Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור שלי היה באוגוסט 2010(עברה יותר משנה).

חניתי בחוף הים בראשון לציון והמדחן לא עבד באותו יום, לא נותר לי ברירה וחניתי ללא תו.

קיבלתי דוח של 100 שקלים, וביום שלמחרת שלחתי מכתב לעיריה עם כל הטענות שלי, לאחר כחודש שלחו לי מכתב שזה נמצא בטיפול המחלקה המשפטית ושאקבל תשובה בהקדם.

כמו שציינתי עברה יותר משנה ללא תשובה, שבוע שעבר הלכתי למוקד קבלת הקהל שלהם והפקידה התפלאה שלא היתה תשובה, היא אמרה שהיא לא יכולה לברר מה קורה והמליצה לי לכתוב מכתב נוסף במקום והיא תעביר אותו הלאה.

במכתב ביקשתי לבטל את הדוח כי לא היה מדחן פועל באותו יום וגם בגלל הסחבת והטרטור שלי להגיע לשם.

עדיין לא קיבלתי שום תשובה מהם,מה אתם ממליצים לי לעשות בנדון?

האם יכול להיות מצב שהדוח יגדל ויפתיע אותי פתאום?

פורסם

הכל אפשרי והכל יכל להיות.

זה פזמון שחוזר על עצמו כל פעם מחדש,

ברגע שמקבלים דוח עליך להיות היוזם ולבדוק כל פעם (אחת לתקופה),

כי אכן הדוח נמצא בטיפול ולא נשכח.

(כן זה מעצבן ומרגיז, ויש ציפיה לעבודה מסודרת של הרשויות, אבל עד אשר זה יקרה כדאי לעקוב אחרי התהליך באופן קבוע).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בעברית תקנית להזדיין בסבלנות.

תראה עוד מספר חודשים כי אין תשובה, שלח הפעם במכתב רשום +אישור מסירה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ההיתי במקום לפני כחודש והפקידה שם ניסתה לדחות אותי שזה בטיפול ואין לי מה לדאוג,

התעקשתי שזה לא תקין שהדוח הוא מ אוגוסט 2010 ולא הסכמתי פשוט ללכת.

הגיעה אישה שהציגה את עצמה כמנהלת וביקשה שאכתוב עוד עוד מכתב(פעם שניה!) ושהיא בטוח מטפלת בזה מחר עם היועצת המשפטית ושכנראה זה נפל בין הכסאות.

קיבלתי הבטחה שאקבל טלפון למחרת עם תשובות ותיהיה הכרעה לכאן או לכאן, אז עבר חודש ובכל זאת טלפון לא קיבלתי.

התקשרתי לשם לפני כמה ימים והנציגה אמרה אין לך מה לדאוג זה בטיפול.

מה אתם ממליצים לעשות?

• תוכן חדש...