Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה ביונדאי i20 חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום רביעי האחרון קיבלתי את ה-i20 החדשה שלי. כבר באותו היום הרגשתי "דפיקות" ברכב וביום שישי נגשתי למוסך המרכזי של יונדאי. נמצא שיש 2 גלגלים מעוותים (flat) שלדברי בעל המוסך נוצרים באוניה במקרים נדירים. בתמימותי חשבתי שיחליפו לי את הגלגלים במקום ואצא לדרכי. רק עכשיו הודיעו לי שהרכב מוכן (עד שקיבלו אישור להחלפה ועד שהגיעו הצמיגים וכו') ושמחר (יום שלישי) אוכל לאסוף אותו. כפיצוי הציעו לי טיפול ראשון חינם (לטענתם בשווי 1000 ש"ח מה שנראה לי מופרך) והחליפו לי גם את הצמיגים התקינים לחדשים (בסה"כ 4 צמיגים). עם זאת אני חש מרומה וכבר לא בא לי על הרכב בכלל. קניתי רכב חדש במטרה להתרחק כמה שנים מהמוסכים והנה אני אחרי יומיים תקוע עם המוסך כמה ימים. בשורה התחתונה אני מעוניין לבטל את העסקה.

אשמח לשמוע את דעתכם..

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דעתי היא שהיבואן נהג בך בהגינות ובאופן ראוי להערכה. אם בגלל דבר כזה אתה מבקש לבטל עיסקה, לא נותר לי אלא לשמוח על כך שאתה לא לקוח שלי.

מדוע אתה סבור שהיבואן רימה אותך? כי הוא הגדיל ראש והתקין לך ארבעה גלגלים חדשים בעוד שרק שניים מהם היו פגומים, או בגלל שהוא נתן לך טיפול ראשון על חשבונו?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תגיד תודה שהחליפו לך.

אני עם רכב חדש 1000 ק"מ נסעתי לאילת ובדרך אני מרגיש שהרכב מושך שמאלה,

אחרי שחזרתי מאילת נכנסתי למוסך מורשה עשו לי כיוון פרונט והכל הסתדר.

אגב קיבלת צמיגים חדשים, עדיפים מאשר הצמיגים שנמצאים על הרכב שלך לפחות חצי שנה וכבר בטח קיבלו מהשמש הישראלית הנחמדה שלנו...

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

דעתי היא שאתה הישראלי המכוער.

הייתה תקלה - טופלה במסגרת האחריות (ולכל מכונית חדשה עלולה לקרות איזושהי תקלה - בשביל זה האחריות) ולפתע "לא בא לך על הרכב" ואתה רוצה לבטל עסקה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

חבר'ה הוא לא צריך לנשק את מנהל המוסך בגלל שהחליף לו צמיגים! הם היו צריכים למסור את הרכב תקין ב100%.

אבל, קח את זה בקלות זו תקלה קטנטנה ואתה עוד תשכח ממנה ותהנה מהרכב, לא צריך להגזים.

פורסם

וביום שישי נגשתי למוסך המרכזי של יונדאי.... בתמימותי חשבתי שיחליפו לי את הגלגלים במקום ואצא לדרכי. רק עכשיו הודיעו לי שהרכב מוכן (עד שקיבלו אישור להחלפה ועד שהגיעו הצמיגים וכו') ושמחר (יום שלישי) אוכל לאסוף אותו...

שימו לב שעל הקשקוש הזה הרכב שהה 5 ימים במוסך! :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הישראלי המכוער?? צריך להגיד תודה??? השתגעתם? קניתי רכב חדש עם 2 צמיגים פסולים וחיכיתי יותר מ-4 ימים להחלפה שצריכה לקחת 10 דקות. בואו לא ניסחף!! יתכן והיבואן היה הוגן בפיצוי שהציעה אבל כאן זה נגמר. אבל הישראלי המכוער? פעם בחיים אני קונה רכב חדש...

תודה בכל אופן. נקווה שכאן הסתיימו הצרות שלי לשנים הקרובות עם הרכב..

פורסם

זה נכון שהמתנת ארבעה ימים, אבל קיבלת פיצוי בסך 250 ש"ח עבור כל יום (1000 ש"ח עלות טיפול חלקי ארבעה ימים) + שני צמיגים חדשים שאיש לא היה חייב לך.

לעניות דעתי זהו פיצוי מכובד וראוי.

לא אתה ולא אני יודעים מדוע הדבר ארך ארבעה ימים. יתכן שמנהל המוסך היה זקוק לאישור היבואן. יתכן שהיבואן פנה ליבואן הצמיגים וניסה לשאת ולתת עמו בחלוקת הנזק על הצמיגים הפגומים. השורה התחתונה היא שקיבלת יחס טוב, ההתנהלות מולך היתה הוגנת ומכוניתך כעת היא ללא דופי. מה עוד אפשר לבקש?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
דעתי היא שאתה הישראלי המכוער.

הייתה תקלה - טופלה במסגרת האחריות (ולכל מכונית חדשה עלולה לקרות איזושהי תקלה - בשביל זה האחריות) ולפתע "לא בא לך על הרכב" ואתה רוצה לבטל עסקה.

דעתי היא שאתה הישראלי הפרייאר.

שיבדקו את הרכב לפני שמוסרים אותו ללקוח!

תמיר.

פורסם

לא נעים אבל תגיד תודה.

קיבלת מעל הראש, כאשר קיבלת רביעיית צמיגים חדשה.

ופיצו אותך על עוגמת נפש כאשר נתנו לך טיפול ראשון חינם.

