Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חבר'ה ..התאפקתי עד בלי די, אבל באמת - די להגיב לו...

אתם לא קולטים שמדובר ב"טרול" ?!

אז כמה שמות כבר מצאנו? לי יש כבר4 שמות שונים שהוא פותח . החל משאוורמה שמש.ממשיך כמתלמד מתחיל . פרנזו. עכשיו חגי לשם. א

לעניין האוטו המכוער יפה מוזר הזה . אין ולא יהיה על הקסם של הטרנספורטרים מקוררי האויר.

לו הכלבים יכלו לדבר סיפוריהם הלא מתוחכמים היו מעצבים מחדש את טרגדית המין האנושי

פורסם

מר גואטה היקר

מאחר וקל לי יותר לשוחח עם אדם עם רקורד כשלך שכבר ליכלך ידיו וציפורניו בגריז שחור בנוסף לעיסוק בקיטנייות , אני רוצה לומר לך דבר מה ..

יש להבדיל בין יופי קלאסי מלוכסן של בעל חמוקיים עגולים ושמנמנות במקומות הנכונים , לבין כשלון חרוץ של מכניקה ירודה שאינה יודעת להתאים את עצמה למצבים קיצוניים של מעט חום .

אבל תשמע מר גואטה , אין לי עניין להרגיז כאן את אספני המכונה הנוראה הזו שגם תוכננה בימים נוראים , אז אני לא אכנס כרגע לדיון נוסף , אמרתי את דעתי והיא מגיעה מנסיון עשיר ביותר במכונאות של המכונה הנוראה הזו .

ידועה לי טוב מאוד האמונה העיוורת שמדובר כאן במשה אמין וחזק שחי בלי סוף , זה בפרוש לא נכון .

בהזדמנות זו נתונה לך ברכתי בדרכך החדשה , עלה והצלח !

פורסם

יש להבדיל בין יופי קלאסי מלוכסן של בעל חמוקיים עגולים ושמנמנות במקומות הנכונים , לבין כשלון חרוץ של מכניקה ירודה שאינה יודעת להתאים את עצמה למצבים קיצוניים של מעט חום .

אבל תשמע מר גואטה , אין לי עניין להרגיז כאן את אספני המכונה הנוראה הזו שגם תוכננה בימים נוראים , אז אני לא אכנס כרגע לדיון נוסף , אמרתי את דעתי והיא מגיעה מנסיון עשיר ביותר במכונאות של המכונה הנוראה הזו .

ידועה לי טוב מאוד האמונה העיוורת שמדובר כאן במשה אמין וחזק שחי בלי סוף , זה בפרוש לא נכון .

מי שמכיר אותי (חולה על המשפט הזה..) יודע שאני מעריץ קטן מאד של החיפושית, וסביר להניח שלעולם לא תהייה לי שום מקוררת אוויר, אבל מה שרשמת מהווה בליל של שטויות, פשוטו כמשמעו.

1.אם המכאניקה של החיפושית וניגזרותיה היתה כה נוראה, איך היא נימכרה במיספרים כאלו גדולים ?

2. אם החיפושית הגיבה רע למצבי חום, איך היא נימכרה כה טוב במדינות חמות בארה"ב ?

3. למה היא שרדה, יחסית, במיספרים כה גדולים גם בארץ, שכידוע, לא ממש קר פה בקיייץ ?

מנועה של החיפושית הוא ממש לא אל מותי, ואורך חייו נופל מזה של הסובארו ליאונה, לדוגמא, אבל הוא ממש לא כישלון, ובהתחשב בתקופה בה פותח, זה בהחלט הישג לא מבוטל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
שושנים , ניסיתי ללמוד ממך כפי שאני לומד מאחרים , מאחרים יש מה ללמוד כאן , אצלך יש לי הרגשה שונה שאתה לא מספיק מחודד , או פשוט נסחף אחרי קבוצה , לדעתי אין לך רקורד מספיק להבין איזה נזקים ושברים מכניים ותיכנון על הפנים להבין עד כמה המנוע של חיפושית הוא בעייתי וקצר חיים ,באקלים חם.

זה מבלי לגעת באיכות הכי גרועה שאני מכיר של הנדסת אנוש וארגונומטרייה ברכב הזה , שלא לגעת בבטיחות האיומה .

אבל אם אתה שלם עם אמונתך מי אני שאגרום לך אכזבה .

חגי (לך) לשם, ידידי:

לפני כמה שנים רכשתי חיפושית, שעמדה 12 שנה מתחת לעץ ללא תנועה, והבאתי אותה הביתה על גרר.

