Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

שמי ארתור, ואני רוצה לחלוק איתכם את החוויה הלא נעימה בסוכנות לסיאט בבאר שבע.

ראשית אני חדש בפורום הזה ועלי להודות כי אני מאוד אוהב אותו ומצאתי אותו כמאוד שימושי בזמן האחרון, לכן אוסיף ואומר כל הכבוד לכל מי שעוזר מיעץ ותומך כאן.

 

אני בחור רווק בן 29, העומד לפני קניית רכב חדש, אבל האפשרויות, הגיוון, והניסיון "לאכול את כל העוגה" גורם לי לתפוס את הראש ומקשה עלי להחליט מה בסופו של דבר לקנות. כאשר בערך הבנתי מה אני רוצה, סיאט איביזה 2011 1.2 TSI, הלכתי לבדוק את היכולות שלה בשטח. לאחר נסיעת מבחן אחת, אני הייתי המום עד כמה שהרכב הזה מהיר, אבל לא זו הנקודה...

באותו זמן המטרה לי הייתה רק לטעום מהרכב הזה ולא ממש הייתי כבר מוכן להזמין, אבל הסוכן ראה בי את הניצון והחליט לנצל את ההזדמנות לשריין לקוח. הוא הציעה לי מבצע של קניית דגם ספורט 4 דלתות עם המון תוספות, ידנית ב106 אלף שח. לפני שלושה חודשים בערך הצעה זו היתה מאוד מפתא. אני התכוונתי לקנות את רכב יותר מאוחר, אך הוא הציעה לי לשלם מקדמה של 2000 שח על מנת לשריין את המבצע ואם במידה תוך שבועיים אני מבטל הכסף יוחזר במלואו. הלכתי על זה שיריינתי את המבצע ושילמתי לו את המקדמה.

לאחר יומיים חזרתי, אליו מבואס כי עדיין אני לא יכולתי לרכוש את הרכב, וביקשתי לבטל. מנהל המקום אמר אוקי, אנו מבינים ולאחר מבט של דקה בתוך המחשב אמר "אוקי, מבוטל" אתה תקבל שיק על סך 2000 שח תוך מקסימום 3 שבועות.

חשוב לציין כי בחוזה לא רשום שום דבר על החזרת 2000 שח במידה ותבטל, ובנוסף המנהל לא נתן לי סוג של "קבלה" על ביטול העסקה. אחרי חודש וחצי סוף סוף קיבלתי את השיק, ולאחר הפקדתו הוא חזר, ועל פי טענות הבנק, הוא בוטל.

עברו כבר כשלושה חודשים ואני עדיין רודף אחרייהם כדי שיחזירו לי את ה2000 שח, ואלה רק עושים טעויות או סתם מושכים אותי.

 

לכלל הגולשים: אם אתם לא בטוחים שאתם קונים בזמן הנתון, אל תתפתו לסוכנים ובמיוחד לא לשיריון המבצע כל עוד זה לא מוזכר בחוזה.

 

שאילה: האם אפשר לעשות כאן משהו מבחינה משפטית כאן?

השיק שחזר, עלה לי בעמלה של הבנק על סך 18 שח.

 

תודה מראש.

פורסם

כאשר פנית לסוכנות של סיאט ושאלת מדוע ההמחאה בוטלה, מה בדיוק נאמר לך?

לכאורה יש בעיה מסויימת בכך שלא קיבלת שום מסמך המעיד על ביטול ההזמנה, אבל אני מאמין שאפשר להתגבר על זה.

עניין נוסף: רק כדי לוודא, האם ההמחאה היא "למוטב בלבד"? אם לא, פשוט תסב אותה לצד ג' (קרוב משפחה שאתה סומך עליו, חבר קרוב, חברה בבעלותך), מכיון שהחוק מעניק לצד ג' כלים עדיפים יותר לגביית ההמחאה מאשר מקבל ההמחאה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

 

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

1. אתה יכול להגיש תלונה במשטרה (לתת צ'ק ללא כיסוי זאת עבירה פלילית)

2. גש לבית משפט לתביעות קטנות ותתבע את הסוכן, יש לך לראיה את הצ'ק שהוא נתן לך ללא כיסוי.

3. גם פרסום בעיתונות זה לא רעיון רע

פורסם

הדברים הם לא שחור לבן כמו שאתה מצייר אותם. יש מושג שנקרא "אוחז כשורה", שמשמעו הוא שמי שקיבל את הצ'ק נתן תמורה כלשהי כנגדו, להבדיל למשל מהמחאה שניתנה כמתנה לאירוע.

אם פותח השרשור לא קיבל מסמך כלשהו שמאשר שההמחאה ניתנה בהתאם לכך שהעיסקה שלו בוטלה, הוא עלול להחשב בתור מי שאינו אוחז כשורה, ואז הסעדים שהחוק מעניק לו מוגבלים יותר.