מצד שני, אני הייתי חושד במוסך שמשאיר אצלו רכב חדש במשך 5 ימים (מתוכם רק 3 ימי עבודה), מי יודע מה היו יכולים לפרק ואיזה קומבינה לעשות.

(וקורים מקרים, מספיק לאחד העובדים היה I20 מלפני כמה שנים, הוא יכל להחליף איתך חלקים, ושלום על ישראל).

פורסם

עדיין לא קיבלתי את הרכב. מחר בבוקר אני לוקח אותו. זה נכון שלכאורה מדובר בפיצוי הוגן אבל ראבק, מדובר ברכב חדש!! לא היה יורד לכם החשק???

וההתנהלות של היבואן היתה רחוקה מלהיות ללא דופי..הייתי צריך לעשות הרבה רעש כדי לקבל משהו בכלל.

פורסם

זה לא הישראלי המכוער, זה הישראלי הסופר-יפה (שאחרים יקראו לו פראייר).

חצי מהאנשים כאן (ויש מצב שעבדכם הנאמן אחד מהם) איך שהיו שומעים את התשובה הזאת היו שולפים ג'ק וצלב מהתא מטען ומתחילים להרים את ה I20 שבאולם התצוגה על ג'ק.

מצידי שיעמידו אותה על איטונג עד שיבררו בינהם את הסוגיה הכ"כ חשובה הזאת.

אני רוצה לראות את המנהל מוסך שמנסה להשבית לי ל 5 ימים רכב חדש כי הוא צריך לקבל אישור להחליף צמיג.

(כמובן שכל האמור הוא בהנתן העובדה (כפי שנאמר) שהיבואן מכיר את הבעיה, לוקח אחריות עליה אבל מעקב את הרכב ל 5 ימים בגלל בירוקרטיה פנימית)

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מנסיוני הדל בענף הרכב צריך להוריד את הכובע מול כלמוביל !

לא רק שהטיפול בך היה הוגן מאד קיבלת גם פיצוי עבור טיפול עתידי והחלפת עוד שני צמיגים .

כדי לעשות לך סדר וללמד אותך איך דברים עובדים :

אני לא מכיר אף יבואן במדינת ישראל שבודק צמיגים או עושה נסיעת מבחן לרכב כשפורקים אוניה .

הטסט נעשה בצורה וירטואלית ובשיטת הסרט הנע מכיוון שמדובר על רכב חדש.

במידה ויש ללקוח טענה כלשהי הוא פונה למוסך המורשה ונציג שירות של המוסך מעלה את הבקשה

למחלקת השירות של היבואן ולפעמים עוברים יום יומיים עד לאישור ,תלוי באופי התקלה.

המוסך מקבל חלקים או קונה בעצמו ומחייב את היבואן רק ברגע שקיבל אור ירוק להמשיך .

המוסך לא יזיז את הרכב מטר אחד ולא יקח שום דבר על אחריותו באם לא קיבל את אישור היבואן לבצע את התיקון

כחלק מתביעת אחריות .

על מנת למנוע בעיות עתידיות הוחלפו עבורך 4 צמיגים על מנת שיהיו מאותו הדגם ומאותה סדרת הייצור וגם קיבלת שובר לטיפול על מנת לפצות אותך על הטרטור.

אתה חייב להבין שבדיוק בשביל זה נועדה האחריות גם אם עברו עשר דקות מרגע קבלת הרכב החדש.

אין כאן שום עילה לביטול העסקה מצד היבואן .

אחריותו של היבואן היא לטפל בכל ליקוי שחל בתקופת האחריות .

הקטנוניות שלך ברצון "לשבור את הכלים" ולבטל את העסקה ממש מעוררת בי בחילה...

אם לקוח שלי היה מתחיל לעשות שרירים יוצר אנטיגוניזם ומתחיל לאיים ,באופן אוטומטי הרצון שלי לעזור היה שואף לאפס.

הלוואי ורבע מהיבואנים היו נוהגים כמו כלמוביל והיו מתייחסים ללקוחות שלהם בצורה הוגנת ושירותית.

למען ההגינות ,עבדתי בכלמוביל תקופה לא מבוטלת ,אך כיום אני עובד בחברה אחרת ואין לי שום אינטרס להצדיק אותם בשום צורה, אני פשוט חושב שהם נהגו בהגינות וביושר.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם
זה לא הישראלי המכוער, זה הישראלי הסופר-יפה (שאחרים יקראו לו פראייר).

חצי מהאנשים כאן (ויש מצב שעבדכם הנאמן אחד מהם) איך שהיו שומעים את התשובה הזאת היו שולפים ג'ק וצלב מהתא מטען ומתחילים להרים את ה I20 שבאולם התצוגה על ג'ק.

מצידי שיעמידו אותה על איטונג עד שיבררו בינהם את הסוגיה הכ"כ חשובה הזאת.

אני רוצה לראות את המנהל מוסך שמנסה להשבית לי ל 5 ימים רכב חדש כי הוא צריך לקבל אישור להחליף צמיג.

(כמובן שכל האמור הוא בהנתן העובדה (כפי שנאמר) שהיבואן מכיר את הבעיה, לוקח אחריות עליה אבל מעקב את הרכב ל 5 ימים בגלל בירוקרטיה פנימית)

ובהתייחס לדברים שנכתבו, צמיגים כידוע לכולם זה אביזר בטיחותי ואני לא מכיר אף מוסך מורשה שיקח על אחריותו לשחרר את הלקוח ולחכות עד שיגיעו צמיגים חדשים .

עם צמיגים לא משחקים גם אם יש עיכוב של מס ימים ,ולכן ניתן גם הפיצוי.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

• תוכן חדש...