Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אני מתעניין בלימודי מהנדס בניין רציתי לדעת האם מישהו יודע איזה מוסד לימודי נחשב טוב יש באזור המרכז.

והאם מישהו יודע מהם תנאי הקבלה הממוצעים במכללות.

בעניין זכויות חיילים משוחררים מה ההטבות? כל מידע יהיה חיוני

תודה מראש :)

פורסם

מוסד מכובד - טכניון\אוניברסיטה.

ההשקעה הנדרשת מכובדת בהתאם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

5 שנים לימודים + 3 שנים התמחות/סטג' אם אני לא טועה (משהו בסגנון הזה). אח"כ אתה צריך קומבינות כדי להתקבל לעבודה נורמלית שהיא לא 4 אש"ח. אה, וכשאתה בלימודים אין לך חיים.

כן גם אני רוצה להיות מהנדס בניין, וכן גם אותי הורידו מזה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אם כבר בנושא,איפה עדיף ללמוד הנדסת חשמל מבין האוניברסיטאות?

אני אמור להתחיל מכינה באוקטובר באחד מהמקומות האלה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אם אתה מתקבל - הטכניון, אח"כ ת"א ובן גוריון, לא יודע מה עוד רלוונטי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
5 שנים לימודים + 3 שנים התמחות/סטג' אם אני לא טועה (משהו בסגנון הזה). אח"כ אתה צריך קומבינות כדי להתקבל לעבודה נורמלית שהיא לא 4 אש"ח. אה, וכשאתה בלימודים אין לך חיים.

כן גם אני רוצה להיות מהנדס בניין, וכן גם אותי הורידו מזה.

אתה מתבלבל עם אדריכלות אולי, תואר הנדסת בניין הוא 4 שנים כמו כל תואר בהנדסה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אם אתה מתקבל לטכניון אז לך ללמוד בטכניון, זו אחת הפקולטות המובילות בעולם להנדסה אזרחית.

אם לא גם הפקולטה בבאר שבע טובה היום לאחר שחלק משמעותי מסגל הטכניון עבר ללמד שם.

יש חוסר רציני במהנדסי בניין במשק הישראלי, חוסר שלא צפוי שייפתר בשנים הקרובות אלא רק ילך ויחריף.

המשכורות עולות לאט לאט אבל עדיין רחוקות מהראוי למקצוע

horsepower is an illusory mathematical equation; torque is real and the source of all good things in the universe

פורסם

צודקים, אכן מדובר באדריכלות. אבל לגבי הקומבינות, מישהו שהוא מהנדס בניין אמר לי את זה בעצמו (והוא אחד שמצליח).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

זה גם לא נכון כי כמו שהמגיב מעליך ציין יש חוסר מתמשך במהנדסים בתחום הזה, ובכלל בהנדסה אזרחית.

אם אתה מוכן/רוצה לעבוד רק בדימונה - אז כן, צריך המון קומבינות :wink:

אגב: הלימודים הם לא קשים כמו שתיארו אותם כאן - הם לא קלים ומצריכים המון השקעה, אבל זה לא הנדסת חשמל. אזרחית בטכניון עושים את המתמטיקות הכי קלות ובסיסיות, למשל חדו"א1 ולא 1ת, אלגברה רגיל ולא 1, מד"ר רגיל וכו'..

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

יש בתחום ביקוש אדיר, הייתי רואה אין סוף מכרזים מתפרסמים בשלטונות המקומים. לפי מה ששמעתי ממנהל מחלקה ומנהל אגף בעיריית ת"א, צריך לרדוף אחר המוכשרים בחבורה כמו גבר אחרי בר רפאלי.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

תחום הנדסת הבניין רחב מאוד ומכיל הרבה התמחויות ותתי תחומים שונים

לא רק מסלול התכנון הקלאסי של מהנדס קונסטרוקציות (מסלול שמעטים מאוד בוחרים בו)

אלא גם תחומים נוספים כמו ניהול בנייה, חומרי בנייה, תכנון תחבורה ותעבורה (מהנדס כבישים), תכנון ביסוס וקרקע (מהנדס יסודות), מדידות וגיאודזיה, מהנדס מים ושפכים (מקורות)

תחום נוסף חם מאוד בשנים האחרונות הוא כל הנושא של בנייה ירוקה ותכנון בר-קיימא

עיריות ורשויות רבות מתחילות תהליך של מעבר לבניה ירוקה כאשר הנושא לא מתחיל ומסתיים אצל האדריכל

תהיה דרישה למהנדסים שמעורים בתחום, בין אם בשימוש בחומרי בניה מסוגים חדשים (בטון שקוף וממוחזר, במבוק כתחליף לפלדה ועוד) ובשילוב טכנולוגיות חדשות

horsepower is an illusory mathematical equation; torque is real and the source of all good things in the universe

• תוכן חדש...