Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבוע נדלקה לי המנורה הצהובה מנורת "בדוק מנוע" ומאז שהיא נדלקה אני מרגיש שהרכב חולם ויש לו חיים משלו,התגובה של הדוושה איטית ולא חדה, המהירות עולה אבל לא כמו שצריך,כאילו הרכב מתאמץ להאיץ.

מה שהכי מוזר זה שמדי פעם המנורה מתכבה,וכשהיא כבויה האוטו נוסע רגיל כאילו כלום..בדרך כלל זה אחרי תדלוק אך מספר פעמים זה סתם ככה,נכבה ואז נדלק,וכל פעם אותו סיפור...

מישהו יודע מה אני אמור לעשות?

תודה לכל העוזרים :)

פורסם

הרכב לא סוחב טוב ,כשנדלקת מנורת "בדוק מנוע" .נגרם בגלל שהרכב ניכנס למוד תקלה, ומחשב הרכב גורם לאיחור הצתה. זה נועד לזה שתגיע למוסך לבדיקת וסידור הבעיה.רוב הסיכוים שזה חישן חמצן ,ממיר סתום או משהוא שמעלה את זהום האויר ,(תנסה להחליף תחנת דלק).

פורסם

הוא לא נכנס למוד תקלה, הרכב לא סוחב כי יש תקלה בניהול המנוע, והנורה שנדלקה מצביעה על כך.

כל תקלה בניהול המנוע מכל סיבה שהיא תדליק את אותה נורת "בדוק מנוע", והתיקון שידרש יכול להיות שונה בכל פעם

ולכן יעצו לך כבר למעלה להכנס למוסך ולהתחבר לסורק כדי לברר מהו הגורם הפעם.

כל תשובה אחרת תהיה סתם ניחוש פרוע.

שבת שלום

• ספונסר פורום
פורסם

מישהו יודע מה אני אמור לעשות?

לגשת למוסך ולחבר את הרכב לסורק תקלות (רצוי כאשר הנורה דולקת אבל גם אם לא אז לא נורא) כדי לקרוא מהמחשב מה סוג התקלה שהוא מדווח עליה.

מאיזה אזור אתה? אשמח להמליץ לך על מוסך באזור מגורייך.

• תוכן חדש...