Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב , האם מישהו מכיר אתר בחו"ל אירופה , ארה"ב אשר ניתן לקנות בו מזרק/מרסס עבור סוזוקי יורוסוויפט שנת 98 - מנוע 1,300 סמ"ק . נאמר לי שקיים מקורי , אך יש מזרק של חברת בוש - שכנראה הם החברה שמייצרת עבור סוזוקי את המזרק .

האם למישהו יש אולי את המק"ט של המרסס של בוש ? .

בערך עולה לערך 950 ש"ח - מעט יקר .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

עידכון בנושא , במחסן החלפים המרכזי של סוזוקי המזרק עולה כ- 1,300 לפני מע"מ .

המזרק מיוצר על ידי בוש - בדקתי בלדיקו אין להם .

למישהו יש אולי את המספר מק"ט של המזרק .

בדקתי גם בתב - אור בת"א , בגל- אור , ברנקוביץ' מחולון - אין לאף אחד מהם את החלק .

מצאתי באתר אינטרנט - אתר בכתובת www.myparts.co.il - את המזרק של היורוסוויפט - המחיר באתר 579 ש"ח כולל מע"מ .

טילפנתי ע"מ לוודא שאכן החלק קיים במלאי והוא חדש - נאמר לי שכן , שאלתי אותם איזה חברה המזרק נאמר לי מקורי .

האם מישהו מכיר אותם ? , המחיר שהוצע לי נשמע לי זול , חושש שהחלק יהיה מפירוק ועבר ניקוי .

דעתכם בנושא , הרי הם בטח יודעים בכמה מוכרים את החלק במוסכי החברה של סוזוקי והם יכלו למכור אותו יותר יקר בכמה מאות שקלים ועדין להיות זולים יותר ממהמחירים בחברת סוזוקי . דעתכם בנושא ? .

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עידכון השבוע המזרק שבק חיים לחלוטין .

בירור במחסן המרכזי של סוזוקי בת"א - עלות מזרק מקורי חדש -נא לשבת רבותיי : 1,510 ש"ח כולל מע"מ .

קניתי את אותו מזרק בדיוק - חדש לחלוטין - אותו מק"ט - אותה חברה - העלות 579 ש"ח כולל מע"מ - נקנה מהאתר www.myparts.co.il - הותקן ברכב והרכב מניע בקלות ולא נכבה תוך כדי נסיעה יותר .

ההפרש במחירים פשוט עצום .

• תוכן חדש...