Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים יש לי את המערכת כבר כשנתיים הרכיבים נמצאים בחתימה למטה.

הרמקולים המדוברים - PULSE של מוראל עושים את העבודה נאמאה אך בא לי לפנק את עצמי בסט חדש ולעלות רמה כמו שאומרים.

ביום שישי הלכתי עם חבר להתקין סט לא רע בכלל והופתעתי לטובה מדובר ב- קומפוננט ‏6.5 ‏אינטש FSA216 MB Quart

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=747267

הסט שחובר ל -HU kenwood KDCU546BT ללא מגבר!היה נשמע יפה מאד צלילים מאד מדוייקים יותר ממה שאני רגיל .

האם שווה להשקיע את ה400-500 ש"ח ולקנות את הסט?האם הוא יותר איכותי מפולס הוותיקים והאמינים? הרמה תורגש במערכת שלי?

תודה נדב

קומפוננט: ‏6.5 ‏אינטש PULSE Morel

רדיו דיסק: Pioneer DEHP4050UB

מגבר : HIFONICS TXI640

סאב : 12'' pioneer impp 450w

פורסם

אתה שמעת את הסטים אתה אמור להחליט מה נשמע לך יותר טוב. אני אישית מאוד אוהב את המורל טמפו/פולס ולפי דעתי אין להם מתחרים בתקציב הנ"ל.

A3

K04 Inside

פורסם

לי יש את הסט DSD216, קניתי אותו לפני קרוב לעשר שנים ומה שאהבתי זה שהיצור בגרמניה ואני יכול להעיד שעברו כבר כל כך הרבה שנים והסט כמו חדש.

גם נשמע לא רע בכלל, ועכשיו זה יהיה הרכב השלישי שאליו הסט עובר.

כמובן שהכל סובייקטיבי לאוזניים שלך.

פורסם

השאלה אם עדיף סט חדש של MB מאשר הפולס הישנים והוותיקים...?

קומפוננט: ‏6.5 ‏אינטש PULSE Morel

רדיו דיסק: Pioneer DEHP4050UB

מגבר : HIFONICS TXI640

סאב : 12'' pioneer impp 450w

פורסם

לדעתי ה FSA מיוצר בסין . זה בסופו של דבר עניין של טעם, בזמנו גם אני שמעתי את הסט הזה ללא הגברה ואהבתי אותו. האמת החבר שזה היה המותקן אצלו הביא לי אותו אבל הוא שוכב בארון ומעולם לא חובר, כך שאני לא יודע איך הוא נשמע עם מגבר. אם בסוף תחליט ללכת על זה אשמח אם תשתף.

פורסם

צריך לשים את הדגש לגבי ייצור בסין או מקומות אחרים לאיפה זה משפיע.

גם האייפון מיוצר בסין אז מה?

כל העניין הוא הוזלת עלויות הייצור אך התכנון של המוצר ובדיקות האיכות שלו עדיין תלויים החברה (אין לי משוג מה המצב בmb quart פשוט אנשים זורקים כל הזמן סין מבלי לדעת מה הם אומרים) מעטות מאוד אפילו בודדות החברות שלא העתיקו את פס הייצור שלהן למדינות מתפתחות וזה לא משנה באיזה תחום.

לי אישית יש את הסט המדובר שהבחור רוצה לקנות והפלא ופלא הוא שרד יותר מאשר הסט הכי גבוה של Jl audio אשר מוצהר וחתום עליו שהוא מיוצר בגרמניה.

דרך אגב כן סט מעולה למחירו אני ממש אהבתי.

פורסם

איכות החומרים שונה בין סטים שונים בוודאות, סט של JBL היה מורכב ברכב של אחי ולאחר פחות משנה כל הטרמינלים שעל הקרוסים החלידו בצורה מחפירה פשוט, אצלי אחרי כל השנים כלום אף לא טיפה.

• תוכן חדש...