Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים!

המדובר באימפרזה 1.6 2006

יש לי באוטו 2 בעיות:

א. סחיבה חלשה כללית ובעיקר בעליות (במיוחד כשהאוטו עמוס). או אולי האוטו באמת חלש מיסודו?

ב. כשהאוטו מגיע ל 80 קמ"ש ישנה שריקה קלה מכיוון המנוע, ללא קשר למזגן, מיסבים, או לחיצת גז.

 

תודה מראש על התשובות

פורסם

א. מבלי לנהוג ברכב בהחלט יתכן שלא מדובר בתקלה (הרכב עצמו חלש).

 

ב. מבלי לנהוג ברכב ולשמוע את השריקה קשה לדעת - מה שכן, ייתכן והשריקה שאתה שומע מקורה בדיפרנציאל (תופעה נפוצה בדגמים של סובארו).

 

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הכל יכול להיות, אבל תכל'ס מדובר ברכב חלש. המצב שאתה מתאר דיי אופייני לרכב הזה.

 

בעניין הרעש, בסובארו הדיפרנציאל הוא יחידה נפרדת מהגיר ויש לו גם מדיד נפרד לשמן גיר. קשה לקבוע דרך כתיבה בפורום מה התקלה, כי כקוראים בפורום אין לנו מושג באיזה סוג של רעש מדובר ואין אפשרות לאבחן את מקורו.

אתה חייב להעזר במוסך או מכונאי (מינימום 2 חוות דעת) שיתנו לך כיוון אפשרי לבעיה (בהחלט יכול להיות שהרעש בכלל לא משם).

 

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

×
×
  • תוכן חדש...