Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרוב משפחה שלי מצא טיוטה קורולה מודל 2009 יד 1 ( פרטית) עם 90 אלף ק"מ, המדובר בגיר הרובוטי בגרסת GLI .

המחיר במחירון הוא 79 אלף המוכר הסכים על 59 אלף, האם לדעתכם המחיר סביר?

דרך אגב הרכב נמצא בסוכנות טרייד אין .

לרכב קיימת בדיקה מאוד טובה ( הכל תקין) כמובן שאנחנו ניקח את הרכב לבדיקה מטעמנו.

פורסם

ראשית רצוי שהנהג העיקרי ינהג כמה עשרות קילומטרים בעיר ורצוי עם זינוק בעליה.

אח"כ שיחליט האם הרכב מתאים לו ללא קשר למחיר.

רכבים כאלו אפשר להוריד לכיוון ה 45 אלף ש"ח.

לדעתי הטרייד אין "שחטו" את בעל הרכב המקורי.

רענן

פורסם

לדעתי לרכב מבעלות פרטית ברמת הגימור המדוברת - המחיר סביר לגמרי.

45 אלף - אולי לרכב שחוט מליסינג משנת 2008, וגם זה לדעתי קצת אופטימי.

חבל - לטעת באנשים ציפיות שאינן ריאליות.

כפי שאמר קודמי - לא לוותר על נסיעת מבחן ולבדוק שאכן מסתדרים עם הגיר הרובוטי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הרוב דורשים לפני ויכוח משהו כמו 70 אלף ככה שהמחיר נראה לי סביר.

מאולם לא ראיתי בדיקה של רכב שהכל מסומן תקין ויש הערה אחת על שריטות ונזק קטן לפגושים, קצת מחשיד אותי בגלל זה חשבתי שהמחיר אולי נמוך מידי ( אתם אומרים שלא).

האם הרכב כל כך גרוע עד כדי כך שאיבד 70 % מערכו ב3 שנים ?

פורסם

במקרה של הרובוטית אפשר להוריד עוד - לא יודע אם 45, אבל 50 נשמע ריאלי - במיוחד לאור הקילומטרז' הגבוה יחסית למודל 2009. תוודא היטב שהרכב אכן היה פרטי ולא של חברת ליסינג כי יש מכוניות שברישיונות שלהן חמקה המילה "החכר" מסעיף המקוריות

We are the Human Race

פורסם

כשמייעצים כדאי מאד לבסס את המידע על עובדות התבוננות שטחית ביד 2 מראה שאנשים מבקשים מחירים של 61-65 אלף על מכוניות מליסינג עם קילומטראז' דומה ברמת גימור נמוכה יותר מרמת הגימור של הרכב המדובר.

כשאתה כותב על משהו "ריאלי" כדאי מאוד שתבדוק את עצמך קודם. ולא - תמצא את עצמך גורם נזק למי שתייעץ לו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
כשמייעצים כדאי מאד לבסס את המידע על עובדות התבוננות שטחית ביד 2 מראה שאנשים מבקשים מחירים של 61-65 אלף על מכוניות מליסינג עם קילומטראז' דומה ברמת גימור נמוכה יותר מרמת הגימור של הרכב המדובר.

כשאתה כותב על משהו "ריאלי" כדאי מאוד שתבדוק את עצמך קודם. ולא - תמצא את עצמך גורם נזק למי שתייעץ לו.

אכן 45 זה מחיר לרכב שחוט שלא נוסע אלה אם כן טיוטה מוכרים בקילו ברזל , 59 לרכב יד 1 מאדם פרטי ברמת גימור גבוהה וק"מ קצת גבוהה אבל ללא תאונות או תקלות נראה לי מחיר הוגן, מה דעתכם ?

פורסם

כמו שאמרו לך פה המחיר מצוין לרכב בתנאים האלו.

אבל ההמלצה היא לבדוק קודם כל אם הנסיעה עם הגיר הרובוטי מתאימה לך. אני לדוגמא לא שרדתי על האוטו יותר מ10 דקות נסיעה בתוך העיר בגלל נוחות נסיעה לא טובה לטעמי, בכלל תבדוק את זה טוב.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

• תוכן חדש...