Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

ייעוץ פורד פיאסטה 96


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש לאחרונה רכב זול ואמין,(הכי פשוט שיש בשביל סטודנט) התחלתי את החיפוש ספציפית על פורד פיאסטה, קראתי קצת בפורום בשרשורים הקיימים. מצאתי אדם שמוכר פיאסטה 96, יד שנייה אצלו שש שנים ולא היה בעייה משמעותית, 130,000 ק"מ,עושה רושם של אדם אמין, אך לא הבנתי משהו בקשר למחיר, הוא טוען שהדגם (יות') מגיע במקור ללא מזגן , במחירון של יד 2 המחיר הוא 6500, הוא מבקש 8500 והוא אומר שזה המחיר לדגם עם המזגן ולא הצלתי למצוא לכך אישור. בכלל מהו המחירון האמין, במחירון של מוטו המחיר הוא בכלל 11600 (זה הגיוני הפער הזה במחירי מחירונים??) אז אשמח אם מישהו יאיר את עיני לפני שאני קופץ לראות את הרכב.

פורסם

על פי מחירון יד 2 מחיר הדגם הספציפי הזה הוא אכן 6500 ש"ח, ואכן עם מזגן בהרכבה מקומית המחיר קופץ ל8100.

Toyota Hilux Adventure 2019

Toyota Corolla GLI 2006

פורסם
על פי מחירון יד 2 מחיר הדגם הספציפי הזה הוא אכן 6500 ש"ח' date=' ואכן עם מזגן בהרכבה מקומית המחיר קופץ ל8100.[/quote']

אך האם זה נכון שהדגם המקורי הוא ללא מזגן?? בכל ה יות' 96?

פורסם

על פיאסטה משנים אלו לא משלמים אפילו חצי ממחיר המחירון. בעבר היו ברשותי 4 פיאסטות מהדגם הזה ואין נמכרו לאחר זמן רב בלא יותר מ-3000 ש"ח. כיום יש לי פיאסטה 96 עם מזגן תקין שנקנתה ב-2500 ש"ח במצב מכני מצויין.

×
×
  • תוכן חדש...