Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה מחזיר שמן עולה 5 שקלים אבל התקנה שלו 1200 ?

אם התעסקת פעם עם קרמיקה ואינסטלציה ויש לך ידים טובות אני מניח שאפשר לבד

אפשר גם פתרון ביניים, לקחת פועל שלא דרך אלוני שיעשה את זה ביום יומיים עבודה ולשלם לו 1500 שקל נגיד.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• אחראי פורום
פורסם

אתה מחליף מאמבטיה מלבנית סטנדרטית למרובעת?

אם כן, אז יש פה לא מעט עבודה. פירוק הישנה, השלמת ריצוף ואריחים חסרים, ציפוי מחדש של האריחים בדפנות, אולי גם שינויים בצנרת.

ובכל זאת, אני חושב שהמחיר מופרך. קיבלתי מחיר דומה לריצוף חדר אמבטיה קומפלט.

אני מניח בעל מקצוע שתביא באופן פרטי יהיה יותר זול.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אפשר גם אפשר אם יש לך זוג ידיים טובות וחוש טכני אתה תצליח,

ועדיף אם חבר והאינטרנט :)

מניסיון על חדר האמבטיה בבית של חבר.

אתה יכול גם להתפשר ולהביא מישהו משלך ולשלם לו הרבה פחות, תבדוק עלויות תעשה סקר שוק.

404

פורסם

התקגנה של אמבטיה היא עבודה מורכבת. צריך לסדר את הצנרת, לבנות מבנה שעליו היא תונח (בונים מבנה מבלוק דק עד גובה שולי האמבטיה, שעליו מניחים את האמבטיה, ואז יש לצפות בקרמיקה. וכמובן עניין של כמה שלבי איטום.

מתוך נסיון מר - המלצתי היא לשלם לבעל מקצוע טוב כמה שהוא דורש. חאפר ועשה עבודה חאפרית ואתה תסבול מרטיבות בכל הדירה כיון שמים יחדרו סביב האמבטיה ויתפשטו דרך הרצה לכל מקום

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זאת האמבטיה שלי.

מזעזעת!

לפני שנה+ השכנה שגרה מתחתינו התלוננה על רטיבות.

הוזמן על חשבון הביטוח אינסטלטור, צילם עם מצלמה טרמית ושם סיליקון על הצדדים של האמבטיה.

אין נזילות

אבל יש עובש\ טחב מגעיל מאוד מתחת לסיליקון.

זה הסיבה שאני רוצה להחליף את האמבטיה למה שיש באלוני.

המחיר מאוד קורץ לי,

400 שקל.

השאלה היא גם איפה אמצא אינסטלטור טוב\ שיפוצניק שלא יקרע אותי במחיר וגם יעשה עבודה טובה.

שמעתי דברים מזעזעים על אינסטלטורים {ברחו,עשו עבודה גרועה וכו'}

חבל שאי אפשר לעשות את זה לבד.

02022012005.jpg

02022012006.jpg

02022012007.jpg

02022012008.jpg

02022012009.jpg

02022012010.jpg

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

באמצעות סכין יפאנית, גרד והסר את כל הסיליקון השקוף הקיים.

לאחר שהסרת את הכל, וודא שהתשתית יבשה ואם היא לחה או רטובה - ייבש באמצעות מטליות יבשות ו/או העזר בפן לשיער.

קנה בחנות "טמבור" (או כל דבר דומה לזה) סיליקון בצבע לבן מסוג סופר-7 או סופר-8 (של טמבור), אפשר גם חומר מקביל של חברת SIKA (גם חומר מצויין). כולם עולים באיזור כ 30-35 ש"ח לערך.

באמצעות אקדח סיליקון, מרח בצורה יסודית והכנס חומר לתוך החריצים בין האמבטיה לקרמיקה. לא למלות יותר מידי חומר.

להחלקה סופית והידוק, שים מעט סבון נוזלי על האצבע ועבור על הסיליקון בעדינות. שים לב: מדובר בסיליקון סמיך מאוד וחזק מאוד (משמש לאטימה+הדבקה. לא מדובר בסיליקון פשוט מסוג RTV כמו שיש כרגע, שתפקידו רק לאטום - ומאחר והוא לא נדבק, עם הזמן לאחר מספר ניקיונות הקצוות שלו מתרופפות ונכנסים מים בינו לבין הקרמיקות ואז מתחיל העובש והפטריות).

