Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי , לא יוצא לכתוב פה הרבה אבל בכאל זאת.

את השנתיים האחרונות בליתי עם שברולט אוואו ביג (בעע) לאחר אין ספור קיטורים תרוניות קללות (למה הרכב הזה קיים ביכלל?),לאחר שלאוואו אחד הלך מנוע,ואת השני אני עוד יותר שונא כי הם בעצם אותו דבר שניהם ביג ,רכב זוועתי לכל הדעות,בעברי היו לי מכוניות כמו BMW318IS קופה,ALFA 75 ,פונטו GT ועוד.

אז לאחר שבכיתי לבוס אני צריך להכין לו רשימה של רכבים ראויים.

לנתונים : ק"מ יכול להיות מ 30 אלף לשנה עד 100K לשנה.

אמינות: חשובה אבל לא הכי קריטית - ליסינג התקשר והחלף :p

נוחות: הכי קריטי אבל כנראה שלא יתקבלו רכבים צרפתיים . הרכב מבלה המון בין עירוני + עירוני +דרכי עפר(שבילים מעט מאוד)

הרכב משרת איש סיסטם שזה אני שנוסע בכל רחבי הארץ.

גודל: חובה בגאז גדול צריך להכניס 2 -3 עמדות עבודה ולפעמים גם שרת או שניים

יופי: כמה יפה יכול להיות רכב ליסינג? :p

ניסיון לטובה סובארו B3 לא סדאן נוחה מפתיעה לטובה אבל עגלה. חשבתי על הסדאן דעתכם?

סוזוקי SX4 גם היא מפתיעה נוחה מאוד גבוהה בגאז מכובד! דעה?

מאזדה 3 2011 איך הבגאז?

אולי יש לכם כיוון אחר בישבילי?

תודה מראש.

פורסם

מה אתה חושב על פורד פוקוס סטיישן מנוע 2.0? היא עולה 125,000 שקל ונמכרת גם בליסינג, יש בה את כל הדברים הטובים שבאים עם הפוקוס, נוחות נסיעה, התנהגות ואפילו קצת הנאה מהנהיגה וכמובן עם מנוע ה2.0 שפותר את בעיית ה1.6 העצל.

וגם בג'אז עצום, קח אותה כאופציה.

פורסם

אנחנו על ליסינג תפעולי זה יוצא קצת יקר כי היום זה ללא קבוצות אלא מחיר נטו,נראה לי שזה 2.5 אחוז.

לא חבל על המשכורת שלי :)?

אבל אשקול זאת נראה אופציה מרעננת האמת,אבל אני זוכר ששללנו את עניין הסטיישן מחשש לפריצות הרכב בסטיישן הבגאז די חשוף.

פורסם

מתוך נסיון קצר - לי יש SX4 דגם 2010, נוחה מאוד, אבל אני לא יודע עד כמה היא בנויה לשבילי עפר. הדגם המקורי הוא 4X4 (ומכאן שמו), לארץ מביאים משום מה דווקא 4X2. שים לב לקבל דגם 2010 ולא דגם קודם שכן ב-2010 הוחלף המנוע לדגם חזק באופן משמעתי.

לאשתי יש מאזדה 3 (גם 2010) - בגרסת הליסינג מדובר בסמל חוסר הנוחות. כמוכן - הבגאז' שלה די סמלי ועם פתח קטן. מומלץ למחוק אותה מהרשימה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נסה את היונדאי I30CW שמציעה גם איבזור חביב ומרווח טוב.

גם הקיה פורטה יכולה להיות אופציה טובה.

בהצלחה ומשתתף בצערך על האוויאו.

פורסם
מתוך נסיון קצר - לי יש SX4 דגם 2010, נוחה מאוד, אבל אני לא יודע עד כמה היא בנויה לשבילי עפר. הדגם המקורי הוא 4X4 (ומכאן שמו), לארץ מביאים משום מה דווקא 4X2. שים לב לקבל דגם 2010 ולא דגם קודם שכן ב-2010 הוחלף המנוע לדגם חזק באופן משמעתי.

לאשתי יש מאזדה 3 (גם 2010) - בגרסת הליסינג מדובר בסמל חוסר הנוחות. כמוכן - הבגאז' שלה די סמלי ועם פתח קטן. מומלץ למחוק אותה מהרשימה.

יש שינוי קוסמטי חוץ מהמנוע ? אני די מחבב את הרכב הזה למרות שהוא קצת "רכב של זקנים" :)

(בלי לפגוע)

הסובארו B3 גם הייתה אצלי למספר ימים היא ממש גרמהלי לפעמים חיוך ברת הגולן למרות שהיא לא מבריקה יש לה אחיזה.

כן די מדכא הסיפור של מאזדה 3 :( לא נורא כנראה גם תרד מהרשימה.

פורסם
יש שינוי קוסמטי חוץ מהמנוע ? אני די מחבב את הרכב הזה למרות שהוא קצת "רכב של זקנים" :)

(בלי לפגוע)

השינויים החיצוניים מינוריים. השינוי במנוע כנראה משמעותי מאד (אני מכיר את המנוע הקודם מהליאנה, אבל בדך כנראה היתה תיבת הילוכים משופרת).

