Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי פיאט פונטו 1300 שנת96

צןרכת בעיר לאחרונה בערך 10.5 לליטר מה ניתן לעשות כדי לשפר

כמו כן פורד אקונוליין שנת 2004 רק 70 אלף עשתה צורכת 4.5 לליטר סולר בעיר מה יכול לעשות כדי לשפר תודה מראש

פורסם

לבדוק מה מצבו המכני של הרכב, לדאוג לטיפולים,

לבדוק שמערכת הדלק תקינה, לבדוק שפילטר האוויר של המנוע לא סתום וגורם לתערובת ביחס לא נכון וכו'.

חלק מצריכת דלק זה גם סגנון ואופי הנהיגה, מן הסתם מחוץ לעיר שני הרכבים יניבו צריכת דלק עדיפה, ובעיר צריכת הדלק פחות טובה.

נהיגה הססנית או מופרעת גם פוגמת בצריכת הדלק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בתור אחד שנוסע 23 ק"מ לליטר, אספר לך מה אני עושה.

קודם כל, ארחיב את מה שהקודם אמר לגבי סגנון נהיגה. הרעיון הוא שהנסיעה תהיה כמה שיותר אחידה, שלא תבזבז דלק על הגדלת מהירות, שתהרוס בברקס רגע אחרי. האצות מתונות, וגז אחיד כמה שאפשר לפי תנאי הדרך.

2 הדברים הבאים שאכתוב רלבנטיים רק לטורבו דיזל שלך:

הדבר הגדול ביותר שעשיתי אחרי זה, זה שינוי תוכנה לתוכנה של שיפור ביצועים. זה מוריד את צריכת הדלק ב-15%, וזה באמת בדוק. אבל זה רק אם לא תתפרע, ותמשיך לנהוג עדין, גם עם הידיעה שיש לך 20% יותר כח. כך גם תימנע משחיקה עודפת למנוע.

הדבר הבא, שעשה לי שיפור, זה התקנת מערכת הזרקת מים-מתנול. זה שיפר לי את הצריכה בכ-8%, אבל נראה לי שעיקר השיפור היה בגלל שזה ניקה את מכלולי המנוע לעבודה יעילה יותר. וזה גם יאריך את חיי המכלולים אם אתה בתנאים מסויימים, שלא אאריך בהם אלא אם תהיה מעוניין באופן אישי. זה גם מפחית זיהום אוויר אבל זה כבר סיפור אחר.

בנוסף, יש את הדברים הרגילים כמו לא להחזיק 100 ק"ג מטען מיותר, להקפיד על לחץ אוויר שלא יהיה מתחת למומלץ ברכב, והשאר שתוכל למצא בחיפוש בפורום.

• תוכן חדש...