להחליף אמבטיה בגלל סיליקון עם קצת עובש\ליכלוך בקצוות זה מיותר. מצב האמבטיה עוד טוב, תנצל את זה.

בהצלחה

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודיע איך זה מתקדם, איציק נתן לך פתרון אולטימטיבי, נכון האמבטיה שיש ב400 ש"ח נראית פגז, אבל אל תשכח שהיא מוקפת בקרמיקה חדשה ונוצצת, אני גם בטוח שהיא עשויה מפלסטיק\פיברגלאס\וויניל, ונראה כאילו מה שיש לך כרגע זאת אמבטיה מברזל, לא שזה כזה משנה אבל אם אתה מחליט לעשות את השינוי אז כדאי כבר לטפל בכל האמבטיה, האריחים שיש לך כרגע הם כ"כ 1990 והעיצוב של האמבטיה החדשה לא יבלוט איתם.

haters will hate

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
שים מעט סבון נוזלי על האצבע ועבור על הסיליקון בעדינות.

מנצל"ש

זה החלק שתמיד מתפקשש לי, והוא גם החלק המלכלך ביותר, יש לכם שיטות מומלצות ליישום סיליקון/סופר 7 בצורה מדוייקת?

חשבתי לכסות את הקרמיקה והאמבטיה באזור היישום במסקטייפ מנייר, להשאיר חשוף רק את החלק שעלי למלות וכמובן כמה מילימטרים מכל צד שלו.

לאחר ההחלקה עם האצבע להסיר את המסקנטייפ ועליו שאריות החומר, מה אתם אומרים זה יעבוד?

פורסם

העצה שאיציק נתן לך היא הכי נכונה לדעתי. - קצת עבודה והיא תראה חדשה.

נראה לי מוגזם לגמרי להחליף אמבטיה בגלל עובש !

מילא אם האמבטיה הייתה שבורה או חלודה, אבל היא במצב ממש טוב!

יש גם פתרון ביניים כמו הלבשת אמבטיה אקרילית חדשה ב-1000 שח. חפש באינטרנט אמבטיות צחי, או אמבטיות זאב.

תוכל לראות כיצד התהליך מתבצע.

לגבי מריחת סיליקון: ניתן לשים מסקינג טייפ כדי להגיע לתוצאות טובות, למרות שאם מורחים כמות מדוייקת של חומר אז אין צורך.

יש גם כלי פלסטיק שעולה 5 שקלים שמורחים איתו סיליקון לתוצאות אחידות.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

אין צורך לשים מסקנטייפ, מה שצריך לעשות זה לגרד שאריות של סיליקון ישן (להזהר על האמבטיה), לנקות עם אקונומיקה את המרווחים שנוצרו ולהוציא משם את כל הפטריות. לאחר מכן, לתת לשטח להתייבש, לא לשים סיליקון חדש על שטח רטוב. בעזרת אקדח למרוח סיליקון לאורך כל החריצים ולעבור עם האצבע על הסיליקון ולדחוס אותו לתוך החריץ עצמו.

זה הכל, לתת 24 שעות לייבוש, או כמה שרשום וזהו. אתה יכול לעבור עם האצבע או סמרטוט לח כדי לנקות שאריות מהאמבטיה לפני שהסיליקון מתייבש, אבל מניסיון שלי אין צורך, אם לא לכלכת יותר מדי ועשית עבודה נקיה אז לא יראו שאריות על האמבטיה.

פורסם

סופר 7 הוא חומר מצויין, חזק ביותר.

א ב ל - מכיוון שנראה שאתה סובל מעובש, כולל במקומות בהם מים אינם עומדים (כנראה עקב אוורור לקוי) אמליץ לך להשתמש בסיליקון איכותי עם תוספים נגד עובש (ליעקובי יש כזה, ועוד יצרנים) - מה שאין בסופר 7. המחיר יקר יותר מסיליקון רגיל - עד כ-50 ש"ח לטיובה לעומת כ-12 (דומה למחיר סופר 7) אבל העובש לא צפוי לחזור כ"כ מהר.

:turn-l:
  • תוכן חדש...