Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לשאול איזה רכב ספורטיבי שיש לו צורה יפה ומנוע טוב וחזק אפשר לקנות בסכום כסף לא ממש גדול משהו כמו עד 20K

עדיף רכב קופה ושאני יהנה מימנו בנסיעה ושאני ילחץ הוא יגיב בהתאם :)

רצוי שהרכב יהיה חסכוני ולא יקר להחזקה.

תודה מראש על העזרה :)

פורסם

אתה מדבר לא בהגיון אחי!

מצד אחד אתה מחפש רכב ספורטיבי עם מראה יפה(ועוד לא לדבר על התקציב המוגבל שלך)

תיקח בחשבון שאתה צריך להשאיר גם כסף בצד ליישור קו שכנראה תצטרך לעשות לרכב בתקציב שלך.

אז אנחנו כבר מדברים על רכב ספורטיבי בסכום של 15 אלף ש"ח.

אם תמצא משהו כזה במצב סביר אז תודיע לי;)

אבל מצד שני אתה מצפה שהרכב היפה והספורטיבי עם המנוע הנאה לא יאכל דלק ויהיה זול לאחזקה?!

מצטער אבל נראה לי שאתה צריך להתעורר מהחלום שאתה נמצא בו;)

פורסם

בבקשה - Chrysler 300M

אולי קופסת המתכת הנוחה ביותר ש 20K יכולים לקנות וב GAP באורך קילומטר שייפתח לך באיילון היא תשאיר אבק לכל המאזדומטיות באשר הן -

leftfront7.jpg

עם קצת מאמץ, תוכל למצוא יד ראשונה מאיזה פנסיונר.

פורסם

חזק חסכוני ובתקציב שהגדרת - לא הולך כ"כ ביחד.

תצטרך להתפשר (רוב הרכבים בתקציב הזה יהיו יקרים לאחזקה).

תראה מה הכי חשוב לך (מה מוגדר אצלך כ"טאבו" ומשם תסנן ותמשיך הלאה).

alfa 156 2.5.

פורסם

חחחחח הבנתי רציתי לראות עם קיים דבר כזה חחחח אין אז אין אז לפחות תוכלו להמליץ לי על דברים כמו שכתבתי רק במחיר יותר גבוה ובבקשה כל רכב תכתבו כמה עלותו תודה :)

• תוכן חדש...