Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעידן של היום, כמעט לכל רשת שמכבדת את עצמה יש לה מועדון חברים(לרוב בתשלום סמלי).

מכיוון שלא כלכלי להיות חבר מועדון בכל הרשתות ולרוב מספיק מס' חבר על מנת שהמחשב ייתן את ההנחה, עלה במוחי רעיון על שרשור שבו יהיה ניתן לבקש חברות מועדון למי שיש ,לרשת ספציפית ומי שיש לו את החבר מועדון של אותה רשת ,יוכל לתת לחבר הפורום האחר את המס' חבר שלו באותה רשת (בפרטי או בפומבי) על מנת לקבל את ההנחה של אותה רשת.

אני אתחיל ברשותכם, אשמח לקבל בפרטי או בפומבי מס' חבר של רשת CROCS.

תודה.

פורסם

בוקר טוב.

83 צפיות ואף תגובה אחת? האמת שחשבתי שזה יעניין חלק מחברי הפורום.

בכל מקרה אשמח לקבל עוד הבוקר מס' חבר מועדון של רשת CROCS.

תודה.

פורסם

לא רלונטי, כיון שבד"כ זיהוי חברות ללא כרטיס מצריך מסירת שם ומספר ת.ז., פרטים שאנשים לא ששים לחשוף ברשת, בודאי לפני זרים שלפחות תיאורטית עלולים לעשות בהם שימוש לרעה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בוקר..

זאת הסיבה שרשמתי שניתן לתת בפרטי למי שזה מפריע לו...

בסך הכל מדובר על פורום עם חברים קבועים שמביעים דעה כבר שנים וניתן להפעיל שיקול דעת האם חבר הפורום אמין או לא.

בכל מקרה אני מאמין שהסיכוי לבצע משהו פלילי רק עם שם ות.ז הוא אפסי ומצד השני הרווח שיכולים להרוויח מסתכם בכסף של כל אחד מאיתנו.

מן הסתם אני יכול להבין את אלו שלא ירצו לשתף אבל אני סמוך ובטוח שיהיו כאלו שלא יתנגדו.

פורסם

אתה לא יכול לצפות מאנשים סתם לשתף אותך בחבר מועדון שלהם.

אני למשל לא הייתי משתף מישהו בפרטים שלי, אם הוא לא מוכן לשתף בפרטים שלו,

לכן , הייתי מנסה להתחיל ככה:"בעידן של היום, כמעט לכל רשת שמכבדת את עצמה יש לה מועדון חברים(לרוב בתשלום סמלי).

מכיוון שלא כלכלי להיות חבר מועדון בכל הרשתות ולרוב מספיק מס' חבר על מנת שהמחשב ייתן את ההנחה, עלה במוחי רעיון על שרשור שבו יהיה ניתן לפרסם חברות מועדון למי שיש ,לרשת ספציפית ומי שצריך את החבר מועדון של אותה רשת ,יוכל לבקש מחבר הפורום האחר את המס' חבר שלו באותה רשת (בפרטי או בפומבי) על מנת לקבל את ההנחה של אותה רשת.

אני אתחיל ברשותכם, אני חבר במועדון (השלם את החסר), ומוכן לשתף את מי שצריך. בנוסף אשמח לקבל בפרטי או בפומבי מס' חבר של רשת CROCS.

תודה

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
פורסם

zax ידידי, האמת שאני מקבל את מה שאתה אומר,בדיעבד זה באמת נשמע טוב יותר.

אני חבר במועדון שופרסל,הייטקזון ומגה לאן וצריך לבדוק עם אשתי אולי היא גם באיזו רשת של נשים.

לגבי מה שאני מצפה זאת כבר אופרה אחרת, קודם כל תודה לחבר הפורום שנתן לי בפרטי את החבר מועדון שלך(אני לא מפרסם את שמו כי הוא לא רוצה בפומבי),זה כבר חסך לי 24 שקלים היום:-D .

כמו שישנם כאן חברים שיודעים להשאיל כלי עבודה,טנדרים להובלות ואפילו רכבים מיוחדים לחתן כלה,לי אישית אין בעיה בלתת שם ות.ז לאדם שאתה קורא את תגובותיו במשך שנים כאן והוא נשמע לך אמין,אבל אולי זה רק אני בחלק מהחברויות יש מבצעי צבירה ובסך הכל הוא גם מרוויח שנצבר על שמו קניות.

בכל מקרה גם אם השרשור לא ישיג את מטרתו,הפסד של כולנו לדעתי.

שבת שלום.

פורסם

אני שונא חברי מועדון (על משקל ״רגזני״)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני מאלה שמעדיפים לשלם יותר ולא להשאער פרטים בכל מיני מועדוני לקוחות. הכרטיס היחיד שיש לי זה you וגם הוא לא כרטיס אשראי (לא נותן לאף אחד גישה לחשבון הבנק שלי).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כן, חברי מועדון, עצם זה שהם חברים במועדון עושה אותם יותר גרועים מהמועדון עצמו

זאת אומרת שמבחינתי הדג מסריח קודם מהזנב

לך תבין אותי...

הנה כיוון:

שונא גם הולכי רגל וגם חפים מפשע

כל השאר בסדר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
שונא גם הולכי רגל וגם חפים מפשע כל השאר בסדר

או בסגנון מעט שונה, ומפי חנניה רייכמן בן האלמות:

גם מיזנטרופ שונא אדם זקוק לבני מינו,

מה יעשה הוא בלעדם, את מי יוכל לשנוא?

יוסי

פורסם
אני מאלה שמעדיפים לשלם יותר ולא להשאער פרטים בכל מיני מועדוני לקוחות. הכרטיס היחיד שיש לי זה you וגם הוא לא כרטיס אשראי (לא נותן לאף אחד גישה לחשבון הבנק שלי).

1. יש מועדוני לקוחות שחוסכים לי לא מעט כסף (למשל - שופרסל, או מועדון הלקוחות של האיגוד המקצועי שלי). מצד שני - הם לא מטרידים אותי יותר מדי. לכל היותר מעטפה אחת או דוא"ל אחד בחודש.

2. אני רואה בכרטיס האשראי כלי די חיוני בניהול משק הבית. נתחיל בדבר הבסיסי ביותר - תשלומים באמצעות האינטרנט או הטלפון. מעבר לכך - במקרים מסויימים שיפור תנאי תשלום (למשל - הנחה בתשלומי הביטוח. הדבר מגיע עד אבסורד - החם שלי חושש מתרמיות כרטיסי אשראי ומסרב להוציא כזה, אח"כ הוא בא אלי בבקשות לבצע עבורו תשלומים (מחזיר לי במזומן).

3. כרטיס האשראי הוא הכלי הטוב ביותר שאני מכיר לצורך מעקב אחר תנועות כספיות. אם אתה לא אובססיביב בצמידה קשה תתקשה לעקוב אחר שימוש במזומן.

גילוי נאות - ההורים שלי היו early adopters של כל מיני כלים, כולל החזקת כרטיס אשראי כבר בתחילת שנות ה-70. אני משתמש בכרטיס אשראי מזה כ-30 שנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פעם תמיד הייתי עונה:

-יש כרטיס מועדון?

-יש כרטיס אשראי? נראה לי יותר שווה.

אבל נשברתי כי זה באמת שווה. יש לי ארנק נפרד לפסטיקים ששוכב אי שם בתוככי התיק ונשלף כשהולכים לקנות דברים.

רק השנה חסכתי לפחות אלפיה עד היום.

• תוכן חדש...