Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב שלי, כשאני נוסע ישר ועוזב לרגע את ההגה, הבחנתי שהרכב (משמעותית) נוטה די שמאלה, האם מדובר בכיוון פרונט / THZUI גלגלים?

והאם זה משפיע את סחיבת הרכב / צריכת הדלק בצורה כזו או אחרת?

תודה :-)

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם
דבר ראשון,בדוק לחץ אוויר תקין בכל הגלגלים.

ודבר שני בדוק אם הצמיגים תקינים, לא שחוקים ונראים יפים, אם לחץ אויר תקין וזהה בשני הגלגלים והצמיגים טובים תצטרך לעשות כיוון פרונט, יתכן ויש חופשים במתלה הקידמי ויהיה צורך להחליף חלקים בלויים

פורסם

תודה רבה, אני אכן יבדוק, השאלה אם זה משפיע על סחיבת הרכב / צריכת הדלק בצורה כזו או אחרת?

פורסם

שבוע שעבר תקלה זהה בפיג'ו פרטנר. הפתרון: כיוון פרונט ולאחר מכן החליפו בין צמיג שמאל לימין והבעיה נפתרה

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם
תגיד את האזור שלך אולי מישהו יוכל להמליץ לך על מכון פרונטים טוב

ראשל״צ מערב

אגב, מה אמור להיות המחיר פחות או יותר לכיוון פרונט?

• ספונסר פורום
פורסם

בראשל"צ יש לך את פרונט מוטורס שמבצעים איזון גלגלים ממוחשב ומומחים בפתרון בעיות משיכה ברכב. פנה אליהם לקבלת ייעוץ.

פורסם

סליחה על ההדחפות. אצלי יש משהו הפוך. יש רעידות בהגה שמתחילות באיזור 100 . אם אני עוזב את ההגה הרכב מושך ימינה. כאשר אני על נגיד 140 הרעידות נעלמות לגמרי. יש רעיון למישהו?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• ספונסר פורום
פורסם

יש לבצע איזון גלגלים ואם הבעיה לא תפתר אז גם כיוון פרונט.

מאיזה אזור אתה? אשמח להמליץ לך על בעל מקצוע לתיקון התקלה.

פורסם

אני מרחובות. איזון גלגלים או כיון פרונט ? הרי אם זה לא איזון וזה כיון פרונט אז אני אשלם הרי על שניהם . אין אופציה להמנע מעלויות מיותרות?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תוכן חדש...