Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, יש לי בעיה רצינית עם פלקסווגן פולו שנת 2004.

לאחר עשיית בדיקה במחשב קניתי לי בכיף את האוטו לפני בערך חודש, לאחר שבוע נדלקה לי נורה של בקרת מנוע, לאחר בדיקה במוסך אמרו שמת השסתום EGR אחרי הרבה עצבים וכאב ראש החלטתי לפנות למוסך מורשה צ'מפיונס, שם אכן אמרו שהבעיה היא בשסתום EGR והחליפו אותו בסכום מאוד נכבד, אחרי ש"תיקנו" את הבעיה נעשתה בדיקה ונאמר לי שהכל בסדר ותקין עכשיו, לא עברו יותר מ10 שעות ונדלקה שוב הנורא של בקרת מנוע, וכשהגעתי אליהם יום למחרת אמור שיש מצב שהבעיה במערכות אחרות הקשורות לפליטה של גזים רעילים, השאלה שלי מה אפשר לעשות במצב כזה? את האוטו במצב הזה אני לא אמכור לתקן כל דבר שהם אומרים לי גם אני לא יכול אני לא רוטשילד.

תוכלו להמליץ לי על מוסך אמין שלא יגיד לי לעשות כל דבר אפשרי באיזור חיפה והקריות?

פורסם

מזלטוב בנאדם, גם על האוטו וגם על החוויה שכל בעלים של פולקסווגן חווה באיזשהו שלב - האכזבה מצ'מפיון מוטורס.

עכשיו שגילית שבצ'מפיון רק יודעים להחליף חלקים במחירים מופקעים, אבל דיאגנוזה אמיתית זה לא ממש הקטע שלהם- אתה יכול להתפנות למוסכים אמיתיים.

למרות שאני חיפאי ואת הטיפול הראשון שלי עשיתי בצ'מפיון בחוף שמן (2000 שקל מופקעים לחלוטין על טיפול בינוני-קטן), אני לא מכיר מוסכים באזור. אני רק יכול להמליץ לך לקחת איזה יום חופש ולנסוע לתל אביב למוסך רון. זו רק נסיעה של שעה, אבל אתה יכול להיות בטוח שמה שתקול יתוקן מבלי מהחליף עשרות חלקים יקרים מסביב.

פורסם

הוא נוסע רגיל מבחינת סחיבה, רעש מנוע, גמישות סל"ד ?

אם כן, זו אולי תקלה שאפשר לנסוע איתה עד למוסך גם אם הוא בת"א. אם לא ואתה באמת מרגיש בנסיעה שמשהו לא תקין אז באמת תצטרך לחפש מוסך טוב בחיפה.

פורסם

מצטרף להמלצתו של streicher_19, סע למוסף רון, הוא יחסוך לך הרבה כאבי ראש (וכסף).

נ.ב. אין לי פולקסווגן, אבל לאח שלי יש, והוא מטפל בה במוסך רון.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

שס' EGR יכול להופיע גם עקב מערכות נלוות, או למשל אם הנשם מנוע סתום תידלק נורת הEGR.

יכולות להיות עוד סיבות, האם ניקו את הצינור שמוביל את הגזים מהעפת פליטה לשס'?

קובי

• תוכן חדש...