Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

חוות דעת על אופל קורסה 2002 אוטומט 1400 150000 ק"מ לנסיעות בין תל-אביב ירושלים.

1. האם זה רכב ספרדי או גרמני?

2. האם רכב אמין

3. האם הוא מספיק חזק לנסיעות בין תל אביב ירושלים - נוסע יחיד 4-5 פעמים בשבוע

4. האם כדאי לקנות את המכונית עבור 16,000 שקל או שכדאי להוסיף עוד 6-7 אלף שקל למאזדה לאנטיס 323 או שתתנו הצעה למכונית אחרת בבקשה

5. נאמר לי על ידי איש מקצוע שרכב זה היה כישלון בזמנו וצריך לא להיתקרב אליו.

תודה מראש,

דני

פורסם
שלום לחברי הפורום,

חוות דעת על אופל קורסה 2002 אוטומט 1400 150000 ק"מ לנסיעות בין תל-אביב ירושלים.

1. האם זה רכב ספרדי או גרמני?

2. האם רכב אמין - זה רכב בן כ-10 שנים. האמינות שלו תהיה נגזרת של מזל ורמת האחזקה בידיים הקודמות (ובשלך)

3. האם הוא מספיק חזק לנסיעות בין תל אביב ירושלים - נוסע יחיד 4-5 פעמים בשבוע

4. האם כדאי לקנות את המכונית עבור 16,000 שקל או שכדאי להוסיף עוד 6-7 אלף שקל למאזדה לאנטיס 323 או שתתנו הצעה למכונית אחרת בבקשה מה שכדאי לך לעשות עם הכסף שלך- זה רק אתה תחליט. אתה מדבר על מכוניות משני סגמנטים שונים. אם מתאים לך להוסיף כסף בשביל לנטיס- חפש כזו. בטווח המחיר של הקורסה עד הלנטיס יש עוד הרבה אפשרויות, לא ברור למה התבייתת דוקא על שתי אלה. רוצה הצעות לרכבים אחרים? פתח לוחות מכירה, סנן לפי טווח שנים ו/או תקציב, ותתחיל לחפש מידע על כל רכב שמעניין אותך. הפורומים כאן מוצפים במידע כזה.

5. נאמר לי על ידי איש מקצוע שרכב זה היה כישלון בזמנו וצריך לא להיתקרב אליו. ולי נאמר ע"י איש מקצוע שלרכב צרפתי "צריך לא להתקרב" וש165 אלף ק"מ לרכב בן 9 זה יותר מדי. קניתי אותו (מופיע בסמלון שלי) והוא משרת אותנו במשפחה כבר 8 שנים עם 300 אלף ק"מ על השעון ועדיין רץ, עם אותו מנוע, אותו גיר, ומינימום אחזקה. להגיד "צריך לא להתקרב אליו" זה לא נימוק. אם הוא היה מבין באמת, הוא היה מסביר לך מה נקודות התורפה ומה חשוב לבדוק ולוודא לפני שאתה קונה. לכל רכב יש כאלה.

תודה מראש,

דני

עניתי על הסעיפים שהיה לי מה להגיד בהם. לפרוטוקול ייאמר גם שאין לי שום נסיון או היכרות אישית עם הקורסה.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...