Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני שלושה חודשים קיבלתי דוח על סך 250 שקל.

שכחתי ממנו ומצאתי אותו היום. התאריך האחרון לתשלום היה לפני ארבעה ימים בעשירי.

האם יש מה לעשות עכשיו על מנת שהוא לא יקפוץ לי ב50 אחוז?

לחכות שיגיע הדוח החדש עם המחיר המעודכן או ללכת לשלם עכשיו?

Renault clio RT 1994

פורסם

שלם היום / מחר ותקווה לטוב.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אפשר לשלם גם היום באינטרנט בבנקים בשדה התעופה ובכל כפר ערבי.

המחשב לא כל כך זריז , אבל תשלום כעת זו הדרך היחידה להימנע אולי אולי אולי מתוספת הקנס.

זו המלצתי בכל אופן.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מניסיון שהיה לי (לפני שנים רבות), הפקידה בעמדת התשלום בדקה את התאריך האחרון לתשלום וסירבה לקבל ממני כל תשלום שהוא.

מאז אני לא סומך על הזיכרון שלי ובמידה ויש לי הודעת תשלום כל שהיא, אני משלם אותה במיידי גם אם יש לי את האפשרות לשם בעוד מספר חודשים.

פורסם
השאלה זה אם אני אשלם מחר (היום סגור) אני לא אקבל עוד שבוע 150% מהדוח ואז יתחילו ההתרצצויות

לדעתי ברגע שהזמן חולף והתשלום לא בוצע, המערכת באופן אוטומטי מנפיקה קנס חדש, עם תוספת.

במידה ותשלם את הקנס המקורי יגיע אליך בהמשך ההפרש לתשלום.

תנסה ליצור קשר עם מחלקת פניות נהגים/גביה, כדי לדעת כיצד לפעול כדי שלא תהיה בהתרוצצויות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...