Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סירטון נחמד,אך תמיד חשבתי שאת הווקס צריך לעשות דווקא בתנועות סיבוביות ולא ישרות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סרטון נחמד מאוד, אבל אני לא אוהב להשתמש במגב הזה כדי להוריד את המים, אחרי פעם אחת שהתשמשתי בו הייתה לי שריטה

יפה לאורך חצי מהגג:-( מאז הוא יושב בארון.

חוץ מזה צריך לשים לב שישנם חומרי ניקוי שונים לגלגלים שדורשים גלגל יבש ולא רטוב כמו שנאמר בסרטון (SONAX לדוגמה).

תודה על השיתוף:-o

פורסם

שהוא אמר שאפשר להשתמש בכפפת מיקרופייבר כמו שלו או ספוג, חשבתי "לא מקצועי, אבל סבבה זה לא נורא".

שהוא שטף את הלכלוך חזרה לדלי במקום לדלי אחר או לרצפה חשבתי "לא מקצועי, אבל זה לאנשים רגילים, לא ל"דיטיילרס" אז סבבה".

שהוא שלף את ה"בלייד" אותו פלסטיק לניקוי שמשאיר שריטות כמו ילד שיכור עם מפתח בערב שישי של החופש הגדול, חשבתי שהוא צוחק. שהוא נגע עם זה ברכב הבנתי שילד פלסטיני בשכם יתן לכם טיפים טובים יותר.

פורסם

שטיפה כזו בארץ היא עבירה על החוק. נראה אותו שוטף את האוטו בלי הצינור וכמויות המים שהוא מוציא עם הצינור - הוא יצטרך לסחוב מהבית לפחות 3-4 דליים.

פורסם

אבל איך אתה יכול לשטוף את הסבון ללא צינור?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

טוב ברוב ארה"ב עלות המים היא כלכך זולה שאין בעיה לשטוף את הרכב , למרות שיש מדינות עכשיו כמו קליפורניה שכבר מתחילות לאסור שטיפת רכבים אלא רק במכוני שטיפה או עם דליים כמו אצלנו.

פורסם

האם יש מכשיר שמתיז מים בלחץ שפועל על 12V?

אפילו שאנחנו סובלים עם הדלי לפחות שיהיה מכשיר שישאב מים מהדלי ויתיז אותם בלחץ בישביל לקבל פיזור אחיד והורדת הליכלוך?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אני שוטף 2 רכבים של משפחתי בשבת בבוקר. 2-3 שעות והם נראים כמו מהתצוגה.

שטיפה כזו בארץ היא עבירה על החוק. נראה אותו שוטף את האוטו בלי הצינור וכמויות המים שהוא מוציא עם הצינור - הוא יצטרך לסחוב מהבית לפחות 3-4 דליים.

וואו. 3-4 דליים. אני סוחב כל שבת בבוקר 3 קומות - 7 דליים. ואני לא מתאמן הרבה או משהו.

אבל איך אתה יכול לשטוף את הסבון ללא צינור?

http://2biz.co.il/bizProducts/m6457_5496.jpg .

:twisted:
פורסם

סלח לי אבל 7 דליים זה מוגזם, אפילו בשביל 2 מכוניות. אני שוטף עם דלי אחד, ורק לעיתים אני זקוק לדלי נוסף - האוטו יוצא דנדש.

פורסם

ניסיתי עם דלי,אבל זה יותר מידי טירטורים,מעדיף לשלם יותר אבל לנקות עם צינור,כמובן לא לשטוף 10 דקות.

פורסם

שהוא שלף את ה"בלייד" אותו פלסטיק לניקוי שמשאיר שריטות כמו ילד שיכור עם מפתח בערב שישי של החופש הגדול, חשבתי שהוא צוחק. שהוא נגע עם זה ברכב הבנתי שילד פלסטיני בשכם יתן לכם טיפים טובים יותר.

הרבה דיטיילרים משתמשים בבלייד. אם הרכב מטונף זה ישאיר שריטות. אם עשו עבודה טובה אז לא.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

את הסרטון הזה אפשר לגנוז לפח , תודה :x

דיטיילרים מקצועיים שמשמתשים בדלי אחד בלבד לשטיפה , ולא בשני דליים (שאחד מכיל מים+שמפו , והשני מכיל רק מים ומשמש רק לניקוי הכפפה לפני שטובלים אותה בשנית בדלי עם השמפו , שיתה שמכונה 2BM\שיטת שני הדליים) , מרשים לעצמם לחפף ככה רק אם הם יעשו פוליש לאחר השטיפה ולא איכפת להם להוסיף עוד שריטות לצבע .

כששוטפים עם דלי אחד בלבד , הכפפה אוגרת לכלוך (חול , וגופי זיהום אחרים) ששוחק מכנית את הצבע ויוצר אינספור שריטות , ולכן משתמשים בשיטת שני הדליים על מנת לנקות את הכפפה ולהסיר ממנה את הלכלוך לדלי נפרד מהדלי עם השמפו .

זו שיטה ידועה , בסיסית , ולא דורשת מאמץ נוסף - כל מי שמבין דיטיילינג , ומבין שלנקות את הרכב זה החלק הקל והחלק הקשה הוא לנקות את הרכב מבלי ליצור שריטות נוספות , משתמש בה .

אגב , טיפ הדיטיילינג היומי :

הגיע לאוטו דיפו מנקה גלגלים של חברת Sonax .

אני נוהג להשתמש בחומרים מאוד איכותיים , והחלטתי לברר על הסונאס , מסתבר שיש דיטיילרים ידועים שמתאכזבים שסונאקס לא נמכרים בשווקים שלהם .

ניסיתי , והחומר מצויין , ואני משווה לחומרים מאוד יקרים שלא נמכרים בארץ .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תוכן חדש...