Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח "חבר"

AL-GATO
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

הבנתי שישנה אפשרות לעשות ביטוח דרך "חבר" {במידה ואתה חבר במועדון}

מישהו שמע\יודע?

האם זה באמת משתלם וזול יותר? ישנם הטבות מיוחדות?

תודה.

{לא נפתח בפורום משפטי כי לא עוסק בנושא}

פורסם

החברה שעובדת עם חבר היא איילון,אני עשיתי ביטוח לפנדה,ההצעה הכי זולה שקיבלתי מקיף+חובה הייתה 4K,אצלם בתנאים דומים קיבלתי ב 3.4K.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תראה, כדי לברר מחירי ביטוח אתה צריך שמישהו יענה לך בקו השני. התקשרתי לא פעם ולא פעמיים לאילון, ואו שהמתנתי נצחים, או שהקו התנתק.

(בסוף עשיתי במקום אחר)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

וזה עוד למישהו שרוצה לעשות ביטוח. תתאר לך מה יהיה כשתצטרך אותם? :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני לא יודע אם יש מוקד לאיילון חבר ולאיילון לאנשים רגילים בנפרד,אך אצלי זמני המתנה היו סבירים.

מפסח?

זה עוד כלום,היום תקשרו אלי מאוצר החייל ואמרו שהתענייתי בפתיחת חשבון אצלם,נכון התעניינתי ופתחתי,אך את זה עשיתי כבר לפני שנתיים!!

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
שלום.

הבנתי שישנה אפשרות לעשות ביטוח דרך "חבר" {במידה ואתה חבר במועדון}

מישהו שמע\יודע?

האם זה באמת משתלם וזול יותר? ישנם הטבות מיוחדות?

תודה.

{לא נפתח בפורום משפטי כי לא עוסק בנושא}

קודם כל זה מאוד משתלם וגם אתה מקבל חודש נוסף חינם, ניתן לבטח רכב דרך "חבר" רק

אם הוא רשום על שם של חבר מועדון "חבר" או אישתו בלבד.

• תוכן חדש...