Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

רציתי להתייעץ איתכם בהצעת מחיר שקיבלתי להחלפת 2 חלקים ברכב מסוג בלנו 98 אוטומטית

2 בולמים קדמיים= 800 שח חלקים

2 תושבות מנוע, שהיו קרועות והייתי חיב להחליף = 500

סידרו לי בעיה שהייתה לי בסגירת מכסה המנוע, לא החליפו רצועה או משהו כזה.

עבודה = 350 שח עבודה

סה"כ : 1650 שח

מה דעתכם?

פורסם

לטעמי שילמת קצת יקר

המחיר של הבולמים סביר

אבל התושבות והעבודה נשמעים לי קצת יקרים

פורסם

בגדול, כלל המחיר סביר ביותר .

החלפת בולמים קדמיים של חברה מוכרת הוא בין 1100 ל 1400 ש"ח - כולל עבודה .

לא רשמתה איזה תושבות מנוע ומיקומם -

עלות 2 תושבות מנוע חליפיות , באופן כללי הוא 350-450 ש"ח + להוסיף עבודה .

כך שהמחיר נראה סביר .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
המחיר של העבודה מעולה ואפילו זול.

רק אל תשכח לעשות כיוום פרונט.

ראשית ,אתה בטוח שצריך לעשות כיוון פרונט ? החלפתי בולמי זעזועים לא בלמים...

שנית , איך אפשר לבחון את איכות הבולמים ? אני מרגיש שלא השתנה הרבה (אולי אני טועה)...האם אני בוחן לפי לחיצה על איזור הפח שמעל הבלם ?

פורסם

אם אני לא טועה אתה צריך לעשות כיון פרונט.

לגבי העלות- הכל תלוי באיכות החלפים ששמו לך, יש בולם ב300 ליחידה ויש בולם ב700 ליחידה.

קובי

פורסם
ראשית ,אתה בטוח שצריך לעשות כיוון פרונט ? החלפתי בולמי זעזועים לא בלמים...

שנית , איך אפשר לבחון את איכות הבולמים ? אני מרגיש שלא השתנה הרבה (אולי אני טועה)...האם אני בוחן לפי לחיצה על איזור הפח שמעל הבלם ?

ברכב שלך חובה לעשות כיוון פרונט, אם תדחה את זה תשלם בצמיגים שחוקים א- סימטרית במקרה הטוב.

את השינוי תרגיש בהתנהגות הרכב בפניות ובהעברות משקל . בגדול, האוטו אמור להתנהג טוב יותר.

תלחץ עד מחר על הפינות של הרכב, מה זה ייתן לך?

:wink::wink:

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם
ברכב שלך חובה לעשות כיוון פרונט, אם תדחה את זה תשלם בצמיגים שחוקים א- סימטרית במקרה הטוב.

את השינוי תרגיש בהתנהגות הרכב בפניות ובהעברות משקל . בגדול, האוטו אמור להתנהג טוב יותר.

תלחץ עד מחר על הפינות של הרכב, מה זה ייתן לך?

:wink::wink:

חברים תודה רבה,

בשיחה עם המוסכניק שטיפל ברכב שלי שאלתי אותו אם צריך לעשות כיוון פרונט, הוא טוען שלא צריך לעשות כיוון פרונט כי יש לו רצפה מיוחדת שהוא שם את הרכב על גביו והוא בדק בצורה כלשהי, נשמע אמין לפי דעתכם ?

פורסם

היום הייתי בפרונט התחייה, והתברר שהיתה סטייה, בגלל החלפת הבולמים, לא עשיתי כיוון פרונט במשך שנתיים.

כיוון פרונט עלה 200 ש"ח כולל מע"מ+ בדיקת צמיגים וניפוח לפי הצורך, מקום מומלץ , שירות טוב.

תודה לכל המייעצים

• תוכן חדש...