Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ideapad s10-3

קרס והתקנתי אותו מחדש. את כל הדרייברים השגתי וגם של האלחוטי אבל בכ"ז הרשת לא עובדת.

אני חושב שחסר לי דרייבר כלשהוא ראו צילום מסך

ניסיתי את הדרייבים של האלחוטי באתר של לנובו

תודה

ירון

צילום.doc

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

האם הפעלת את כרטיס הרשת? בד"כ מפעילים על ידי Fn וכפתור שעליו מאויירת אנטנה (בכחול), או דרך לוח הבקרה, ובאיזה שהוא מקום יופיע סמל אנטנה או סמל WiFi.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפי הדרייברים נראה שמותקנת הרשת האלחוטית

בלנובו שלך אם אני לא טועה תלחץ על FN+F5 להפעלת הרשת האלחוטית.

האם בחלונית מתאמי רשת אתה רואה "Wireless Network Connection"?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אם אתה מצליח לאתר רשתות בטווח של המחשב ולא מצליח להתחבר, אז ציין מה השגיאה שרושם לך.

אם המחשב לא מוצא אף רשת, צריך להדליק את האלחוטי שלו.

שונא גזענים !.

פורסם

ראשית תודה.

ניסיתי עוד קודם את fn f5 והנורה של הווירלס ע"ג המחשב לא נדלקה.

על שורת המשימות יש לי את הסמל של האלחוטי וכשאני עליו עולה חלון שטוען אין חיבורים זמינים ואני יודע שיש.

אני לוחץ על פתור בעיות ועולה חלון שאומר "הפעל יכולת אלחוטית" ומפנה אותי לכפתור בצד שכבר הפעלתי אותו.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

אוקי, תודה על העדכון, במקרה כזה פשוט גש למנהל ההתקנים, בצע הסרה של הדרייבר ואתחל את המחשב. היה לי בדיוק כזו תופעה אתמול בנייד של hp.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

כרטיס חיצוני (USB) עולה בסביבות 80-100 ש"ח. יותר פשוט וזול מאשר למסור את מחשב לתיקון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...