Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד שנת 2016: נסיעה מתל אביב לירושלים בחצי שעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
2007 - תחילת העבודות על הרכבת התחתית

באמת התחילו לעבוד על הרכבת התחתית? :shock:

פורסם
נתב"ג 2000 שנפתח בסוף 2004....

התחנה המרכזית ה"חדשה של תל-אביב, הבניה החלה בדצמבר 1967 ונפתחה כשאינה מושלמת באוגוסט 93, 26 שנה למי שמתקשה בחשבון.

וזה מויקיפדיה :

1 באפריל 1973 - גולדה מאיר מכריזה על בדיקת הקמת רכבת תחתית בתל אביב.

1993 - רוני מילוא נבחר לראש עריית תל אביב, על בסיס מצע קידום הרכבת התחתית.

1994 - החלטת ממשלה לאימוץ "תוכנית פיתוח רכבת ישראל לשנות ה- 2000"

1997 - הקמת נת"ע - נתיבי תחבורה עירוניים. (עוד משרות מיותרות)

אוקטובר, 2003 - פרסום המכרז לקו האדום

27 בפברואר 2006 - הגשת הצעות המכרז מצד החברות המתמודדות לקו האדום (כמעט 3 שנים למכרז)

31 בדצמבר 2006 - בחירת זוכה במכרז לקו האדום

2007 - תחילת העבודות על הרכבת התחתית

2017 - חניכת הקו האדום (משוער) ----- כן בטח.

בתוספת למה שכתבת - לא תאמינו אבל במרתף של כל בו שלום יש "הכנה לתחנת רכבת תחתית". אני לא יודע בדיוק מה זה אומר ההכנה הזאת, אבל המטרה היתה שצ'יק-צ'אק תהיה רכבת תחתית בת"א, ואז כדאי מאוד שהיא תוכל לעצור גם בכלבו שלום. לפני כמה שנים זה היה?

למרות שאם לפי וויקיפדיה הכל התחיל ב1 באפריל, אולי זה הכל מתיחה אחת גדולה...

פורסם
אולי זה נכון כשמודבר במשהו שלא נהרס, אבל לך תדע כמה שיפוצים יצטרכו לעשות לגשר, שגלל שאף אחד לא מתחזק אותו.

ואז שוב הפרוייקט יעלה הרבה מאוד כסף שהיה יכול להיחסך, אם מישהו היה חושב טיפה...

קודם כל, עד כמה שאני יודע גם גשרים פעילים לא עוברים בארץ תחזוקה כך שגשר שעומד מבלי שימוש בטח לא יעלה יותר.

לגבי עלויות וחיסכון - תנסה לחשוב על זה מכיוון אחר. זה המצב במדינה. אפשר להתווכח, אפשר לנסות להעיר דובים משנתם ואפשר להתמודד עם מה שיש ולנסות להוציא את המיטב. נראה לי שמי שניהל את הפרויקט הזה (לפחות בתחילתו) בחר באופציה הראשונה.

באמת התחילו לעבוד על הרכבת התחתית? :shock:

כן, בערך. חפרו את שדרות ירושליים ביפו כהכנה לרכבת הקלה וחפרו כמה מנהרות בדרך ז'בוטינסקי בבני-ברק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

איזו תחזוקה אפשר לבצע בגשר שעשוי 99.99 אחוז מבטון?

זה לא משהו מתכתי עם כבלים, מתיחות, משקולות וכיו"ב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...