Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אנחנו בהתלבטות בין סיטרואן ברלינגו/סיטרואן C4/קיה קרניבל/שברולט וויואנט/פורד קונקט.

רוצים לקנות אוטו משומש אבל יחסי כחדש.חפשנו עם 7 מקומות אבל גם מתאים עם 5 מקומות בשביל לשם 3 כיסאות של ילדים, ושגם יהיה מקום לעגלה ודברים, וגם יותר חסכוני בדלק או סולר. ברור שצריך לשם לב גם למחיר בטיפולים ועוד ועוד.

אני לא כל כך מבינה באלו דברים, בכלל לא מבינה, אז אני אסמך לשמוע מישהו שיותר מבין בזה.

מראש תודה רבה לכולכם.

פורסם

תקציב?

אני מסתובב עם קסרה פיקסו דיזל ידנית...

מרווחת, נוחה, מאובזרת, אמינה והכי חשוב מאוד חסכונית...מומלצת

פורסם

לא ציינת אם חייב להיות אוטומטי, כי אם לא אז אפשר לחסוך די הרבה כסף על דלק. הקרניבל והוויואנט הם שתיינים גדולים.

פורסם

היא הכניסה את הקונקט והברלינגו אז אני מעריך שידניות באות בחשבון

ואכן הקרניבל לא חסכונית בכלל

פורסם

באמת קצת קשה לעזור כי לא ציינתם תקציב. אבל באופן כללי מבין הטנדרים הקטנים הברלינגו והקנגו יותר מתאימים לשימוש משפחתי. הקונקט והדובלו הם יותר רכבי עבודה, לדעתי. לקנגו יש גם גרסה אוטומטית, עם מנוע 1,600 סמ"ק בנזין וגיר אוטומטי רגיל, אופציה מיוחדת מאוד כרכב משפחתי.

אופציה נוספת שלא ציינת כאן היא המיניוואן הקומפקטי של רנו - רנו סניק. רכב בטיחותי, מרווח, מאובזר, מפנק ולא יקר לרכישה.

פורסם
שלום לכולם!

אנחנו בהתלבטות בין סיטרואן ברלינגו/סיטרואן C4/קיה קרניבל/שברולט וויואנט/פורד קונקט.

רוצים לקנות אוטו משומש אבל יחסי כחדש.חפשנו עם 7 מקומות אבל גם מתאים עם 5 מקומות בשביל לשם 3 כיסאות של ילדים, ושגם יהיה מקום לעגלה ודברים, וגם יותר חסכוני בדלק או סולר. ברור שצריך לשם לב גם למחיר בטיפולים ועוד ועוד.

אני לא כל כך מבינה באלו דברים, בכלל לא מבינה, אז אני אסמך לשמוע מישהו שיותר מבין בזה.

מראש תודה רבה לכולכם.

לגבי השברולט ויואנט:

הויואנט היא אחת מאותם רכבים עם 5 מקומות שבאמת יכולים להכיל 3 נוסעים בספסל האחורי בנוחות.

מבנה ספסל אחורי של 3 מושבים נפרדים ורחבים תורם לכך.

תא המטען הינו בעל נפח ממוצע, אך תודות למבנה היעיל שלו יוכל להכיל 2 עגלות וציוד נוסף.

הברלינגו והקונקט הם רכבים מסחריים פופולריים, כך שיהיה קשה למצוא אקזמפלרים שמורים מבחינת ק"מ ומצב כללי.

כמו כן, הם יציעו רמת נוחות נחותה (בידוד רעשים בתא הנוסעים) עבור המשפחה בהשוואה לרכב שתוכנן במחשבה על הנוסעים בראש ובראשונה.

הויואנט לא תהיה החסכונית שבחבורה עם מנוע ה-2 ליטר בנזין שלה (כמו הסיטרואן C4 פיקאסו),

אך היא מצטיינת בתא נוסעים מואר היטב ובעל גישה נוחה מאוד לכניסה ויציאה.

מבחינת עלות רכישה, מדובר במציאה של ממש בהשוואה למקבילותיה מאותו שנתון ויש לא מעט כלים שמורים על הכביש.

