Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגאייארדו הפכה, רישמית, לדגם המצליח ביותר של למבורגיני עד כה.

attachment.php?attachmentid=205327&stc=1&d=1277623047

בלמבורגיני יכולים להתחיל את השבוע הקרוב עם תחושה של הצלחה. 10,000 יחידות של גאייארדו זאת הצלחה לא מבוטלת למכונית על.

הם כמובן לא חיכו לאישור שלנו ופרסמו הצהרות שמחה עוד קודם לכן. "ייצור המכונית ה10,000 הוא אירוע חשוב מאוד ללמבורגיני.

הגאייארדו משחקת תפקיד חשוב בהגדלת המכירות ושיפור המוניטין שלנו. הנוכחות של הגאייארדו תרמה רבות לחוזקה של למבורגיני

בעולם", כך צוטט מנכ"ל ונשיא החברה, סטפן ווינקלמן.

הגאייארדו יוצרה עד כה במגוון רחב של גרסאות כשהמשותף לכולן הוא מנוע V10 גדול ומשקל קל במיוחד. בשנת 2007 הוצגה

ה LP 560-4, שלה מנוע V10 חדש בנפח 5.2 ליטר והספק צנוע של כ550 כ"ס ומרכב בתצורה קופה או קבריולה ("ספיידר").

לאחרונה הציגה למבורגיני גרסה נוספת של הגאייארדו, הLP-570-4, שהיא גרסה קיצונית עוד יותר של הLP-560-4 עם מהירות

מרבית של 325 קמ"ש וזינוק של 3.4 שניות מאפס למאה קמ"ש.

המכוניות ה10,000 מיועדת, במקרה או שלא, לרוכש סיני שקיבל אותה שלשום באירוע חגיגי במיוחד.

attachment.php?attachmentid=205324&stc=1&d=1277623047

ואיך אפשר בלי תמונה של הגאייארדו המשטרתית המפורסמת?

attachment.php?attachmentid=205326&stc=1&d=1277623047

gallardon_10_000-large.jpg

Lambo1.jpg

Lambo2.jpg

Lambo3.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

כן באמת איכסה של רכב , מי רוצה היום לקנות רכב שיש כבר לכולם חחח...

אני חושב שאני יישאר בינתיים עם היונדאי 2006 שלי...

• תוכן חדש...