לאחר מספר פעולת פשוטות וכמעט ללא כלים, המנוע המחורבן עם הנדסת האנוש הגרועה והתכנון הלקוי

הניעה!

כמה חודשים אחר כך ושלושת אלפים ש"ח שהחליפו ידיים ביני ובין כמה אנשים ומדינה אחת,

והחיפושית הדפוקה עברה טסט ללא בעייה והיא נוסעת ונוסעת ונוסעת עד היום.

מאז עברה כמה וכמה טסטים במכה ראשונה, עברה גם את הקיץ האחרון, ואני יודע מה היא עשתה בקיץ האחרון...

עברה גם כמה וכמה חורפים לא קלים בי-ם, ללא מיגון מנוע נגד גשם קרה ובוץ, נסעה לרמת הגולן (דרך הבקעה)

פעמיים חיפה, פעם מצדה, ים המלח (למלונות) ת"א חופשי, וכמובן רכב יומי בי-ם עבור בני החייל (היה נהג חדש).

רשימת תקלות:

נורה ראשית נשרפה, תוספת שמן מדי פעם, קרבורטור שהשתגע והוחלף, ומס' תקלות של שנים של הזנחה.

רוב הבעיות לא נבעו מתכנון לקוי אלה מהזנחה ובעיות נהג!

התיחכום של החיפושית והפשטות שלה עושות אותה לרכב הכי נוח למכונאי מתחיל. והקסם שלה שווה הכל.

אז ידידי המלומד אתה יכול להמשיך כמה שאתה רוצה אותי לא תשכנע מצטער-רן

את רוב העלילה תוכל למצוא כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=169578&highlight=%D7%94%D7%A9%D7%9E%D7%A0%D7%9E%D7%A0%D7%94

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

כן כן חן פרחי ..

מי שמכיר אותך יודע שאתה מעריץ קטן מאד של החיפושית, וסביר להניח שלעולם לא תהייה לך שום מקוררת אוויר..

אני מר פרחי איני מכיר אותך .

אבל טביעת עין יש לך .

מעתה תוסיף קצת פרקטיקה ותיווכח איך אתה משליך את המכניקה הזו לזבל .

עוד לא שטחתי בפניך את הכישלון המכני הזה , כי לא רוצה לפגוע ברגשות של איש .

מוכן למען כך לא להמשיך בנושא הזה , אם כי זה מציק שמישהו משבח מוצר שאין בו שבח .

פורסם

"אם כי זה מציק שמישהו משבח מוצר שאין בו שבח "

הרגת אותי עכשיו :lol:

לך תתווכח עם 21.5 מיליון בעלי כלי רכב VW מקורר אוויר

בקיצור שקשוקה שווארמה חגי שיפוד פיצה או איך שלא קוראים לך באמת

תעשה טובה לך חפש להגיב באתרים אחרים

לך תחפור למישהו אחר בשם אחר באתר אחר

הרי בפורום תפוז כבר יודעים מי אתה עכשיו גם כאן איזה אתר הבא בתור ? אולי קלאסיקר

עזוב אותנו בשקט

פורסם
מי שמכיר אותי (חולה על המשפט הזה..) יודע שאני מעריץ קטן מאד של החיפושית, וסביר להניח שלעולם לא תהייה לי שום מקוררת אוויר, אבל מה שרשמת מהווה בליל של שטויות, פשוטו כמשמעו.

1.אם המכאניקה של החיפושית וניגזרותיה היתה כה נוראה, איך היא נימכרה במיספרים כאלו גדולים ?

2. אם החיפושית הגיבה רע למצבי חום, איך היא נימכרה כה טוב במדינות חמות בארה"ב ?

3. למה היא שרדה, יחסית, במיספרים כה גדולים גם בארץ, שכידוע, לא ממש קר פה בקיייץ ?

מנועה של החיפושית הוא ממש לא אל מותי, ואורך חייו נופל מזה של הסובארו ליאונה, לדוגמא, אבל הוא ממש לא כישלון, ובהתחשב בתקופה בה פותח, זה בהחלט הישג לא מבוטל.

הוא לא יענה על שאלות כאלו. הוא יתחמק .הוא יתפלסף .הוא בעיקר יקשקש .

מצאתי אותו בעוד פורומים כמובן חלק מהם עם אותו שם חלק מהם בשם אחר.

שימשיך לכתוב שירים וסיפורים אם כי נראה שגם שם הוא לא כל כך מוצלח.

ניסיתי להתעלם ממנו אבל הדבר הזה פותח יוזר חדש עם כל הודעה כך נדמה.

לו הכלבים יכלו לדבר סיפוריהם הלא מתוחכמים היו מעצבים מחדש את טרגדית המין האנושי

• תוכן חדש...