Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החברה המשפחתית שלי מחפשת לחדש את האתר שלנו ובמקום ללכת ולהתחיל לחפש באינטרנט שמות חשבתי אולי לנסות לקבל המלצות פה מהחברים על חברות שבנו לכם אתרי אינטרנט והייתם מרוצים.

בעיקרון אתר יש לנו כבר ככה שטקסטים וכו' יש, מה שצריך לעשות זה בעיקר עיצוב חדש וגם מישהו שיבין שעיצוב אתר זה לא רק מראה אלא יש אפקט לקידום האתרים בצורה ובמבנה של האתר.

בנוסף שהאתר יהיה מודרני, נגישות מניידים וכו'.

תודה מראש!

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

המלצתי לך היא ללכת על מקומות שקיבלו המלצות מאנשים שאתה מכיר.

אני נפלתי עם חברה אחת, ומחבר שעבד בתחום הבנתי שיש אין ספור חאפרים בשטח, ושהסיפור שלי מוכר לו יותר מדיי טוב.

תבדוק, תבדוק שוב, תוודא שבדקת, ותבדוק עוד פעם אחת...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אל תאמין למילה של אף אחד - תשפוט רק לפי הפורטפוליו. התחום הזה מלא בנוכלים וחאפרים, ואם לא תיפול על מעצב שיודע מה הוא עושה, תקבל אתר ברמה של תלמיד כיתה ה'.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מילה אחת על לייבסיטי: לא.

2 מילים: לא להתקרב.

אני עובד איתם כרגע בלית ברירה. אפשרויות העיצוב שלהם מוגבלות ביותר. הדרך היחידה להוציא מהם עיצוב טוב זה לשכור שירותי מעצב שהם מציעים, ואז אתה עדיין נתקע איתם לאורך זמן. שלא לדבר על טונה של קוד זבל וטונה של קוד לקידום שלהם בגוגל על חשבון האתר שלך.

פורסם

בדיוק בגלל שאני יודע שהתחום מלא חאפרים חשבתי לחפש המלצה ממישהו עם ניסיון, אפילו לפרוטפוליו אי אפשר תמיד להאמין.

אני מחפש לבנות אתר רציני, מקומות כמו לייבסיטי זה לחאפרים שרוצים אתר חובבני ובסופו של דבר כולאים אותך במערכת ניהול שלהם בלי גישה לקבצים עצמם וגובים ממך מיליונים על כל שטות.

אני מחפש מישהו שיבנה לי אתר ואני יעלה אותו לשרת שלי בלי שהוא ישתלט לי על החיים וישתה ממני כל שקל על שינויים עתידיים.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

הלוואי שיכלתי להמליץ לך על מישהו.

בינתיים רק אכלתי חצץ עם האתרים שלי...

נ.ב.

אם תיתקל בחברה בשם "לאוס" (LEOS), תמשיך הלאה. אל תתעכב עליהם.

פורסם
המלצתי כאן לא פעם על Webart, עסק של אדם אחד שלוקח את כל ה"מקצוענים" בהליכה.

היו גם המלצות נוספות, כדאי לבצע חיפוש.

מאוד "ישראלי". אני לא מבין למה ישראלים בונים אתרים שנראים ככה - וכמעט כל האתרים הישראלים נראים ככה. מסגרות טקסט קטנות, כלמיני דברים מתגלגלים כמו המבזקים בוואינט, נראה שזה בנוי למסכי 640x480... מבאס.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

זה מצב של ביצה ותרנגולת. גם הוא ציין זאת בפניי לא פעם, שיש כ"כ הרבה אפשרויות אבל הלקוח הטיפוסי מחפש משהו די מוגבל וידוע מראש, לכן גם רוב האתרים בפורטפוליו שלו נראים דומים. הוא עושה את זה כבר שנים רבות והגיע למסקנה שמקוריות בישראל זה לא תמיד הדרך החכמה והכלכלית, לפעמים עדיף לשדר שמרנות בתור רושם ראשון ואז להציע את הפיצ'רים המתוחכמים יותר בהמשך התהליך ובהתאם ללקוח.

הוא מסוג האנשים שאוהבים את התחום, יושבים בפורומים וחולקים נסיון עם מעצבי אתרים בכל העולם בשביל ללמוד טכניקות חדשות ושכלולים אחרונים. אם היו מציעים לך לתקן את האוטו במוסך סטנדרטי או אצל אחד החברים ב-TechTalk, למי היית מעדיף ללכת?

פורסם

מסכים ומחזק. מאחר והרוב נראה כמו ברווז, הולך כמו ברווז ונשמע כמו ברווז, כל מה שנראה יותר דומה לתרנגולת הוא מייד נחשב ל"חשוד", ומפסיד תנועה ולקוחות פוטנציאליים.

יש מסגרת שעובדת, אין כל כך טעם לשנות אותה. לאתרים יש מטרה, ושינוי המסגרת רק עושה יותר בעיות מתועלת.

לשבלונה יש יתרון: בעידן של עומס ועודף מידע, יותר קל להתמצא בשבלונה מאשר באתר שנראה שונה. יותר קל לדלות את המידע הרלוונטי ככה.

פורסם

הישראלי קונה יופי-יופי באתרים זרים שנראים כמו שצריך. אין שום חן או צידוק באתר שנראה כאילו שהוא תוכנן ב2002.

פורסם

יש מסגרת שעובדת, אין כל כך טעם לשנות אותה. לאתרים יש מטרה, ושינוי המסגרת רק עושה יותר בעיות מתועלת.

לשבלונה יש יתרון: בעידן של עומס ועודף מידע, יותר קל להתמצא בשבלונה מאשר באתר שנראה שונה.

יותר קל לדלות את המידע הרלוונטי ככה.

זאת הצהרה קצת גורפת מדי לטעמי, תלוי מאד בעסק שאתה מנהל ובמסר שאתה רוצה להעביר.

לא בכל מקום צריך "לדלות מידע", וגם בתהליך הזה אפשר לשלוט בהתאם להעדפות המפרסם.

מידה של שמרנות זה טוב, אבל בשביל לא לקחת את זה רחוק מדי חשוב להפעיל שיקול דעת.

הישראלי קונה יופי-יופי באתרים זרים שנראים כמו שצריך.

אין שום חן או צידוק באתר שנראה כאילו שהוא תוכנן ב2002.

קונה באתרים של אחרים, כן. אבל כשצריך להוציא כסף על פרוייקט משלו, נראה כי הלקוח הישראלי

הוא אחת החיות הכי שמרניות בג'ונגל, ואת זה אני יכול לחזק גם מנסיון של שנים בתחום טכני אחר.

מכיר את האינפוגרפיקה של סוגי הלקוחות? הישראלי הטיפוסי נכנס לפחות ל-5 קטגוריות בו זמנית.

נכון להיום, להרבה מאד חברות (ואפילו מוסדות לימוד או ממשלתיים) בארץ יש אתרים פרימיטיביים

ברמה שהייתי בונה בכיתה ז' בשיעור HTML. כשזה הסטנדרט בתעשייה מסויימת, לא צריך להוריד

את הירח והכוכבים בשביל להתבלט וליצור רושם מקצועי, מספיק גם "אתר מ-2002".

פורסם

כמה אתה מתכוון להשקיע בסיפור?

אם התקציב הוא פחות מכמה אלפי דולרים בודדים, דווקא כן הייתי הולך על פתרון SaaS כלשהוא דוגמת wix.

אבי

• תוכן חדש...