Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבועיים התחילו לי רעשים של מיים שמגיע מאיזור השמאלי של המזגן (בכיסא הנהג) ליד החלון. הרעשים התחילו כשמילאתי את המיים של הווישרים.

הרעש של המיים מתחיל רק כאשר אני מגיע למהירויות של 80 קמ"ש ומעלה. הרעש קורה כשהמזגן כבוי וגם פתוח. בדקתי את המיכל מים לקירור המנוע (מילאתי אותו לפני כשלושה שבועות והוא עדיין קצת לפני המקס' כך שאין נזילה). אין שום בעית תפקוד עם האוטו רק הרעש המעצבן הזה כאילו אני שומעת בעבוע של מים או יותר נכון כאילו יש לי בקבוק מיים באוטו שכל הזמן זז(משהו הזוי).

למישהו יש רעיונות מה פשר הרעש? בנוסף בדקתי את הצינוריות של המזגן הכל תקין, אין כפור או משהו בסגנון המזגן עובד כמו תותח, וגם הרעש קורה ללא קשר למזגן.

תודה מראש,

דפנה.

פורסם

כשהמנוע קר, בדקי אם אין חוסר במיים/נוזל קרור ברדיאטור המנוע.

סביר למדי שאת שומעת רעשים שת לתנודות מיים/נוזל קור ברדיאטור החימום הפנימי שנמצא בתוך תא הנוסעים וזאת בגלל חוסר

מיים/נוזל קורו וכניסת אויר לתוך המע'.

צריך למלא החסר, לבדוק אם אין נזילות (ואם יש, לתקנן) ואח"כ לבצע ניקוז אויר ממע' קרור המנוע (רדיאטור וכו').

בברכה - רפי לין

פורסם

היי רפי, אני חושבת שזה מה שבדקתי. כשהתחילו הרעשים בדקתי את הרדיאטור. מילאתי אותו עד למקס' לפני כשלושה שבועות בדקתי לאחר שבוע את רמת נוזל הקירור והוא עדיין היה על מקס' כך שלא נראה שיש נזילה משם.

אני אבדוק היום לפני שאצא הבייתה שוב את הרדיאטור ונראה מה המצב. אולי פעם אחרונה שמילאתי אותו לא סגרתי את הפקק הזה כמו שצריך.

תודה מראש,

דפנה

פורסם

היי רפי, בדקתי את המיכל הוא לא היה ריק. איך אני מנקזת אויר ממערכת קירור המנוע.? בכל מקרה מילאתי את הרדיאטור שוב מעט לפני המקס' ועדיין כשאני מגיעה למהירות 80 ומעלה עוד פעם הרעש חוזר.

תודה מראש,

דפנה.

פורסם

איני מכיר ספציפית את דגם מכוניתך, כך שאיני יודע היכן יש פקקי ניקוז וכו'.

אולי יענו לך כאן כאלו שמכירים את מכוניתך או שבכל מוסך תוכלי לבצע זאת בעלות נמוכה או אפילו בחינם כשרות ללקוח.

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...