Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מחיר ממש אסטרונומי !!!

זה אכן המחיר???:shock:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

אין הרבה קשר להיותו של המצמד הידראולי( למרות שהוא אכן כזה אצלך).

בהחלפת קלץ' לא מחליפים את המשאבות (למרות שרצוי לבדוק אותם).

עכשיו:

מה זה "כולל הכל"?

ערכה (פלטת לחץ, דיסק מצמד, מיסב לחץ)?

ערכה + עבודה?

המחיר הנ"ל הוא לחלק מקורי.

מלבד ההשלכות והיתרונות (בעיקר אחריות (תקופת אחריות ארוכה יותר), לכשל טכני (פגם בייצור)ולא לשחיקה) , נסה לבדוק את האופצייה לחלק חליפי.

הפרש המחירים יכול להיות מאוד משמעותי.

בברכה,

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

שלום.

אני בימקומך הייתי מברר בעוד מיספר מקומות.

אתה לא חיב לתקן בחברה את המצמד גם אם תתקן במוסך אחר

לא תיפגע לך האחריות של הרכב ושלא יעבדו עליך.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

אני בימקומך הייתי מברר בעוד מיספר מקומות.

אתה לא חיב לתקן בחברה את המצמד גם אם תתקן במוסך אחר

לא תיפגע לך האחריות של הרכב ושלא יעבדו עליך.

אין לו אחריות.

השאלה היא האם הקלאץ' שיורכב במקום אחר יהיה באותה איכות.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

איפה שאני רוצה לתקן הוא מביא לי מקורי של סיאט ויש אחריות למספר חודשים לא זוכר בדיוק

אבל הוא אמר לי שהוא מחליף "חבילה" שלמה של דברים כאילו גם כמה דברים מסביב אני חשוב

נקוה לטוב

בכל מקרה כל פעם שאני מכניס לראשון יש "בום" ואין לי כוח שזה יהרוס את כל הגיר

וגם הרברס עושה בעיות

פורסם

כיצד ניתן לבדוק האם גם ברכב שלי (מגאן II) קיים קלאצ' הידראולי?

אם הוא אכן קיים, היכן ממוקמות המשאבות / מערכת השמן / או כל מכלול אחר שניתן להבחין בו מתחת למכסה המנוע?

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

ראשית, באיביזה 2002 מנוע 1400 מנגנון הפעלת המצמד הוא עם כבל, כיוונון ידני, ולא הידראולי, אז כדאי לבדוק את ההשערה שלך לגבי זה שזה הידראולי אצלך.

שנית:

בכל מקרה כל פעם שאני מכניס לראשון יש "בום" ואין לי כוח שזה יהרוס את כל הגיר

וגם הרברס עושה בעיות

למרות שיש סיכוי קטן שבאמת מדובר בבעיה במצמד (עיוות כלשהו במצמד או בקפיצים שלו) , הסיכוי הטוב יותר הוא שאו שהמצמד לא מכוון נכון, או שמנגנון הפעלת המצמד כבל/הידראולי לא תקין. חבל שיחייבו אותך סתם על החלפת מצמד כשלא זו הבעיה.
פורסם
ראשית, באיביזה 2002 מנוע 1400 מנגנון הפעלת המצמד הוא עם כבל, כיוונון ידני, ולא הידראולי, אז כדאי לבדוק את ההשערה שלך לגבי זה שזה הידראולי אצלך.

QUOTE]

הקלאץ' שלו הידראולי, איביזה טורבו 2001.

לפותח ההודעה, לרברס במכונית הזאת פשוט אין סינקו מה לגורם לבום הזה. הפתרון הוא להכניס לראשון ומשם לאט להכניס לרברס הטכניקה היא לאט ובתיאום ואז יכנס בלי בעיות.

מכיוון שגם הקלאץ' שלי דורש החלפה, הייתי רוצה לשמוע איפה עשית את זה ובכמה, תודה.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

כמעט בכל המכוניות, לפחות בכל אלו שאני מכיר, אין סינכרון לרוורס. צריך לחכות כמה שניות ממתי שלוחצים על המצמד עד שמשלבים לרוורס, כדי לתת לדיסקית החיכוך של המצמד זמן להיעצר.

אפשר באמת גם לשלב לראשון ואח"כ לרוורס, זה יעשה את אותה עבודה.

בלי קשר, במקרה הנוכחי, הבחור מדבר גם על בעיות בשילוב לראשון, אז אין כאן בעיה של תפעול לא נכון.

אם מדובר באמת במנגנון הידראולי, אז רוב הסיכויים שמדובר בתקלה כלשהי במנגנון הזה. לא במצמד.

פורסם

הידרואלי או לא זה לא משנה לגבי עלות החלפים ו/או העבודה. באיביזה צריך להוציא את הגיר ועל כן העבודה תעלה לך משהו כמו 700 עד 1000 ש"ח. עכשיו תלוי מה מחליפים- אם די בדיסק זה לא יקר, כמה מאות שקלים. בדר"כ כדאי גם להחליף את המיסב לחץ עוד כ 200 ש"ח. אם מצב הפלטה לחץ תקין- לא מחליפים. אם צריך יעלה לך עוד כ 1000 ש"ח. אם גלגל התנופה וקורונת ההתנעה תקינים - לא נוגעים. אם צריך זה עסק יקר ויכול להעבור את 1000 הש"ח. זה לגבי איביזה רגילה.

באיביזה טורבו גלגל התנופה הוא מיוחד ועשוי משני גלגלים זה בתוך זה עם מערכת קפיצים בינהם. גלגל תנופה דאבל מאסה. אם צריך להחליף אותו זה 1000$ בחו"ל!!!

באיביזה טורבו כל הקומפלט עלול להגיע ל 12000 ש"ח!!!

מוטב להחליף חלפים מקוריים ברשת היבואן כי תקבל שנתיים אחריות על עבודה וחלפים!

• תוכן חדש...