זו בהחלט אופציה שכדאי לשקול אם מעוניינים ברכב שמור למשפחה בתקציב מצומצם.

אם תרצה אתה מוזמן לתאם נסיעת מבחן דרכי,

גיא משברולט

פורסם

למען תמונה קצת יותר אובייקטיבית אפשר לרשום שמדובר ברכב מיושן,

בזבזני מאוד בדלק, ולפי הניסיון של כמה חברים שלי גם לא מי יודע מה אמין.

אבל הם לקחו את הרכב הזה בליסינג, לכן התיקונים לא היו על חשבונם.

אני לא רואה שום סיבה להעדיף את ויוואנט על רנו סניק. גם סניק נמכרת במחירים נמוכים, אבל היא יותר חסכונית ויותר בטיחותית.

ויש לי חדשות בשבילך - ברנו קנגו DCI \בנזין אוטומטית או סיטרואן ברלינגו HDI יש בידוד רעשים לא פחות טוב משל דייהו טאקומה (שברולט ויואנט). אני כבר לא מדבר על סניק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לסיטרואן ברלינגו (אני מדבר על הדור הראשון) יש כמה נתונים מעולים. מרווח, חסכון בדלק (במיוחד בשנים המתקדמות יותר), נוחות נסיעה מעולה נקודה, גם יחסית לרכבי מנהלים (בלי להגזים אפילו טיפה).

ואני מוכן לסלוח לו על כל החסרונות, הוא מרגיש זול, לא מאוד מאובזר ובאמת משדר הרגשה קצת מסחרית.

אבל יש בעיה אחת, בטיחותית, הרכב גם לא מאובזר וגם ממש מיושן (הוצג ב96-7). אני מאוד בספק אם במבחן ריסוק של היום הוא יצליח לקבל 3 כוכבים.

בחיים לא שמעתי מילה טובה על הויואנט....

פורסם

תודה לכולם שעניתם. יותר מידע - לא חשוב ידני או אטומתי ותקציב ברור שזה חשוב אבל לא החלטנו האם כדי לשלם יותר כסף או שאפשר גם להסתפק עם תקציב נמוך. הבנתי שקרניבל ושברולט לא חסחוניות (אבל נוחות מאוד), שפורד קונקט לא כל כך מתאים למשפחה (אוליי),רנו קונגו דומה לברלינגו.סיטרואן C4 אומרים שזה רובוטית ולא ממליצים.היינו היום בכמה מגרשים אז המליצו סיטרואן C5 ,לא קטנה אמת אבל לא נראלי שילדים יכולים לשבת בנוח. חושבת בינתיים על סיטרואן ברלינגו חדשה משפחתית,אבל חסרון שלה זה מחיר. חדשה עולה 135 ומשימוש 70-80. האם כדי בכלל לקנות במחיר כזה, כי דגם ישן אפשר למצוא ב-40 - שנת 2008.

פורסם

הדגם הישן של ברלינגו (וגם קנגו) באמת ספרטני, לא מאובזר מספיק באביזרי בטיחות.

תבדקו את רנו קנגו מהדגם החדש - יותר זול בתור חדש ויש גם דגם בנזין אוטומטי (לא רובוטי).

מנוע דיזל DCI חסכוני ושקט, אבל משולב עם גיר ידני בלבד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שלום לכולם!

אני בדילמה דומה!

חוזה הליסינג נגמר, ובעקבות השינויים האחרונים במיסוי, שוקל לרכוש רכב.

אני צריך רכב עם ארבעה מקומות מאחור (תינוק + 2 + אמא), אני מניח שזה רכב עם 7 מקומות.

המחיר של מכוניות חדשות שכאלה הוא הזוי!

אני מוכן לשלם, אבל אני לא חושב שמחיר מעל 100,000 שקלים לרכב זה משהו סביר.

טויוטה ורסו לא עלה בדיון, האם יש סיבה לכך?

האם יש בעיה עם דגמים ישנים?

אני באמת מחפש את האיזון שבין רכב נוח וחסכוני לבין מחיר, לא איכפת לי לשלם מעט יותר.

תודה!

אלון.

• תוכן חדש...