Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

125 2008 Yamaha xmax

ford84
השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מוכר קטנוע ימאהה 125 2008 יד ראשונה . 17000 ק"מ. ממש כמו חדש. אין אפילו שריטה. עם הקטנוע ינתנו: משענת למורכב, מנעול דיסק, מנעול שרשרת וכיסוי.להיות ריאלים לגבי המחיר כי הוא ממש שמור:idea: . סופש טוב לכולם

טלפון 0524550685

11.jpg

12.jpg

13.jpg

ford fiesta popular 1984:-P

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אני מוכר קטנוע ימאהה 125 2008 יד ראשונה . 17000 ק"מ. ממש כמו חדש. אין אפילו שריטה. עם הקטנוע ינתנו: משענת למורכב, מנעול דיסק, מנעול שרשרת וכיסוי.להיות ריאלים לגבי המחיר כי הוא ממש שמור:idea: . סופש טוב לכולם

טלפון 0524550685

הקפצה

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טלפון 0524550685

הקטנוע עבר טסט שבוע שעבר. המחיר הוא 15200.אך אני מוכן להתגמש. חייב להמכר

• תוכן חדש...