Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכונה איטלקית (מארוני) מקצרת כאשר היא סוחטת (לאחר שהיא מתחילה בתהליך וכאשר היא סוחטת כבר 2-3 שניות). היא מקפיצה את פחת ההגנה הראשי, נגד התחשמלות. אשמח אם תוכלו לייעץ היכן לחפש התקלה.

תודה מראש ושבוע יפה.

פורסם

לדעתי, כדאי להתחיל עם בדיקה בסיסית לוודא שאין סימנים של רטיבות בתחתית המכונה או על המנוע עצמו כתוצאה מנזילה באחד החיבורים\רכיבים במערכת.

איציק

נ.ב.

זוהי ההודעה ה 10,000 שלי :D

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כמו שאיציק אמר

תבדוק סימני רטיבות על המנוע או על הריצפה מסביב למכונה, יש מצב אפילו שהמשאבה שלה המכונה סתומה ואז היא לא שואבת את המיים במהלך הסחיטה.

ועקב כך המים מציפים את התוף והמנוע.

רותם

פורסם
לדעתי, כדאי להתחיל עם בדיקה בסיסית לוודא שאין סימנים של רטיבות בתחתית המכונה או על המנוע עצמו כתוצאה מנזילה באחד החיבורים\רכיבים במערכת.

איציק

נ.ב.

זוהי ההודעה ה 10,000 שלי :D

לא, חאפר. ההודעות באוף טופיק לא נספרות :grin:

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תודה לכולם.

עידכון: אכן מאחת הגרמושקות (שרוול גומי עליון) היו סימני נזילה למטה. החומר האוטם שם הוא סוג של דבק מגע מיוחד להדבקת גומי ועמיד בחום, מים ואחמדיניג'אד. קפצתי לטכניקה סגא בגדוד העיברי בתל אביב ורכשתי לי שפופרת עם הדבק תמורת 20 טבין ותקילין. חזרתי הביתה, ניקוי החומר הישן וניקוי הגומיה, מריחת הדבק החדש באופן קפדני שייכנס לכל מיגרעת ולכול חור והרכבה מחודשת.

נחכה לייבוש וננסה שוב. אם לא יצליח - אחזור ואעדכן.

פורסם

קודם כל היצרן הוא מרלוני.

שנית, סביר שסליל הסחיטה במנוע אכן מקצר.

שלישית, אין קבל סחיטה במרלוני האלה, קבל יחיד משמש את כל הפונקציות באמצעות מיתוג דרך מגעי הטיימר.

והכי חשוב, אם יבוש המנוע לא יועיל (אפשר להשתמש בפן לשער, אבל נא לא לאפות את הלכה והבידוד), שלח הודעה ותקבל במתנה מנוע משופץ (החלפתי לו מיסבים).

יוסי

פורסם

תודה לכולכם על העזרה. זהו אחד הדברים היפים בפורום הזה: הכנות והרצון של האנשים לעזור.

עידכון אחרון: לאחר התיקון האחרון (אטימת גר-מוש-קות. איך אני שונא להגיד את המילה הזאת), בוצעה הפעלת ניסוי על תוכנית קצרה ע"מ להגיע במהרה לאופציית הסחיטה, ואכן משם כבר לא יצאו המים.

אבל הם יצאו, בהמוניהם כמו עם ישראל, ממקומות (!) אחרים. מהיקף התוף ומאיזור גוף החימום ועוד. מאד שמחתי...

בסביבות 21:00 נאלצתי כבר לקבוע את מותה, כאשר הבנתי שלהתחיל לאטום את כל המקומות האלה זה אומר בעצם פירוק כללי של המכונה כאשר נדרשות עוד זוג ידיים ע"מ להתגבר על משקולות הבטון החביבות. לא שהדבר לא אפשרי, הוא כן ובהחלט לא מרתיע אותי, אבל בהתחשב בשעות העבודה הליליות ובזמן שיש להשקיע, אישתי כבר אסרה עליי את הענין והוחלט (היא החליטה) לרכוש נבלה חדשה.

זה מביא אותי לכמה שאלות, ברשותכם:

1. מדוע בונים אותן באופן כל כך מורכב? למה לא לפשט את ההרכבה לטובת תיקונים עתידיים? הרי מכירת חלפים היא פעולה מכניסת כסף למפעל, בסופו של דבר.

2. האם קיימות עדיין מכונות מכאניות, כלומר ללא כרטיס ממוחשב?

3. מה דעתכם על אינדסיט, ווירפול ועל זאנוסי?

4. האם יש אתרים המספקים תמונות פיצוץ ודיאגרמות של מכונות כביסה?

5. האם אורך חיים של 6 שנים לא קצת קצר למכונות כביסה?

תודה מראש ויום יפה לכולם.

• תוכן חדש...