Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הרכב שלי הושבת לאחרונה ובקרוב אני צריך להחזיר את החלופי (אמצע השבוע הבא), כרגע אני עם i20 (זללנית דלק) כרכב חלופי שקיבלתי לשבועיים.

אני מחפש לשכור רכב לחודש~ (עד שאתגבש על מה אני רוצה לקנות), הנסיעות שלי קצרות מאוד (מהבית לחניון הרכבת וחזור ובתוך העיר).

בעיקרון אני מעוניין להוציא מינימום כסף על ההשכרה ולא אכפת לי מה אקבל (גם ידני, למרות שלא נהגתי על ידני כבר 5 שנים ככה שאני מקווה שיש להם ביטוח על הגיר :roll:).

תודה רבה.

פורסם
הצעתי: אופני הרים, זנב קשיח משומשים במצב טוב, חבר להם צמיגי עיר 1.5".

יש בזה משהו, אבל בכל זאת, אני מפונק.. 8)

פורסם
אהלן,

הרכב שלי הושבת לאחרונה ובקרוב אני צריך להחזיר את החלופי (אמצע השבוע הבא), כרגע אני עם i20 (זללנית דלק) כרכב חלופי שקיבלתי לשבועיים.

אני מחפש לשכור רכב לחודש~ (עד שאתגבש על מה אני רוצה לקנות), הנסיעות שלי קצרות מאוד (מהבית לחניון הרכבת וחזור ובתוך העיר).

בעיקרון אני מעוניין להוציא מינימום כסף על ההשכרה ולא אכפת לי מה אקבל (גם ידני, למרות שלא נהגתי על ידני כבר 5 שנים ככה שאני מקווה שיש להם ביטוח על הגיר :roll:).

תודה רבה.

תבדוק אצל 770CAR

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...