Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי על המראה של הרכב מראה אלקטרונית ששוקלת 150 גרם, החום גורם למראה ליפול למטה כל פעם שם האם יש פתרון לדבר הזה? למישהו יש רעיון יצירתי?

פורסם

להעיף את המראה האלקטרונית ולהשתמש במראה המקורית של הרכב

כל מראה שהיא לא המקורית של הרכב- פנורמית, אלקטרונית או אולטרא סגולית תלת מימדית, מיותרת ועלולה לגרות יותר נזק מתועלת

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2907389&postcount=12

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=269550

http://flix.tapuz.co.il/v/watch-3599316-.html

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

ההדגמה של ראם טובה אך יש לשים לב שהוא מדגים את הנקודה רק בעזרת רכבים. במידה ואופנוע מתיישב בצדו הרחוק של הנתיב הסמוך (במיוחד אם אתה לא נמצא בצמוד לקצה הנתיב) - השטח המת עלול להיות גדול מספיק כדי להסתיר אותו, או לפחות כדי שלא תשים לב אליו, אפילו שרואים את הקצה שלו במראה. כמו כן, יכול להיות אופנוע או אפילו רכב קטן בנתיב השלישי או אפילו בשוליים ורצוי לדעת אם יש שם מישהו לפני המהלך.

לכן, לעולם אין לסמוך על כיוון המראות לבדו. חייבים לשמור על הימין ולהמעיט במעברי נתיבים, לבדוק את המראות באופן תדיר בלי קשר למעבר נתיב; אם צריך לעבור נתיב, יש לאותת מוקדם, לעבור נתיבים בהדרגה תוך בדיקה חוזרת של המראות ורצוי גם להעיף מבט זריז הצדה (לא אחורה) לפני כן. גם המבט במראות צריך להיות מלווה בהסטה קלה של הראש.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

תשובה מאוד לא רלוונטית המראה היא אינה פנורמית אלא מראה המתכהה בעת סינוור.. בדומה למראות המותקנות בכלל הרכים המפוארים,האביזר הזה הוא אביזר בטיחותי נטו

למישהו יש רעיון לפתרון שכולל השארת מראה ברכב?

פורסם

לא משנה במה מדובר - יצרן הרכב מתכנן מראש את המראה המקורית כך שתאפשר התמודדות עם סנוור על ידי הכהיה אלקטרונית אוטומטית או הטיה של שכבת זכוכית פנימית בתוך המראה (ניתן לביצוע בעזרת הטית המתג בתחתית המראה). אין צורך בתוספת למראה המקורית!

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

פספסת את העובדה שמדובר במראה אלקטרונית?? שלא צריך להתעסק עם הכפתור? מראה יותר רחבה(לא פנורמית)?

אני מחפש איך לפתור בעיה נתונה, כמו להציל לפצוע רגל לא לכרות אותה ... יותר ברור? אם אין לך עצה זה בסדר אבל רושמים פה שאלות לקבל תשובות עניניות...

פורסם

אני גם ממליץ להוריד את המראה הזו, אבל עשה כרצונך, ובוא נתקדם.

איך מחוברת המראה לשמשה?

מולבשת על המראה המקורית?

מחוברת עם זורוע וואקום?

מה בדיוק נופל למטה? האם הגעת למצב, בו המראה המקורית התנתקה מהשמשה?

אם כן, איך אתה מבצע הדבקה חוזרת?

פורסם

המראה מולבשת על המראה מהמקורית של הרכב,היא אינה נופלת מהשמשה.

אך כאשר חם בחוץ הכדור שמקבע את המראה בצורה שנוכל להזיז אותה מחליק מטה ולמעשה המראה נוטית כלפי מטה.

פורסם

אני יודע, שזה לא הכי ישים, אבל תנסה לא להתבסס על המראה המקורית בכלל.

כבר עכשיו המנגנון לא עומד במשקל הנוסף, ועם הזמן ההדבקה תתנתק מהשמשה ושתי המראות יפלו (במידה והמראה מהקורית מודבקת לשמשה ולא מחוברת בדרך אחרת)

תנסה אולי להשתמש בתושבת עם זורע וואקום כמו של GPS. הן יציבות, לא רועדות ולא נופלות.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...