Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתחתי את הדיון בסגנון שונה בעבר, אולם אני פותח אותו כעת באופן אופרטיבי יותר.

בשנים האחרונות ארצנו הקטנה מלאה בתיבה הרובוטית של פיאט, היא נמכרת בפונטו, בפנדה וב-500. אני קיבלתי אותה בעת שרכשתי את הבראבו לאשתי. הרכיבים בסך הכל די דומים בין המכוניות.

בנוסף, הרבה בעלי אלפא-רומיאו עם גיר סלהספיד חולקים למעשה רכיבים רבים עם מכוניות פיאט.

אני חושב שהתיבה נהדרת. אבל על פי דיווחים בפורומים השונים בארץ ובעולם, היא סובלת ממספר תחלואים העשויים לגרם לבעלים עוגמת נפש והוצאות כבדות. ההוצאות כבדות עוד יותר בישראל בזכות התמחור "היצירתי" של חלקי חילוף שונים.

אשמח אם מספר של בעלי מכוניות עם תיבה זאת יוכלו לחבור יחדיו על מנת ליצור קבוצת רכישה/טיפול שיחסכו כסף ועוגמת נפש רבים. לדוגמא - המלצות על מוסכים בעלי מומחיות ספציפית באיתור ופתרון בעיות בתיבה זאת, איתור של ספרות טכנית הנוגעת לגיר (מצאתי את הספר הטכני של הרכב שלי, אולם לא של התיבה למרות מאמצים גדולים), מציאת מוסך שיסכים לרענן את המברשות במשאבה במחיר סביר, יבוא אישי של משאבות, חיישנים, סלונואידים ואקומולטורים או עידוד יבוא מסחרי של ציוד זה במחירים סבירים.

אשמח לשמוע רעיונות ועצות כאן או ליצור איתי קשר בה"פ לצורך יצירת קבוצת דיוור ראשונית.

• תוכן חדש...