Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, בבעלותי רנו מגאן סדאן ליסינג (1.6 אוטו') מ2009, עם קרוב ל40,000 ק"מ.

לאחרונה נתקלתי בשתי תופעות מוזרות שמשכו את תשומת ליבי:

1. כאשר הרכב עומד ב-D (למשל ברמזור אדום) לאחר נסיעה, המנוע מתחיל לרעוד, אפילו כשעוזבים את דוושת הבלם. בתחילת הנסיעה הרעידות מפסיקות. לפי דעתי זאת בעיה כללית בתמסורת, אומרים לי גם שזה שבית מצערת סתום, אבל אי אפשר להיות בטוח בזה.

2. כאשר אני נוסע במהירות בין עירונית (90-100 קמ"ש) וצריך להאט די חזק, ההגה מתחיל לרעוד בפראות במהלך הבלימה ולאחר עזיבת הבלם הרעידה מפסיקה. אומרים לי שזה קשור או לקלאץ' או למערכת הABS

3. ההגה מושך טיפה שמאלה. לדעתי צריך כיוון פרונט, אבל דבר כזה כבר יכול לקרות אחרי 40,000 ק"מ?

פורסם

1. נשמע שאכן הבעיה היא במנגנון ייצוב סל"ד הסרק. המקום להתחיל הוא אכן ניקוי מצערת.
  2. בצע חיפוש בפורום על רעידות בזמן בלימה. סביר להניח שהבעיה בצלחות הבילום ותצטרף להחליף סט צלחות/רפידות.
  3. הגה מושך- שוב בצע חיפוש. החל מחסר אוויר, דרך כיוון פרונט וכלה בצמיגים לא תקינים. אגב לצורך בכיוון פרונט אין בהכרח קשר עם הנסועה. יתכן שגם אחרי 10 ק"מ שהרכב נכנס לבור, נכנס במדרכה וכו' נהרס הכיוון.

פורסם

תודה, ודרך אגב, ביצוע בקרת זינוק (launch control) גורם לבלאי במכלול המנוע והתיבת הילוכים או שהאוטו בנוי לדברים כאלה?

פורסם

קודם כל לדבריך מדובר על ליסינג אז קודם כל ליידע את החברה ושיתקנו את זה.

הרעידות בבלימה נשמעות כמו דיסקים עקומים, המשיכה זה או ל"א לא שווה בצמיגים או כיוון פרונט והרעידות יכולות להיות החל מחיישן, דרך בית מצערת ועד לתושבת מנוע/גיר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...