Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מעונין לקנות רכב חדש.

לא קטן מדי. שיהיה חסכוני בדלק - אך עם מנוע לא חלש

אשמח לשמוע את דעתכם....

יוסי:wink:

היי יוסי.

ברוך הבא לפורום. היות וזו הודעה ראשונה שלך עדיף שתקרא את הכללים של הפורום. אתה צריך לתת יותר אינפורמציה על מה אתה מחפש ברכב. מה התקציב שלך. כאמור לפרט כמה שיותר.

בהצלחה,

גיא.

פורסם

כמו שכתבתי או שחכתי לציין

ההתלבטות היא בין האיביזה לבין הפולו TSI

האם הגיר ברכבים אלו הוא רובוטי וגרוע כמו בטויוטה?

האיביזה מעט יותר מושכת בגלל התוספות והמראה שלה - מה דעתכם מבחינה מכנית?

חשוב לי שהאוטו יהיה עוצמתי אך יחד עם זאת חסכוני בדלק...

אשמח לשמוע עוד הצעות התקציב הוא סביב ה105K

פורסם

הגיר שונה לגמרי מהגיר בטויוטה,

הוא רובוטי אבל עם 2 מצמדים כך שאין כמעט קפיצות בהחלפת הילוכים ויש גם 7 הילוכים .

נסיעת מבחן בשתי הרכבים תתן לך את התשובה הכי טובה.

פורסם

המנועים די חדשים ואם אני לא טועה הרוב המוחלט עדיין במסגרת אחריות. מעבר לכך, כל מנוע שנשמר ומטופל כיאות ישרת אותך שנים רבות.

חברי קיבל את האיביזה שלו לפני שבועיים. מהתרשמות די כללית הרכב זריז מאוד גם בהרצה. מבחינת נוחות נסיעה, כל אבן קטנה תרגיש, יכול להיות עקב החתך הנמוך. הכי טוב זה לקחת נסיעת מבחן כי כמו שאתה יודע מכנית שני הרכבים זהים כמעט לחלוטין.

פורסם

אני התלבטתי בין איביזה לסקודה פביה, אפילו שיכולתי להוציא את האיביזה ביותר זול, ליבי עם הסקודה פביה.

ולכן, נראה לי שהיא תנצח בתחרות.

אני גם מדברת על אותו מנוע עם גיר רובוטי

אומרים שזה הדבר הבא, המנוע הזה, יכול להיות שצודקים , יכול להיות שלא.

לידיד שלי יש את הסקודה אוקטביה עם אותו המנוע, הוא נהנה מכל רגע בנסיעה.

אני חושבת שלאיביזה יש "כיול" פחות טוב משל הפולו, אבל בגלל שזה "פולו" יקחו ממך הרבה יותר כסף בטיפולים.

(גם על זה צריך לחשוב)

אבל צ'מפיון זה צ'מפיון זה צ'מפיון.

בהצלחה.

פורסם

כפי שנאמר מקודם, האיביזה והפולו הם רכבים זהים מבחינת מכלולים. ההבדל הרציני הוא האבזור הנרחב שאתה מקבל באיביזה TSI לעומת הפולו. זה מתבטא בגג שמש, משענת ליד, הגה וידית הילוכים מצופים עור וג'אנטים עם צמיגים רחבים וחתך נמוך.

אני אישית אהבתי את האבזור הנוסף, זה נחמד לקבל רכב שיש בו הכל. אבל זה שיקול כבר של כל אחד. הפולו הוא רכב יותר "מבוגר" והגיוני האיביזה היא קצת יותר שובבה ומעוצבת לדעתי ממש יפה.

מבחינת מחיר הפולו עולה כרגע 113K והאיביזה (אם היא עוד במבצע) עולה 100K. אם אין מבצע המחירים הם זהים.

בהצלחה.

פורסם

מסכים לגמרי עם זה שמעליי:wave2:

חבל שלא יכלו להחליף את העיצוב של החיצוני של האיביזה ולהחליף אותה בפולו=יפתור המון בעיות:)

פורסם
מהתרשמות די כללית הרכב זריז מאוד גם בהרצה. מבחינת נוחות נסיעה, כל אבן קטנה תרגיש, יכול להיות עקב החתך הנמוך. הכי טוב זה לקחת נסיעת מבחן כי כמו שאתה יודע מכנית שני הרכבים זהים כמעט לחלוטין.

ככה הם כל הרכבים מבית פולקסווגן, הם פשוט בנויים לכבישים של גרמניה , לא כל אבן תורגש אך בורות בכבישים יורגשו מאוד.

אני מחזק את הרעיון של לעשות נסיעת מבחן , כל אחד מחפש דברים אחרים ומרגיש דברים שונים , ובכל זאת הייתי ממליץ על הסיאט , בגלל עלויות אחזקה שהם פחותים במקצת, וכמובן האבזור והמחיר. הסיאט איביזה יכולה להגיע ל10-15 K פחות.

• תוכן חדש...