כמובן שיש דרכים לתקוף את הבעיה הזאת, אבל זה מצריך טיפול יותר מקצועי מאשר עזרה בפורום.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

 

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

דבר ראשון, לךלהוצאה לפועל לפתוח תיק, תראה איך תוך זמן קצר הם ירדפו אחריך לשלם.

 

הם ישלמו עמלה, ריבית, הצמדה ועוד.

 

סוף החייבים לכלא.

פורסם

מכתב התראה בדואר רשום , שעליהם לשלם את תמורת השיק תוך 7 ימים.

 

לא תקבל , פתח תיק הוצאה לפועל , ותראה את הכסף בהקדם.

 

מי שמחזיק בשיק , הוא אוחז כשורה, בעל השיק צריך להוכיח שהנפרע לא אוחז כשורה, ובמקרה הזה יהיה להם קצת קשה להוכיח זאת.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה על התגובות חברים.

 

התקשרו אלי מהגיזברות של החברה ואמרו להפקיד את השיק שוב. לפי טענתם כנראה קרתה טעות כלשהי (לא יודעים מה) והשיק בוטל.

אני אנסה להפקיד את אותו השיק שוב.. במידה ועם שוב יחזור, באמת אני אתחיל לנקות צעדים אחרים נגדם.

 

 

יום טוב.

פורסם

לדעתי הנזק שאתה יכול לעשות להם בתור לקוח מאוכזב שמפיץ את אשר התרחש בציבור הינו גדול פי כמה מתביעה בבית דין לתביעות קטנות.

השאלה היא מה אתה מנסה להשיג? תחשוב כמה ימי עבודה ,כמה כאבי ראש ומה סך העלויות שיעלו לך , האם זה שווה ?

 

בשל הגילוי הנאות -אציין שאני לקוח מרוצה (חדש) מאוד מרוצה מרכב סיאט לאון שברשותי.גם השירות שקיבלתי מסיאט הרצליה וכן השירות ממוסך ח.ח ביפו היה מעולה !

 

עכשיו אמשיך - לפני רכישת הרכב הנוכחי שלי ,נתקלתי ביחס מחפיר מצד סוכנות פולסווגן בהוד השרון שקיבלנו ממני מקדמה בסך 2,000 ש"ח עבור רכב שכלל לא רציתי(וטוב שלא קניתי) וניצלו היטב את ההתלבטות שלי - וכמו במקרה שלך גם לי מיררו את החיים כמעט חודש עד לקבלת הציק !

במקרה שלי לאור התערבות עורכת דין ושיחת טלפון שקיבלו + מכתב מטעמה (לא הגעתי לבתי משפט) הספיקו על-מנת לקבל את הציק בחזרה באותו היום!

 

כמובן שכמו שאני השגריר הטוב ביותר למי שהעניק לי שירות ראוי כך אהיה השגריר הגרוע ביותר למי שהעניק לי שירות גרוע!

לדעתי זו הדרך !

 

בכול אופן בהצלחה

פורסם

טוב, הפקדת השיק החוזר בכלל לא צלח וכי הבנק אינו מוכן לקבל את השיק המבוטל בפעם השניה.

השיחה שלי אחרי זה עם הנהלת החשבונות הייתה בתונים מאוד גבוהים מה שהביא להחזרתו של השיק לסוכנות עצמה, והיא תעשה העברה בנקאית.

 

groll, תודה על התגובה. מה שאני רוצה להשיג כרגע זה את סכום הכסף הזה אצלי ובנוסף להוציא להם שם רע בעקבות מה שהם גרמו לי לעבור.

אני צריך בבקשה עצה איפה אני יכול לפרסם את הסיפור הזה (תוכנית טלוויזיה, או גוף שמטפל בפניות של הצרכן בארץ ) כדי שזה יופץ הלאה?

 

תודה מראש.

פורסם

קבל את כספך ושכח מהסיפור שנראה יותר כמו קומדיה של טעויות וטיפול רשלני מאשר כוונת זדון.

 

גם הבנק שלך יכול יהיה לקבל את השיק להפקדה נוספת. אז תחליף את הבנק :lol:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בשעה טובה הם עשו העברה בנקאית, וראיתי את כספי אצלי בחשבון!

אך עדיין,

 

אני צריך בבקשה עצה איפה אני יכול לפרסם את הסיפור הזה (תוכנית טלוויזיה, או גוף

שמטפל בפניות של הצרכן בארץ ) כדי שזה יופץ הלאה?

 

פורסם

שמור את האנרגיות שלך לדברים יותר מעצבנים.

אני נוטה להסכים עם ישה שאמר שנקלעת למסכת טעויות וקצת זילזול בלקוח אבל לא יותר מזה.

יש לך תמיד את האפשרות לקטול אותם בכל הזדמנות, פייסבוק, מסיבות עם חברים, מילואים וכד'

×
×
  • תוכן חדש...