Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בזמן הקרוב רוצה להכניס את הקורטינה שלי לפחחות וצבע כללית,ויש לי היתלבטות האם להשאיר את הצבע המקורי ואולי

לשנות טיפה את הגוון שלו אבל הצבע יהיה ממש דומה למקור. או לשנות לצבע אחר לגמרי.

הצבעים שאני נוטה יותר לכיוונם הם:כחול כהה (נוטה לשחור),אפור עכבר,שחור,לבן,או שילוב של שני צבעים.

הנה הרכב שלי וזה גוון הצבע שלו:

0.jpg

7.jpg

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

אם תחליט על קרוב למקור אז היו קורטינות כחול/טורקיז מטאלי ממש יפה (היתה לאבא שלי עם גג סקאי שחור וגם ראיתי לפני כשלוש שנים אחת בדיוק בצבע הזה בקריית מטלון בפ"ת).

אם אתה הולך על משהו קרבי אז לדעתי יהיה ממש יפה שחור מט (מחוספס כזה)

או אפור מט כמו זה:

468_355_465b9ff5-6281-49bc-9.jpg

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם
אם תחליט על קרוב למקור אז היו קורטינות כחול/טורקיז מטאלי ממש יפה (היתה לאבא שלי עם גג סקאי שחור וגם ראיתי לפני כשלוש שנים אחת בדיוק בצבע הזה בקריית מטלון בפ"ת).

אם אתה הולך על משהו קרבי אז לדעתי יהיה ממש יפה שחור מט (מחוספס כזה)

או אפור מט כמו זה:

בקשר לטורקיז, לא מצאתי תמונה טובה כרגע ברשת אבל זה הצבע (אצל אבי זה היה על קורטינה מהדגם שלך):

100_4115.jpg

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם

להישאר עם הצבע המקורי! ומה הוא גם מתאים מאוד לאותו!

גם אני לא אוהב את הצבע של האוטו שלי אבל אם אני יכניס אותו לצבע (כרגע לא צריך) אני עדיין ישאר איתו כי הצבע מקורי!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יניב, התמונה ששמת עם 2 צבעים הכי יפה לדעתי.

כדאי לך לשקול גם שילובי צבעים אחרים ממה שיש שם, למשל כחול מטאלי וכסף.

crusader3.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לדעתי הצבעים הכהים מאוד מחמיאים לרכב.

השילוב של השחור עם האפור מאוד יפה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני חושב שאם אתה לא הולך לפרק את כל האוטו כולל שמשות גומיות ומנוע לצורך הפחחות, אין הגיון רב בלשנות צבע, כי זה לא יחזיק זמן רב.

אני גם חושב שמעבר לצבע מטאלי הוא גם בעייתי אם לא מפרקים הכל.

פורסם

אם הרכב היה שלי,הייתי מחליף גנטים ואחר כך מחליט על צבע.:shock:

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

הבעיה שלי זה שהצבעים הכהים הם מאוד חמים בקיץ.

יש לי הונדה סיוויק שחורה ובשמש אי אפשר לנגוע בפח

הוא לוהט .

Ford focus 2013 titanum

פורסם

תשאיר את הצבע שאיתו נולד הרכב, זה יהיה חדש מבריק וגם פרקטי לתנאי סביבה של שמש קופחת.

בהצלחה

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם
סוג של אדום בורדו עם גג לבן זה יפה יש לנו רפד בקרית גת שיש לו קורטינה 82 עם הצבע הזה פשוט פצצה השילוב

ניראה לי שראיתי את הרכב שלו הוא מפורסם ביד 2, אבל לא

אהבתי כל כך את הגוון שלו.

Ford focus 2013 titanum

• תוכן חדש...