Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר לעבודה עוזב ועובר לעבוד בכלוב אחר, ואני מחפש לו מתנת עזיבה.

הוא חולה על ספורט וכדורסל בפרט.

מישהו מכיר חנות באזור השרון שמוכרת גאדגטים מגניבים באופן כללי (לא הדברים הבנאליים הרגילים שיש בחנויות מתנות לגבר)

ובפרט אם למישהו יש רעיון למתנה שקשורה בכדורסל.

פורסם

יש ערכת כדורסל לפח אשפה... הלינק להמחשה בלבד. יש עוד הרבה מקומות שניתן לקנות את זה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יש לך מלא שטויות של לוחות של כדורי סל כמו שברווז פירסם זה מגניב זה גם עושה קולות של אנשים מריעים כאשר אתה קולע.

 

אבל אתה יכול לקנות לו תמיד גופיית כדורסל, רצוי משהו מהאסכולה הישנה. אם תדע איזה קבוצה הוא אהב בילדותו זה יעזור.. זאת מתנה נהדרת לכל חובב ספורט באחריות. זה מסוג הדברים ש"אף פעם אין מספיק" ותמיד חסר משהו. בEBAY תוכל למצוא את כל החולצות במחיר סביר מאוד.

במידה ואתה רוצה באמת להשקיע אתה יכול לקנות גופיית כדורסל (לאחר בירור בעקיפין עם החבר איזה גופייה הוא היה שמח לקבל) ולמסגר לו אותה. אז תצא 10/10 !

 

בהצלחה

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
עדכון נקנתה לבסוף גופיית אדידס של לברון, החבר היה מאושר עד הגג.

 

שמח שהקשבת, כמו שאמרתי לך אלו מסוג הדברים ש"אף פעם אין מספיק". גילוי נאות: חובב ספורט מושבע :twisted:

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
×
×
  • תוכן חדש...