Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפחות עכשיו אני יודע שהקורס במאקרו כלכלה לא נלמד לשווא 8)

אם אני לא צודק לגביי עלויות הטיפולים או הביטוח ,אנא האר את עניי,לגבי רכבים תוצרת צרפת שעלויות הנ"ל דומות לרכבים היפניים.

אם ישנו רכב צרפתי בלאו הכי אמור להציג נוחות יותר טובה וגם יהיה חסכוני בדלק וגם עלויות אחזקתו דומות לאלה של היפני

אמליץ לאבי בלב שלם.

ולגבי ירידת הערך ,מהם ההבדלים הלכה למעשה ? (באחוזים בממוצע)

אני לא חושב שאתה משתמש ביכולות הלימודיות שלך,אני חושב שזה יותר עניין של סטיגמות שהיו נכונות לפני 20 שנה!.

תדירות הטיפולים ברכבים תוצרת יפניים פי-2 לעומת רכבים צרפתיים.

מה שמשתמע גם כספית,וגם מבחינת הטרטור שבעניין.

היה בידיעות לפני כשנתיים מבחן האחזקה הגדול של רכבים משפחתיים,תמצא אותו בגוגל ותשכיל.

פורסם
אני לא חושב שאתה משתמש ביכולות הלימודיות שלך,אני חושב שזה יותר עניין של סטיגמות שהיו נכונות לפני 20 שנה!.

תדירות הטיפולים ברכבים תוצרת יפניים פי-2 לעומת רכבים צרפתיים.

מה שמשתמע גם כספית,וגם מבחינת הטרטור שבעניין.

היה בידיעות לפני כשנתיים מבחן האחזקה הגדול של רכבים משפחתיים,תמצא אותו בגוגל ותשכיל.

הידע לגבי הצרכנים והמחירים ידוע לי מהקורס במאקרו :)

חזרתי הסוכנות הונדה וראיתי את הג'אז,המושבים כאשר הרכב בעמידה,תומכים בצורה טובה בגב

לגבי התחושה בנסיעה,אעדכן לאחר נסיעת מבחן ביום שישי הקרוב.

אבי העלה את מושב הנהג כמעט עד הסוף ולא חש אי נוחות כלשהי.

הריפודים נעימים למגע .

המרווח מאחורה מספק.

ההגה לא צר -אולי זה יתרום לנוחות אחיזה,אדע יותר לאחר נסיעת המבחן.

לרעה אוכל לציין העדר יכולת שליטה על המערכת מן ההגה,מצד אחד זה לא מינוס כ"כ גדול ,לפני הטידה כל הרכבים היו ללא שליטה מן ההגה מצד שני,ההרגל הוא המשפיע הכי גדול על התנהגות בן האדם,התרגלנו להעביר תחנות רדיו\שירים מן ההגה.

בג'אז אין גם דיבורית מובנית.

שאלתי את נציג המכירות והוא אמר שטיפול עושים כל 15K ק"מ ,לרכב אין רצועת טיימינג.

לפי דבריו,היות ומדובר בדגם חדש ,אין עדיין מידע עדכני לגבי עלויות הטיפולים -בעניי זה תמוה ,אתקשר למוסך המרכזי

על מנת לברר את העניין.

ron215,אודה לך אם תוכל להיות יותר ספציפי ולהמליץ על דגם מסוים.

פורסם
הידע לגבי הצרכנים והמחירים ידוע לי מהקורס במאקרו :)

חזרתי הסוכנות הונדה וראיתי את הג'אז,המושבים כאשר הרכב בעמידה,תומכים בצורה טובה בגב

לגבי התחושה בנסיעה,אעדכן לאחר נסיעת מבחן ביום שישי הקרוב.

אבי העלה את מושב הנהג כמעט עד הסוף ולא חש אי נוחות כלשהי.

הריפודים נעימים למגע .

המרווח מאחורה מספק.

ההגה לא צר -אולי זה יתרום לנוחות אחיזה,אדע יותר לאחר נסיעת המבחן.

לרעה אוכל לציין העדר יכולת שליטה על המערכת מן ההגה,מצד אחד זה לא מינוס כ"כ גדול ,לפני הטידה כל הרכבים היו ללא שליטה מן ההגה מצד שני,ההרגל הוא המשפיע הכי גדול על התנהגות בן האדם,התרגלנו להעביר תחנות רדיו\שירים מן ההגה.

בג'אז אין גם דיבורית מובנית.

שאלתי את נציג המכירות והוא אמר שטיפול עושים כל 15K ק"מ ,לרכב אין רצועת טיימינג.

לפי דבריו,היות ומדובר בדגם חדש ,אין עדיין מידע עדכני לגבי עלויות הטיפולים -בעניי זה תמוה ,אתקשר למוסך המרכזי

על מנת לברר את העניין.

ron215,אודה לך אם תוכל להיות יותר ספציפי ולהמליץ על דגם מסוים.

