Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלום שתדלק לידי בתחנת דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנסתי לתדלק בדור אלון בקיבוץ עינת עם הפיג'ו 206 הקטנה שלי.

פתאום הגיע רכב שיצא לי לראות רק בסרטים.

שפשפתי את העיניים , היה לי קשה מאוד להאמין.

לקח לי משהו כמו שתי דקות להתאפס על עצמי שצריך להוציא את הפלאפון ולבקש לצלם את המציאה.

אין לי מושג איך קוראים לרכב הזה אבל הוא יצא מהמפעל בשנת 1929, לפני מלחמת העולם השניה.

הוא נראה מדהיםםם!!!! בחיים לא ראיתי דבר כל כך יפההה..

היה תענוג לראות אותו נוסע, מתדלק ועובד.

באמת שאני רוצה לפרגן לבעלים שלו ששומר אותו ומטפח אותו ככה.

פשוט אני מצדיע לרכב הזה בכביש :)

ועכשיו לתמונה שלו.

האם עוד מישהו ראה אותו ?

IMG_20120211_134928.jpg

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

מסוג הרכבים שרואים במפגש של מועדון ה 5 ובטיולי המועדון.

ניתן לראות את הרכבים במפגשים השונים הפזורים בארץ:

1. נוקיה ת"א.

2. ירושלים.

3. געש.

4. שפלה.

5. חיפה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הבעלים של הרכב הוא שכן שלי ואת התמונה צילמתה בקיבוץ עינת בתחנת הדלק אני מניח . אני פשוט ראיתי אותו בדרך לשם . הרכב הזה הינו היחיד מסוגו בארץ לפי הידוע לי הוא משוחזר ברמת מוזיאון והוא אחד מכמה רכבים עתיקים מאוד שהוא מחזיק באוסף שלו . הבחור מוציא את הרכבים שלו לרוב מאוחר בלילה לא פעם כאשר מגבעת לראשו רק הוא והמכונה שלו . הוא כבר שנים לא מגיע לארועי מועדון החמש מטעמיו שלו.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

• תוכן חדש...