Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קו"ח אנגלית או עברית ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליביו,

אכן זו הייתה מרים סימון!!

קשה אבל מקסימה :)

עוזרת ומלמדת!

למה עשית שלושה קורסים??

גם האנגלית שלי מאוד גבוהה ובגלל זה עשיתי רק אחד (זה לפי ציון פסיכומטרי או מבחן אמיר אני חושב)

מבחינתי, היתרון הכי גדול בקורס זה שהציון שלו פינק לי את הממוצע 8)

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

ניץ' - אני בשלב הזה כבר הייתי עם כמה שנות ניסיון - ככה שהקורות חיים שהכנתי היו רלוונטים ישירות לעתיד ורק דרשו ממני עדכון.

לירן - א. תלוי באיזה פקולטה למדת. במדעי מחשב יש 2 קורסים בשנה הראשונה שהם האנגלית , האחרון - Presentation Skills (עם בארי כץ ד"א - אחד האנשים המדהימים בנושא ובכלליות לדעתי שפגשתי) הוא חלק מלימודי שנה שלישית - אז הוא לא אנגלית ישירות. מהראשון אפשר לקבל פטור אבל...

ב. כמו שאמרת - אלו קורסים שמפנקים את הממוצע ונותנים גם הרבה ערך מוסף - זה פשוט טיפשות לא לקחת אותם.

בכלליות - רוב הקורסים שאתה יכול לקבל מהם פטור - אתה לא רוצה אם אתה חושב על זה - כי אלו קורסים שאתה כבר יכול לעבור במינימום השקעה ומקסימום תוצאות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו - מסכים איתך לחלוטין!

אני למדתי בפקולטה לחשבונאות (שנמצאת בתוך ביה"ס למנהל עסקים).

לקורסים אכן יש ערך מוסף (חוץ מהפינוק לממוצע) ולא זלזלתי בו לרגע!

אגב אין אפשרות לא לקחת אותו. אני באופן אישי מצטער שלא עשיתי גם את הקורס הנמוך יותר וששיבצו אותי ישירות באחרון.

לגבי שאר הקורסים - צודק!

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם
ניץ' - אני בשלב הזה כבר הייתי עם כמה שנות ניסיון - ככה שהקורות חיים שהכנתי היו רלוונטים ישירות לעתיד ורק דרשו ממני עדכון.

כנ"ל, אבל עדיין התעצלתי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

עוד דרך לראות דוגמאות שניתן לקחת ולכתוב בקורות החיים שלך זה לעבור על פרופילים בlinkedin.

אנשי הייטק רושמים שם דברים ברמה מאוד גבוהה וניתן לנצל זאת לטובתך.

Mazda 2 2013

• תוכן חדש...