Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ראשית הייתי מעוניין לדעת מה הלך הרוח היום בשוק המכוניות הישראלי בנוגע למחירוני הרכב השונים. ע"פ איזה מחירון יש ללכת? לוי יצחק המסורתי או הלוחות האינטרנטים?

 

שאלה נוספת, מה מחיר המחירון של טויוטה קורולה דינמיק 2008. ציינו בבקשה מאיזה מחירון לקוחים הנתונים.

 

בתודה ובברכת שנה טובה, ליאור.

הכל ברוח טובה :grin:

פורסם

יש בשוק שני שחקנים רציניים - לוי יצחק ויד 2. הראשון נהנה ממעמדו כמחירון המיתולוגי הישראלי, השני הוא שחקן חדש בשוק שנהנה מגיבוי של איגוד השמאים הישראלי.

 

ההבדלים בינהם לרוב לא גדולים במיוחד, כמה אלפים לכאן או לכאן. יש מקרים קיצוניים יותר, בהם ההפרש גדול יותר. נו, מה לעשות, ידוע שלשני יהודים יש שלוש דעות שונות. בתור רוכש תנסה למשוך לכיוון המחירון הנמוך בתקווה שהמוכר יסכים להתגמש. בסוף תפגשו איפשהו באמצע ויהיה בסדר. לא תפשוט רגל.

 

אני מאמין שאתה יודע להיכנס לאתר יד 2, ללחוץ על הכפתור "מחירון" ולבדוק בעצמך מה מחיר המחירון של הקורולה. בלוי יצחק התהליך קצת יותר מסובך כי הוא דורש גם שיחת טלפון סלולרית. נראה לי שתעמוד גם בזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

×
×
  • תוכן חדש...