Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך זה נראה, מה עושים איתו, מי כותב בו, למי מציגים אותו..

קיצר כל מה שאפשר, כי אני באמת לא יודעת אפילו איך זה נראה :?

(ובבקשה אל תרדו עלי, צריך אומץ להודות בזה שאתה לא יודע כלום על משהו בסיסי כ"כ!)

פורסם

ספר הרכב הוא ספר הוראות התפעול של הרכב - בדיוק כמו הספר שמגיע עם טלויזיה או מכונת כביסה, רק קצת יותר שמן. מומלץ להחזיקו ברכב למקרה שיהיה עליך לטפל בבעיה - למשל להחליף גלגל (כדאי לבדוק היכן למקם את המגבה) או נורה (כדי לדעת איזהו נורה להתקין וכיצד לעשות זזאת).

ספר הטיפולים הוא ספר שבו המוסך מציין תאריך כל טיפול תרופתי ומטביע חותמת - מהווה הוכחה לביצוע הטיפולים. אוסף קבלות מסודר יהיה שווה ערך. השימוש העיקרי הוא להכיח לקונה הרכב כי טופל באופן מסודר.

שני הספרים מגיעים עם הרכב כאשר מקבלים אותו בסוכנות, יחד עם תעודות האחריות על הרכב והאבזרים המותקנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

את ספר הרכב קוראים בעיון עם קבלת הרכב (דורשים את ספר הרכב, גם בקניית רכב משומש!) לא רק כשיש תקלה.

המחמירים יעשו זאת גם ברכב ליסינג חלופי, אם כי אחרי שהכרת 2-3 רכבים אפשר להגיד שהכרת את כולם (למעט המצאות חריגות כמו גיר רובוטי למשל)

לשני הייתי קורא חוברת טיפולים (הרבה יותר דקה) ותפקידה מלבד "הוכחה לקונה" מדריך לבעל הרכב על שגרת הטיפולים (מתי יש להכניס את הרכב למוסך מבחינת זמן/ק"מ וגם: איזו שגרת טיפולים כדאי לבצע למי שמבצע את שגרת הטיפולים בעצמו)

פורסם

Eily - שגרת טיפולים מופיעה בדרך כלל כטבלה בספר ההוראות, לא בחוברת הטיפולים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יכול להיות שאצלך שגרת הטיפולים מופיעה בספר ולא בחוברת. אני ראיתי שגרת טיפולים שמופיעה בחוברת, וזה גם מסתדר הגיונית:

אני מדבר על טבלה של פעולות בדוק/החלף/גרז לפי מרווח - בעקרון זו הוראה למכונאי, לא לנהג ולכן יותר הגיוני שלא תופיע בספר שמיועד לנהג.

• תוכן חדש...