Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWMB95

איך זה?(אם הוא טוב אני יתגמש קצת בתקציב) ניסיתי לבנות אותו מפרט בחברה פרטית והגעתי ל3000 שקל ...

המחשב צריך להריץ אוטוקאד ,אוטודאסק, פוטושופ, סקאצ'אפ ועוד תוכנות לעיצוב ואדריכלות.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אהבתי את הכיתובים שלהם,"זיכרון עצום","מהירות מטורפת", כשההרד דיסק והזיכרון אמנם טובים אבל די סטנדרטיים בימינו :)

הכל טוב ויפה, אבל לדעתי בשביל תוכנות גרפיות צריך כרטיס מסך יותר חזק מהמובנה שבא עם המערכת, ואם כבר כרטיס חזק אז יכול להיות שגם ספק הכוח עם ה-350W לא יספיק.

לא נראה לי שתיכנס בתקציב של 2000,בגלל הכרטיס מסך.

אבל זו דעתי, חכה לעוד תגובות.

There is no fate but what we make for ourselves

פורסם

יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 9500GT 512MB שיורכב על המחשב החדש..

חיפושיות 73-74

פורסם
אהבתי את הכיתובים שלהם,"זיכרון עצום","מהירות מטורפת", כשההרד דיסק והזיכרון אמנם טובים אבל די סטנדרטיים בימינו :)

מזכיר לי ערוץ הקניות של פעם:

"למכירה מחשב פקרד בל היוקרתי בעל 4MB זיכרון. לא 1MB, לא 2MB, לא 3 MB, אלא א-ר-ב-ע מגה זיכרון. זה ה-מ-ו-ן. ניתן להריץ על מחשב פק מן בצורה מהירה ביותר בזכות מעבד העוצמי 486 בעל 33 מגה הרץ. ש-ל-ו-ש-י-ם וש-ל-ו-ש מגה הרץ. זה מטורף! :loco:"

סה"כ מדובר על מחשב סביר למדי, בטח שלא מטורף, אבל לפי המפרט מחיר טוב, לוח אם אומנם קצת ישן, לפי מה שאני מבין זה DDR2, צ'יפסט 31, כאשר יש לוחות טובים ממנו עם 35 למשל ו-DDR3. אבל יחסית למחיר כל זה ניראה סביר. כרטיס מסך משולב וזה מינוס. היום כרטיס סביר, יש לו 1G זכרון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 9500GT 512MB שיורכב על המחשב החדש..

הלוח באמת קצת ישן, אבל זה מספיק בשבילך.

השווית מבחינת מחירים עם ivory ו-ksp? בדרך כלל המחירים שלהם הכי זולים,אז רק בשביל לדעת אם מצאת דיל או לא.

אם תחליט ללכת על זה, תוכל לעבוד עם הכרטיס שיש לך ומקסימום לשדרג בעתיד, אם תראה שזה לא מספיק.

There is no fate but what we make for ourselves

פורסם

שי רק כדי לסבר את האוזן, אף כרטיס GT,GTX,Radeon ו radeon HD לא תומך באצת חומרה לסוליד וקאד אחרים. לא יודע מה עם סקאצ'אפ.

בכלל, לעבודות קאד, רינדור ותלת מימד כלל, מדובר על כרטיסים מסדרת nvidia quadro, ATI FIREgl וATI FIREpro. קח את זה בחשבון.

מעבד Intel Core i3-540 Tray

₪675

כמות:1

לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2

₪567

כונן קשיח Samsung HD502HI Eco Green 3.5" 500GB SATA2 16MB

₪259

זיכרון A-Data DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24

₪668

צורב Asus DRW-22B2ST X22 SATA DVD

₪129

מארז ללא ספק Antec Three Hundred

₪285

ספק כח HEC 400VN 400W

₪180

סה"כ מחיר לכל המוצרים:2763₪

כאן כבר יכול להיות בסיס טוב להתחיל איתו. הכרטיס שיש לך יכול לתמוך בכל העניין, אבל על תצפה למי יודע מה תמיכת תוכנה/חומרה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

יש מצב שתבנה לי את המפרט הסופי באיבורי או קי אס פי או אתר זול לקנייה?

יש אפשרות למפרט טוב ב2500? כדאי לתת את המארז שיש לי (רוקנתי אותו מחלקים) שיבנו עליו?

בלי מארז המפרט שנתת מתאים לי.

חיפושיות 73-74

פורסם

יש בכלל צורך בכרטיס מסך לא-משולב לעבודות מהסוג הזה?

זה מהמקרים הבודדים שבהם אתה צריך נטו כוח מיחשוב וזיכרון,

לכרטיס מסך אין מה לעשות עם פוטושופ או תוכניות CAD.

לא משנה, אם כבר יש, שים, זה לא יזיק...

יותר חשוב - באיזה מסך תשתמש? אולי עדיף להקריב חלק מהתקציב לשדרוג החלק הזה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מסך איכותי אייסר שנקנה לפני שבועיים.(מסך עם חדות ורזולציה ממש טובה)

חיפושיות 73-74

פורסם

אם הבחור צריך לעסוק באדרכלות ומידול, אז איכות הרינדור קריטית, וכרטיס גרפי נכון יכול לקצר זמנים דרסטית.

ההבדלים הם תהומיים.

סתם דוגמא, כוס מרטיני שעשיתי בהשראת רולס רויס

מדובר על רינדורים באיכות ירודה לצורך הדגמה בלבד, רינדור טוב באמת עם המערכת שלי (והיא די חזקה) לוקחת כ5 שעות מינ' לאובייקט פשוט כמו זה. אני כרגע בודק אפשרות להוסיף כרטיס לעבודה גרפית כנוסף, למיטב הבנתי חלונות 7 תומך באפוצייה.

martini glass nr.jpg

martini glass r.jpg

martini glass.jpg

Stay tuned

פורסם

אז בקיצור ללכת על וואלה שופס?

או לבנות הכל בלי כרטיס מסך ומארז באייבורי\KSP?

חיפושיות 73-74

פורסם

לבנות בכל מקרה, אייבורי או קייאספי? מעולם לא רכשתי שם, על אייבורי שמעתי בעיקר דברים רעים ובקייאספי הדעות חלוקות. אישית אם אתה נתנייתי, קפוץ לאיזור תעשייה של פולג, יש שם את א.א. הם עובדים הרבה ברמת המוסדי, קנינו כבר שלושה מחשבים שם, וטפו טפו, הכל דבש. כן זה יקר יותר, אבל אני מעדיף להשקיע אקסטרה. מה שבטוח? המחשב של וואלה שופס כבר די מיושן, ולא הייתי סומך על הרכיבים שם

Stay tuned

• תוכן חדש...