Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Morel או Infinity 6X9, חוות דעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מתכוון לשים רמקולים 6X9 ברכב שלי (מיטו)

בעלי מקצוע כבר שיגעו אותי.

אחד אומר לי לך על הMorel Tempo הרמקול הכי טוב שתוכל להשיג בתקציב שלך (סביבות ה500 שקל)

השני אומר לא להתקרב למורל אלא ללכת על Infinity kappa 692.9I

בקיצור הראש שלי כבר לא במקום.

אני מחפש רמקול שקודם כל יהיה איכותי ואחרי זה עוצמתי. אני שומע מוזיקת האוס אלקטרו.

יש לי סאב של סרווין וגה 150RMS וקומפונט קדמי ואחורי מקוריים של האוטו, ואת ה6X9 אני מתכוון להגביר יותר מהם.

אשמח לקבל חוות דעת ממי שמכיר את הרמקולים הנל, והאם בכלל כדאי ללכת עליהם או להביא משהו אחר בתקציב שלי

מודה מראש לעוזרים

פורסם

המורל יותר רכים הטויטר לא צועק,לעומתם האינפיניטי יותר חדים..אני הייתי הולך על המורל

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אני אישית אוהב יותר את מורל הטוויטר שלהם ממש עידן ונעים.

מצד שני המיד של אינפיניטי קצת יותר אגרסיבי.

עדיף שתשמע כדי שלא תבזבז כסף על משהו שלא תהיה מרוצה ממנו כי זה גם תלוי באיזה מוזיקה אתה שומע.

Hu: Alpine 9887R, Amp1:Earthqake extream,Amp2:RF 1001 BD,comp:Morel Dotec 6 ,Comp:Sony Xplode ,Sub:Earthquke DBXI 12

פורסם

כנראה שאני ילך על מורל הם גם נותנים שנה אחריות. אין עוד רמקולים שונים שלא רשמתי שמומלצים במחיר הזה?

פורסם

לי יש את המורל 6X9 ואת ה6.5 מקדימה ואני אומר לך אין מה להשוות בכלל !! ה6 וחצי פי אלף יותר טובים וזורמים על מגוון שלם של צלילים.

ה6X9 מוציאים סאונד טוב בווליום גבוהה רק במצב של HP פילטר ב80HZ ומעלה (על מגבר R3004 בנפרד)

בכל מקרה נשרף לי טוויטר ומורל לא נתנו אחריות שילמתי 35 שקל שיחליפו לי במורל. "אחלה אחריות"

פורסם

אני אישית לא אהבתי את התוצאה של ה 6X9 ... ואני הייתי הולך על רמקול 6.5 ,לא קומפוננט אלא רק מיד באס ,עם חיתוך כמו שצריך זה ישמע הרבה יותר טוב (לטעמי...)

SCANSPEAK

• תוכן חדש...