Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם,

אז ככה.

ב234 אלף קילומטר החלפנו מותן ושרשרת טיימינג מכיוון שהמותחן הרעיש.

ב270 אלף ק"מ המותחן.נשבר וקפצה השרשרת - לא נגרם נזק למנוע.

ב 276 אלף ק"מ שוב המותחן מתחיל להרעיש.

אני רוצה לקנות מותחן פלסטיק ב UMI ולייצר זהה לו מחומר יותר עמיד.

מה דעתכם?

למה אני כן צריך להתייחס - אני מתכוון להגיע לרמות דיוק באיזור 99.8% ולדעתי זה יהיה הרבה יותר עמיד.

כדאי להכנס לעסק הזה?

נ.ב. מה הטמטום בלייצר מותחן פלסטיק?

אגב,שימוש בגפ"מ לא יכל לגרום את הנזק למותחן נכון?

תודה לכל העונים.

חג שמח,ושבת שלום :-P

פורסם

עדיף שתשים מקורי אצל מוסך מורשה.

לגבי מותחן מפלסטיק .... אז ככה , אני לא חושב שכול המהנדסים בUMI מטומטמים שהחליטו מה שהחליטו .

לפלסטיק יש יתרונות וחסרונות , כנראה לשימוש הספציפי הזה בתור מותחן יש יתרונות רבים .

אל תשחק עם חלקים לא מקוריים בכול מה שקשור למנוע , ובמיוחד שהחלק המקורי לא יקר במיוחד.

פורסם

היי, אין שום קשר לשימוש במערכת גז (הנ"ל יוצרת בלאי למנוע עצמו, שסתומים וכד').

לדעתי יהיה קשה מאוד עד בלתי אפשרי ובטח ובטח שלא משתלם, ליצר מותחן טיימינג ביצור עצמי.

אני דווקא הייתי פונה לחקור, האם יש משהו אחר במערכת הטיימינג שגורם למותחן להתקלקל (אולי איזו גלגלת סרק או פולי מנוע הרוס)

האם פולי מנוע אצלך ברכב מיוצר מ2 חלקים ?

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני לא חושב שכול המהנדסים בUMI מטומטמים שהחליטו מה שהחליטו .

הבעיה שהקווליר תוכננה עוד בידי המהנדסים של ליאו גולדברג...

פורסם

אני מניח שמדובר באקולון עם תרכובות מורידות חיכוך בפנים. (טפלון ?) לך לקורס מבוא לפלסטיקה - הקצר- שנה,כימיה ותהליכים במכון הפלסטיקה בשנקר כדי להתחיל להבין כמה הרעיון שלך תלוש. מי שתיכננו את זה סביר שלמדו קצת יותר, אולי אפילו תואר כלשהו,אפילו אם היו מהנדסים בטראבאנט, טאטא,זיל - לא ב-GM.

• תוכן חדש...