תראה אתה צריך לבדוק כמה דברים ברכב,במיוחד בגלל שבן אדם עם כאבים כרוניים ומגבלה בתנועה זה לא כמו לבחור רכב לבן אדם בריא!.

הדבר הראשון זהקלות הכניסה והיציאה לרכב וממנו.

הדבר השני זה נוחות הכסא ומרווח הפנים,למשל לוודא שהחלק השמאלי של הקונסולה המרכזית לא מציק לרגל ימין[נפוץ בלא מעט רכבים].

ובנוסף זה נוחות הנסיעה והיכולת של הרכב לספוג מהמורות,וכאן היפניות כולן בנחיתות.

תבדוק את הפיגו 308,רנו מגאן [5 דלתות],ולדעתי הרכב שהכי יתאים לאביך זה הסיטרואן C3,רכב מאד נוח,מרווח,ישיבה גבוהה,גודל חיצוני קומפקטי,זול לרכישה ואחזקה[טיפולים כל 30000ק"מ או שנתיים].

פורסם

אגב אם כבר מדברים על רכבים טיפונת יותר גדולים מהSX4 .

כדאי לבדוק את הפוקוס 5 דלתות,

גם כיסא גבוה, גם תומך גם רכב נוח , לדעתי שווה בדיקה [ולסיכום מרביץ פרצוף של ג יפית] :wink:

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
תראה אתה צריך לבדוק כמה דברים ברכב,במיוחד בגלל שבן אדם עם כאבים כרוניים ומגבלה בתנועה זה לא כמו לבחור רכב לבן אדם בריא!.

הדבר הראשון זהקלות הכניסה והיציאה לרכב וממנו-נבדק,הרגשת אי נוחות לא הורגשה.

הדבר השני זה נוחות הכסא ומרווח הפנים-נוחות מושב הנהג נבחנה בסוכנות=רכב בעמידה-המושב מספק תמיכה צידית טובה

למשל לוודא שהחלק השמאלי של הקונסולה המרכזית לא מציק לרגל ימין[נפוץ בלא מעט רכבים]-הקונסולה לא מפריעה לתנועה של רגל ימין המתפעלת את הדוושות.

ובנוסף זה נוחות הנסיעה והיכולת של הרכב לספוג מהמורות,וכאן היפניות כולן בנחיתות-נוחות הנסיעה תיבחן בעוד מספר ימים.

תבדוק את הפיגו 308,רנו מגאן [5 דלתות],ולדעתי הרכב שהכי יתאים לאביך זה הסיטרואן C3,רכב מאד נוח,מרווח,ישיבה גבוהה,גודל חיצוני קומפקטי,זול לרכישה ואחזקה[טיפולים כל 30000ק"מ או שנתיים].

סיטרואן C3 נמכרת עם תיבה רגילה בלבד.

רנו מגאן ופיג'ו 308 טרם נבחנו

פורסם
גם שמעתי שאם לאוטו אין מנוע 1,600 הוא לא עולה את הקסטל.

ואתה יודע מה עוד? מה תגיד על זה שה SX4 הוא למעשה פיאט? פתאום מדובר ברכב אירופאי נוח ומפנק?

מספיק עם הסטיגמות. לחברה של אמא שלי יש בעיות גב קשות בעקבות תאונה שהיא עברה לפני 20 שנה. אתה יודע מה הרכב שהיה לה הכי נוח עד היום? סוזוקי בלאנו :roll:

איתמר.

טעות - ה-SX4 הוא בהחלט רכב יפאני, והדגם הנמכר בישראל מיובא מיפאן. המכלולים המותקנים בו הם יפאניים.

הדגם האירופי של ה-SX4 מיוצר בהונגריה, כאשר 2/3 מהמכוניות משווקות במותג סוזוקי ושליש במותג פיאט. מדובר בדגם שונה מהדגם הנמכר בישראל - יש לו הנעת 4X4.

הדגם ה"פיאטי" הוא דגם הדיזל שאינו מוכר במקומותינו, אשר בו מותקן מנוע דיזל מתכנון פיאט.

כדי לסבך את התמונה עוד יותר עכשיו VAG השקיעה בסוזוקי, ויהיה צורך להחליט האם הסוזוקי הוא רכב יפאני, איטלקי, גרמני, הודי או הונגרי :roll: .

בקיצור - נדמה לי שהסטיגמות צריכות לעבור מארץ הייצור (או אפילו ארץ התכנון) של הרכב ליבואנים. מדיניות תמחיר חלפים ועבודה של יבואן תשפיע מאוד על עלות האחזקה השוטפת, במיוחד כאשר האמינות הבסיסית של המכוניות האירופיות הולכת ומשתפרת והפלטפורמות משותפות לחברות עם מסורות שונות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...