Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי פורום נכבדים

ממשיך עדיין לחפש רכב לקנייה.

שתי שאלות, אחת ארוכה :

ברבות נדודי, חיפושיי וטלפוניי - יצא לי לפגוש או לדבר עם אנשים ש:

"דוד שלו פחח"

"האחים שלי מכונאי רכב"

"סבתא שלי מנהלת מכון גירים" וכיוצב

אני אדם חשדן מטבעי ואצלי זה ישר מדליק נורה אדומה לקומבינה הסתרת טוטאלוסים או פגיעות שילדה וכו

רציתי לשמוע את דעתכם

ואחת קצרה: כמה חשוד זה אדם שמוכר רכב אחרי שהיה בבעלותו רק שנה?

תודה רבה

אוריפ

פורסם

הבעיה העיקרית עם הסיפורים האלו היא שלרוב זה נגמר במשפט בסגנון "החלפתי פה גיר חדש-חדש מהניילון, במכון של סבתא שלי. קבלה כמובן אין לי, אבל תאמין לי אח שלי, סבתא שלא מומחית מספר 1 בארץ לגירים".

לגבי החלפת רכב אחרי שנה - תלוי איזה רכב ומאיזה סיבות הוא מחליף. יש רכבים שמחליפים בעלים בתדירות גבוהה יחסית, למשל רכבי ספורט או רכבי שטח שקשה להשתמש בהם ביום-יום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני לא חושב שאתה כלכך יוצא מהכלל עם החשדנות שלך אחרי הכל אוטו הוא גם נכס שנשאר אתך ובכלל כישראלים גדלנו וחיינו עם ידיעה שהרכב זה כמו אישה שנייה ולפעמים גם מחליף את הראשונה :wink:.

בכל מקרה גם אם אתה חושד בקומבינות בסופו של דבר אתה הולך למכון בדיקה שאתה תבחר ושם תגלה את האמת,בקשר להחלפה של רכב לאחר שנה,יש מלא אנשים שחושבים שלקנות רכב מסתכם בלקנות אותו וזהו שוכחים מעלויות ביטוח טפולים וכו' וכו' ואז כשקורה משהו הם מתעוררים ומבינים שזה לא בישבילם,אם אתה מדבר גם על רכבים שהם לא יד ראשונה אצל הבנאדם והוא מחליף כבר אחרי שנה אז אולי הסיבה היא ששוב בישראל (כמו כל העולם אבל קצת יותר) הרכב הוא ממש סמל סטטוס ואנשים כל הזמן מחפשים להשתדרג.

לסיכום תקבע לפני כל בדיקה שאם מתברר משהו שלא הצהיר עליו בעל הרכב התשלום יהיה עליו ותבחר מכון שאתה רוצה וכאן נגמר הסיפור,שיהיה בהצלחה ותתחדש.

פורסם

אצלי למשל יש אבא מכונאי ואח מכונאי, שבבעלותו מוסך מורשה פיג'ו סיטרואן.

ועוד אח בסופרגיר (מכון גירים אוטומטים).

יש לנו אלפא, במוו, מרצדס, ואף אחת מהם לא מטופלת במורשה עם ספר טיפולים.

ואני יכול להבטיח לך שכל תקלה מתוקנת במיידית, ובמידה הרבה יותר טוב מהחברה.

אז זה טיפשי שאני יוצא לעצמי חשבונית אם אפשר לחסוך.

אתה פשוט יכול ללכת לבדוק איפה המוסך ואיפה הפחחות אם אתה כזה חשדן.

פורסם

לגבי החלפת רכב אחרי שנה - תלוי איזה רכב ומאיזה סיבות הוא מחליף. יש רכבים שמחליפים בעלים בתדירות גבוהה יחסית, למשל רכבי ספורט או רכבי שטח שקשה להשתמש בהם ביום-יום.

או סתם בגלל שהאשה לא הסתדרה עם ההילוכים, לא שוביניזם, סיפור אמיתי!

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...