Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתקציב של 2500 כולל מסך שאני מעריך שיהיה 20 לפחות שעולה באזור ה750~ לא נשאר יותר מדי בתקציב.

זה משאיר 1750~ למערכת שתשמש אותה (5?) שנים? האם נדרשת מערכת הפעלה מקורית (רצוי, ככה תוכל להטריד את התמיכה של מיקרוסופט)? זה גם עניין לא זול, ונשארנו עם מערכת מדור הDUAL CORE 775 הותיקים.

אם לא נדרשת מערכת הפעלה אז אפשר ללכת על מערכת מסובבת AMD שפוטנציאל השדרוג שלה לעתיד טיפה יותר גמיש ממערכת של אינטל.

תענה על השאלות:

גודל מסך רצוי?

נדרשת מערכת הפעלה?

לפי זה אמליץ לך בשמחה על מערכת שתתאים לך בתקציב.

אם ישנם דרישות נוספות אז רשום אותם וארכיב לך מפרט תואם.

גודל מסך 19 או 20 זה מספיק.

מערכת הפעלה אין צורך, יש לנו דיסק קיים.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

לפי המיפרט נדרש מחשב רגיל, בסיסי והתקציב מתאים, אם אין צורך במערכת הפעלה (ואתה תסתדר, נכון?...)

מחשב כזה יעלה באזור ה-1500 ויאפשר מסך איכותי וקצת טיוב לאיכות המרכיבים.

יספיק לה מעבד I3, זכרון 2GB, בשלב זה אפשר ללא כרטיס גרפי (בעתיד אפשר להוסיף כדי לשפר איכות צפיה או אם

פתאם יש חשק לעסוק בצילום/גרפיקה או לשחק משהו שהוא יותר ממשחק רשת סטנדרטי).

כונן קשיח של 320 או 500 יספיק. אם טוחנים הורדות אז אפשר להעביר לדיסק USB או לצרוב לסידי.

אני אישית מתרחק מ-WD לאור נסיון רע באורך החיים שלהם עד תקלה.

תן דעתך לחשיבות של לוח אם מיצרן טוב ואמין (Asus, Gigabyte, Msi) כי לוח זול לא יחזיק יותר מ-3-4- שנים.

רצוי עוד כמה שקלים לטובת ספק כוח טוב - ולמיפרט כזה גם 450W יספיק, אם היצרן טוב.

תו דעתך למארז - כדאי שיהיו כניסות USB גם מקדימה לטובת נוחות בחיבור נגן/מצלמה/פלאפון.

שימו דגש על מסך איכותי כי זה מה שהעיניים רואות ומה שתראו כל הזמן! אני מצדד בחסכון מסויים בשאר הרכיבים, אם החסכון חשוב, ולתת העדפה למסך הטוב יותר זפאשר להשיג. לפי הצרכים מסך 20 או 21 יהיה טוב.

בחירת מסך זה פרוייקט... נסה לגגל השוואות מסכים באתרים בחו"ל, .tomshardware.com יכול להועיל

אל תשכח את המקלדת, עכבר ורמקולים טובים, שעולים כ-200 שח (שתבקש אותם מתנה מההורים! זה תורם הרבה להנאה!)

חנות : גם אני מתרחק מ- KSP שזולים אבל יש להם שם רע בשרות ואחריות.

נסה משהו מההצעות של אייבורי (זולים והשרות קצת יותר סביר) או תן אזור רצוי ואולי החברה פה יציעו לך חנות בסביבה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
בחייך :? מחשב עם מעבד DUAL CORE עולה היום פחות מ-1000 שקלים. למה לקנות בכלל מעבד אטום?! :roll:

גילוי נאות - אני עובד באינטל :)

אז ככה Dual Core (לא Core2 dou) זה פשוט פנטיום 4 ישן שהכפילו בו את הליבה - אין שינוי בטכנולוגיה מפנטיום 4 רגיל.

מדובר במעבד שיריץ הרבה דברים, אבל בזבזן חשמל רציני. זה אומר מתחמם יותר. זה אומר שצריך להשקיע בקירור יותר.

זה אומר להוציא יותר כסף אם לא רוצים לסבול מהרעש או לשלם פחות ולשמוע זמזומים של מאווררים אחרי שנה.

מעבד אטום צורך הרבה פחות חשמל, מה שאומר שהוא מתחמם פחות ולכן אפילו לא צריך מאוורר למעבד, פשוט מודבקת

עליו פלטה לקירור.

אם ממש תתעקשו, אני יביא נתונים של צריכת חשמל ופליטת חום.

חוץ מזה ישנו השיקול הכספי - i3 או i5 עם לוח אם סביר = בערך 800 ש"ח.

מעבד אטום מגיע כבר על לוח אם ועולה 300 ש"ח.