ולפותח השרשור - מה לגבי טנדרון דיזל?

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

(בלי לפגוע)

הסובארו B3 גם הייתה אצלי למספר ימים היא ממש גרמהלי לפעמים חיוך ברת הגולן למרות שהיא לא מבריקה יש לה אחיזה.

כן די מדכא הסיפור של מאזדה 3 :( לא נורא כנראה גם תרד מהרשימה.

אני חושב שחוות הדעת הזאת על המאזדה היא קצת היסחפות. מדובר ברכב מאוד נעים לנהיגה, הנוחות השתפרה משמעותית מהדגם הקודם וההתנהגות אמנם נפגעה אבל עדיין קשה להשוות אותה למתחרות האחרות בנוסף חבילת איבזור דיי טובה הופכת אותה לחבילה עם תמורה טובה בהחלט, היא עדיין רלוונטית בשוק המשפחתיות של היום לדעתי.

פורסם

סליחה שאני שואל על משהו אחר, אולי לא הבנתי משהו:

הרכב משמש אותך לנסיעות עבודה בשביל מקום העבודה, של הרבה עשרות אלפי ק"מ בשנה - ואתה צריך לשלם משהו לליסינג?

או שאתה גם זה שמנהל ומחליט?...

למה אין לכם כיוון של מנוע דיזל?

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
אני חושב שחוות הדעת הזאת על המאזדה היא קצת היסחפות. מדובר ברכב מאוד נעים לנהיגה, הנוחות השתפרה משמעותית מהדגם הקודם וההתנהגות אמנם נפגעה אבל עדיין קשה להשוות אותה למתחרות האחרות בנוסף חבילת איבזור דיי טובה הופכת אותה לחבילה עם תמורה טובה בהחלט, היא עדיין רלוונטית בשוק המשפחתיות של היום לדעתי.

אני מניח שהבחור מדבר על גרסת הליסינג ואתה על גרסאות מאובזרות. אני מדבר על גרסת הליסינג שלטעמי אינה נוחה, אבל יתכן שהיא תתאים יותר לישבן של מישהו אחר. עד כמה שהבנתי (אבל לא בדקתי בעצמי) בגרסה המאובזרת יש מושבים באיכות יותר גבוהה. אני חייב לומר שגם עיצוב סביבת הנהג של ה-3 (שוב בגרסת הליסינג) נראית כאלתור אחד גדול, רכיבים מן הגורן ומן היקב ללא כל אחידות. אני עדיין מעדיף את הנהיגה בקורולה 1998 החבוטה שהיתה לי עד לאחרונה על פני הנהיגה ב-3 החדשה.

לגבי ההתנהגות - התחושה ב-3 החדשה היא של רכב שיועד למנוע 2 ליטר והותקן בו מנוע 1.6 ליטר מאילוצי מיסוי, ושמנוע זה לא מספק את הסחורה.

עם הקילוטמראז' ותנאי הנהיגה שלך עדיין לא ברור לי מדוע אינך מחליף את הרכב לטנדרון דיזל, שבנוי בדיוק לצרכים שלך. אופציה נוספת שהייתי בוחן היא הסקודה רומסטר.

פורסם

אתה ממש נסחף. העיצוב אמנם שונה אבל יש סביבו איזשהי מחשבה של לרכז את השליטה בידי הנהג וסביבו כדי שיתרכז בנהיגה ולא במשחקי נדמה לי עם הכפתורים.

ההבדלים במושבים לא גדולים אבל קיימים אבל הם עדיין מציעים תמיכה טובה בגוף ונחות בהחלט טובה.

התנהגות קשורה בעקיפין למנוע, אולי הביצועים לא מבריקים אבל היא בהחלט לא מפגרת בהרבה אחרי רוב המשפחתיות ועדיין מרגישה זריזה למדי ולא כמו עגלה בלי סוס. התנהגות זה הגה, שלדה ומתלים ופה למרות שה-3 החדשה רוככה ועודנה היא עדיין נמצאת כמה רמות מעל שאר המשפחתיות, פשוט כיף לנהוג בה למרות הפגיעה בביצועים.

אם אתה מוצא לנכון להשוות אותה לקורולה 98 אז נראה לי שבאמת איבדת את הצפון אבל כל אחד וטעמו.

בכל אופן, אני עדיין חושב שהיא רלוונטית מול המתחרות ומספקת את הסחורה.

פורסם

מבחינתי המבחן פשוט מאוד: האם המכונית סוחבת טוב בעליות של חיפה. והמאזדה 3 עושה זאת, אבל פחות טוב מהקורולה הישנה (אני משווה מכונית עם 2,000 ק"מ למכונית עם 155,000 ק"מ). מעבר לכך המושבים לא נוחים, אין מספיק מרווח רגליים ליושבים מאחור, לוח המחוונים מוזר ביותר, אין אחידות אפילו במחווני ההילוכים, שלא לדבר על שני צגי המידע, האחד לבן והאחר אדום. המכונית נבחרה לא מהתלהבות שהצטננה אלא כברירת מחדל, כיון שהמכונית השניה שהוצעה בליסינג - ה-I30 הקצרה - נפסלה בשל העדר תא מטען מספק.

• תוכן חדש...