Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת הפוליסה אפשרי שתהיה לך עד תאונה אחת בשלוש השנים האחרונות.

בנוסף מי שלא היה ברשותו רכב וגר עם ההורים יכול להציג את הפוליסה שלהם לצורך העדר תביעות בשלוש שנים האחרונות.

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברים אני מעדכן אותכם בהתפתחויות האחרונות:

בודקים לנו אפשרות שגם מי שאין לא עבר ביטוחי כלל יוכל להצטרף בתנאים שפירסמתי!

ברגע שאני אקבל תשובה אני אעדכן .

כל מי שמכיר מישהו שרכש איביזה שיפנה אותו אליי , ככל שנהייה יותר אנשים יש סיכוי לקבל יותר הטבות.

בנוגע לרכישה עצמה של הפוליסה, כל עוד אין מספר רישוי של הרכב אין אפשרות לרכוש פוליסה.

מה שכן מומלץ להעביר כרגע זה תיעוד עבר ביטוחי (למי שיש) מחברת הביטוח בו הייתם מבוטחים בשלוש שנים האחרונות .

לאחר מכן יפתחו לכם תיק עם כל הפרטים שלכם,ברגע שתקבלו מספר רישוי מהסוכונת תעבירו אותו לסוכן לצורך השלמת התיק ולרכישת הפוליסה.

רותם

054-4442022

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

פורסם

שלום רותם.

אני קניתי את האיביזה במבצע אבל הוא יגיע בפברואר לארץ ואמצע מרץ אליי. אני עדיין יכול להצתרף לקבוצה הזאת?

ד"א עבודה מצויינת.

תודה,

סטיב

פורסם
שלום רותם.

אני קניתי את האיביזה במבצע אבל הוא יגיע בפברואר לארץ ואמצע מרץ אליי. אני עדיין יכול להצתרף לקבוצה הזאת?

ד"א עבודה מצויינת.

תודה,

סטיב

כן. שלח לי פרטים.

פורסם

אז ככה מעט תשובות שאולי אני יוכל לספק,

היום בצעתי רכישה לביטוח, מרגע ההתעניינות עד לבדיקות וחזרה אלי עם פקס עם הביטוח חובה עבר בערך חצי שעה-40 דקות(זמן סביר בהחלט!)

לגבי נושא העדר התביעות, מי שיש לו מקיף נדרש להציג עבר ביטוחי ל 3 שנים, מי שיש לו רק צד ג' נדרש להציג 6 שנים אחורה!

(כל שנה מקיף שווה ל שנתיים צד ג' לפי אותה גברת!) אבל עדין מותר תביעה אחת אז זה עדיין סביר בהחלט!

בנוסף המחיר שעלה לי שזה לכל נהג מעל גיל 21 יצא 6300(להכל) וזה עד 31.12.12 כאילו שנה ו 10 ימים.

זה כולל הסדר של ישן תמורת חדש.

האמת המחיר הכי זול שמצאתי היה בביטוח ישיר שרצו 6000-6100 אבל דרשו כספת.

פה הם לא דורשים שום דבר.

תודה רותם!!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אז ככה מעט תשובות שאולי אני יוכל לספק,

היום בצעתי רכישה לביטוח, מרגע ההתעניינות עד לבדיקות וחזרה אלי עם פקס עם הביטוח חובה עבר בערך חצי שעה-40 דקות(זמן סביר בהחלט!)

לגבי נושא העדר התביעות, מי שיש לו מקיף נדרש להציג עבר ביטוחי ל 3 שנים, מי שיש לו רק צד ג' נדרש להציג 6 שנים אחורה!

(כל שנה מקיף שווה ל שנתיים צד ג' לפי אותה גברת!) אבל עדין מותר תביעה אחת אז זה עדיין סביר בהחלט!

בנוסף המחיר שעלה לי שזה לכל נהג מעל גיל 21 יצא 6300(להכל) וזה עד 31.12.12 כאילו שנה ו 10 ימים.

זה כולל הסדר של ישן תמורת חדש.

האמת המחיר הכי זול שמצאתי היה בביטוח ישיר שרצו 6000-6100 אבל דרשו כספת.

פה הם לא דורשים שום דבר.

תודה רותם!!

עשית את הדיל של הקבוצת רכישה? זה לא היה אמור לעלות בסביבות ה- 2700 ש"ח המקיף?

פורסם

בכיף!

כבר קיבלת את הרכב?אם כן, דחוף תמונות !

פורסם

את האוטו קבלתי לפני שבועים בערך.

האמת יש לי רק תמונה אחת פה(האוטו מלוכלך מהגשם בעייתי לצלם ככה).

מאז שרכשתי את האוטו הוספתי לו ג'נטים.

אם יש למישהו שאלות על הרכב, או אתם רוצים תמונות מזוויות מסוימות רק תבקשו.

20111221_153741.jpg

פורסם

תתחדש!

תעלה תמונות עם הג׳אנטים אם אתה יכול

פורסם

טלפון של הסוכן -

איתן 050-2334337

נא לציין שאתם בקבוצת רכישה לסיאט איביזה שבמבצע.

פורסם
את האוטו קבלתי לפני שבועים בערך.

האמת יש לי רק תמונה אחת פה(האוטו מלוכלך מהגשם בעייתי לצלם ככה).

מאז שרכשתי את האוטו הוספתי לו ג'נטים.

אם יש למישהו שאלות על הרכב, או אתם רוצים תמונות מזוויות מסוימות רק תבקשו.

יאאאאא איזה כייף לך! אני אמור לקבל באמצע החודש בעזרת השם! :) שתף וספר! איך הרכב?? ספר כל דבר!! :)

• תוכן חדש...