אז כמו שאמרתי קודם, אם לא מתכוונים להריץ תוכנות כבדות, משחקים שדורשים גרפיקה חזקה וכו', לדעתי אטום מספיק.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אנצל"ש ברשותכם, גם אני צריך המלצה למחשב. מסך וכונן קשיח יש לי. מה שחשוב לי זה שהוא יהיה אמין לאורך זמן, מארז שמקרר בימי הקיץ החמים ולא מרעיש או בולע אבק. אחרי שנים עם אייאמדי וגופי הקירור הענקיים, בא לי מעבד של אינטל. רוב הזמן המחשב ישמש לאינטרנט, כתיבת מסמכים וצפיה וידאו. בתקציב זול ככה"נ, מה אתם מליצים?? תמיד אחרי חצי שנה הכונן תקליטורים לא עובד בגלל שכניסות הסאטא-אטא-אידיאי בלוח מתקלקלות.

משכנתא זה קל

פורסם
גילוי נאות - אני עובד באינטל :)

אז ככה Dual Core (לא Core2 dou) זה פשוט פנטיום 4 ישן שהכפילו בו את הליבה - אין שינוי בטכנולוגיה מפנטיום 4 רגיל.

מדובר במעבד שיריץ הרבה דברים, אבל בזבזן חשמל רציני. זה אומר מתחמם יותר. זה אומר שצריך להשקיע בקירור יותר.

זה אומר להוציא יותר כסף אם לא רוצים לסבול מהרעש או לשלם פחות ולשמוע זמזומים של מאווררים אחרי שנה.

מעבד אטום צורך הרבה פחות חשמל, מה שאומר שהוא מתחמם פחות ולכן אפילו לא צריך מאוורר למעבד, פשוט מודבקת

עליו פלטה לקירור.

אם ממש תתעקשו, אני יביא נתונים של צריכת חשמל ופליטת חום.

חוץ מזה ישנו השיקול הכספי - i3 או i5 עם לוח אם סביר = בערך 800 ש"ח.

מעבד אטום מגיע כבר על לוח אם ועולה 300 ש"ח.

אז כמו שאמרתי קודם, אם לא מתכוונים להריץ תוכנות כבדות, משחקים שדורשים גרפיקה חזקה וכו', לדעתי אטום מספיק.

עובד אינטל יקר, אולי תחדד את דבריך? כי לפי מה שאני הבנתי מקריאתך השוות את הDUAL CORE לפנטיום 4 ישן ולא לCORE2DUO מקוצץ זכרון מטמון.

האם יתכן והתכוונת לATOM DUAL CORE?! אם כן, אנא רשום זאת בבירור כי אם לא אתה טועה ומטעה.

לא צריך להתעקש, מי שמעוניין יכול להכנס לקישור ARK.INTEL.COM ולרשום כל דגם מעבד מאז ומעולם ולקבל עליו פרטים מלאים ומדויקים.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
אצלי במחשב רשום intel core 2 duo CPU T6500

מה השוני בינו לבין ה dual core ?

א. זהו מעבד של מחשב נייד.

ב. לעומת איזה DUAL CORE?, בהודעתי הקודמת רשמתי כי ישנו שוני בין מעבדים DUAL CORE מדגמים שונים, יש לשים לב אם מדובר על PENTIUM או ATOM.

פורסם
אנצל"ש ברשותכם, גם אני צריך המלצה למחשב. מסך וכונן קשיח יש לי. מה שחשוב לי זה שהוא יהיה אמין לאורך זמן, מארז שמקרר בימי הקיץ החמים ולא מרעיש או בולע אבק. אחרי שנים עם אייאמדי וגופי הקירור הענקיים, בא לי מעבד של אינטל. רוב הזמן המחשב ישמש לאינטרנט, כתיבת מסמכים וצפיה וידאו. בתקציב זול ככה"נ, מה אתם מליצים?? תמיד אחרי חצי שנה הכונן תקליטורים לא עובד בגלל שכניסות הסאטא-אטא-אידיאי בלוח מתקלקלות.

מארז לא מקרר, מארז לא מרעיש, מה שמרעיש ומקרר ובולע אבק אלו המאווררים.

ניתן לרכוש מארז מאיכות טובה עם פילטרים ומיקומי מאווררים טובים, מאווררים טובים שקטים ויעילים.

כונני תקליטורים עובדים לאורך זמן בשימוש נכון, אני אישית לא אוהב את כונני LG לדורותיהם, ותמיד ממליץ על כונני סמסונג פיוניר נק וכו'.

מארז טוב + ספק טוב יכול לעלות כ400~ שקלים.

מאווררים טובים להשלמת המארז עוד כ80~ שקלים (לא כולל קירור מעבד, זה בנפרד).

תוסיף לזה לוח זול - 250~

מעבד זול ואמין 300~ (dual core e5400/5500)

קירור נורמלי בסיסי למעבד 60~

זכרון 2GB טוב 280~

כונן אופטי 110~

כונן קשיח יש לך,

מסך מקלדת ועכבר יש לך,

400+80+250+300+60+280+110

1480~ כולל מע"מ.

כולל הרכבה ובדיקות, ואתה מקבל מחשב זול אבל לא זבל, שיחזיק לך לשימושים משרדיים (אינטרנט/מסמכים/וידאו).

המחירים המדוייקים לא עלי.. בעבודה.

• תוכן חדש...